Anlamsızz

Evet çok anormal.
Ayrıca madem konunun muhatabı siz değilsiniz, olayların içinde değilsiniz, sizden bu konu hakkında fikir isteyen bir arkadaş da yok ortada, uzaktan bir göz olarak bunun tam bir çıkar ilişkisi olduğunu görmüyor musunuz gerçekten?
Onunda anlamlandıramadıpım şeyler vardı. Bende düşündüm net bir cevap bulamadım. O yüzden yazdım

Aynen umut da vermemiş seni seviyorum da dememiş

Çıkar ilişkisi mi yoksa ufak bir yakınlık hoşlantı mı hissetti yoksa egosunu mu tatmin etmek istedi vs birçok seçenek vardı benim gözümde
Saydıklarınız olsa ne yazar ki olmuş ve bitmiş bir arkadaşlık her bakımdan şu an düşünmek anlamsız

Arkadaşınız 26 yaşında olup aradan bir yıl geçmesine rağmen hala nedenini anlayamamış. Bu da yetmezmiş gibi hala bunun üzerine ikiniz de anlamlandırma çabasına giriyorsunuz.

Arkadaşınız 26 yaşında olup aradan bir yıl geçmesine rağmen hala nedenini anlayamamış. Bu da yetmezmiş gibi hala bunun üzerine ikiniz de anlamlandırma çabasına giriyorsunuz.
Hayır olay yeni olmuş konuşulan süre 1 buçuk yıl. Sabahlara kadar konuşma. Hastalandışında çık seni hastaneye götüreyim demeler. Gelmezsen cama çık göreyim seni demeler. Bu kadar ilgi sırf çıkar için olması tuhaf geldi

Hayır olay yeni olmuş konuşulan süre 1 buçuk yıl. Sabahlara kadar konuşma. Hastalandışında çık seni hastaneye götüreyim demeler. Gelmezsen cama çık göreyim seni demeler. Bu kadar ilgi sırf çıkar için olması tuhaf geldi
İşte zaman geçirmiş boşta kalınca. BDV'ye bakınca çoğu erkeğin aynı kumaştan olduğu görülüyor.

İşte zaman geçirmiş boşta kalınca. BDV'ye bakınca çoğu erkeğin aynı kumaştan olduğu görülüyor.
Aynen bende çok bu durumu yaşadım. Genelde gönül eğkendiritorlar. Bana yapanlar yalancıydı. Seviyorum aşığım vs derlerdi. Bu olayda öyle bir durumda yok. Seviyorum hoşlanıyorum dememiş. Öylece konuşmuş. Kızda sevmiş. Kızlar tecrübesiz olunca maalesef çabuk kanıp yara alıyorlar sonra bende öyleydim ama kazık yiye yiye az çok öğrendim

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşın yaşadığı olayı anlatmak istiyorum.yorumlarınızı merak ediyorum bu konuda
Arkadaşın ünivde de biriyle tanışmış 1 buçuk yıl konuşmuşlar. Ama sevgili gibi değil. Çocuk buna çok ilgi göstermiş sabahlara kadar konuştukları anlar olmuş. Ama isim koymamışlar. 1 buçuk yıl sonra çocuk memleketine gitmiş. Sonra bunu ne aramış ne sormuş. Kız çok sevmiş ama bu çocuğu. Doğum gününde hediye bile göndermiş kargoyla ama çocuk kızmış neden gönderiyorsun diye. Bu arada kız buna not konusunda falanda yardımcı olmuş baya ilgilenmiş hep onunla ders konusunda. Ben bir anlam veremedim bu çocuk ne yapmaya çalıştı sizce
Hem notlarından hem arkadaşlığından ilgisinden faydalanmış kızın. Sonra defolup gitmiş. Çok net değil mi anlattıklarınız

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşın yaşadığı olayı anlatmak istiyorum.yorumlarınızı merak ediyorum bu konuda
Arkadaşın ünivde de biriyle tanışmış 1 buçuk yıl konuşmuşlar. Ama sevgili gibi değil. Çocuk buna çok ilgi göstermiş sabahlara kadar konuştukları anlar olmuş. Ama isim koymamışlar. 1 buçuk yıl sonra çocuk memleketine gitmiş. Sonra bunu ne aramış ne sormuş. Kız çok sevmiş ama bu çocuğu. Doğum gününde hediye bile göndermiş kargoyla ama çocuk kızmış neden gönderiyorsun diye. Bu arada kız buna not konusunda falanda yardımcı olmuş baya ilgilenmiş hep onunla ders konusunda. Ben bir anlam veremedim bu çocuk ne yapmaya çalıştı sizce
Anladığım kadarıyla kıza derslerinde yardımci olsun diye yanaşıp işi bitince kızı terslemis.

Arkadaşın erkeklerle tanışıyor. Allah’ın belası lanet erkeklerle. Ahraz erkeklerle.

Mış muş

Bunda anlamayacak ne var Allah aşkına bal gibide arkadaşını kullanmış dersler konusunda

Back
X