• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlaşarak ayrılmak

Ocenia

Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2013
6
0
6
35
Kırklareli
Merhabalar.
Benim yaklaşık 1,5 senelik ilişkim vardı.Gayet mutluyduk.Fakat görüşmek hep sorun oluyordu.Benim okulum, onun düzensiz yaşantısı..İşimiz olmadığında bile o ya akşam saatlerine kadar uyuyor, ya da yanıma gelemeyecek kadar uzakta oluyordu.Birlikte çok badireler atlattık, ayrıldık barıştık derken kısa bir süre önce tekrar ayrıldık.Ayrılma nedenimize gelirsek; dün bir kıza facebook üzerinden sinir bozucu şeyler yazmış.Ben bunu pek önemsemedim ama tavrımı da koydum.Olmaz bir daha özür dilerim dedi.Her neyse, yarın uygunsan buluşalım mı diye sordum, başladı saymaya..Buluşmak güzelmiş fakat buluşmayı ayarlamak çok stresli oluyormuş.Ben onun yanında olacağıma sürekli karşısında duruyormuşum, ben bile ona stres yaşatacaksam niye birlikteymişiz..Ayrılalım mı diye sordu.Kendin bilirsin dedim.Sonra ortada çözülebilecek bir sorun varken neden hemen kısa yolu seçip ayrılalım diyorsun dedim.Düşün bence bunu ikimiz içinde iyi olacak dedi..Bende gururuma yediremeyip pekala, sana hayatında başarılar, keyfine bak dedim.Fakat ne yapacağım hakkında bir fikrim yok, normalde en fazla bir gün geçmeden tekrar barışırdık ama bu anlaşmalı ayrılık gibi oldu.Bilmiyorum, ne yapsam? gönlünü mü alsam yoksa bu kadar gerçekten yeter mi?

Bir kere seven insan sevdiğiyle buluşmak için herşeyi göze alır.Sizinki buluşmamak için bahaneler üretiyo.Bence bir daha görüşmeyin bile o adamla.

Merhabalar.
Benim yaklaşık 1,5 senelik ilişkim vardı.Gayet mutluyduk.Fakat görüşmek hep sorun oluyordu.Benim okulum, onun düzensiz yaşantısı..İşimiz olmadığında bile o ya akşam saatlerine kadar uyuyor, ya da yanıma gelemeyecek kadar uzakta oluyordu.Birlikte çok badireler atlattık, ayrıldık barıştık derken kısa bir süre önce tekrar ayrıldık.Ayrılma nedenimize gelirsek; dün bir kıza facebook üzerinden sinir bozucu şeyler yazmış.Ben bunu pek önemsemedim ama tavrımı da koydum.Olmaz bir daha özür dilerim dedi.Her neyse, yarın uygunsan buluşalım mı diye sordum, başladı saymaya..Buluşmak güzelmiş fakat buluşmayı ayarlamak çok stresli oluyormuş.Ben onun yanında olacağıma sürekli karşısında duruyormuşum, ben bile ona stres yaşatacaksam niye birlikteymişiz..Ayrılalım mı diye sordu.Kendin bilirsin dedim.Sonra ortada çözülebilecek bir sorun varken neden hemen kısa yolu seçip ayrılalım diyorsun dedim.Düşün bence bunu ikimiz içinde iyi olacak dedi..Bende gururuma yediremeyip pekala, sana hayatında başarılar, keyfine bak dedim.Fakat ne yapacağım hakkında bir fikrim yok, normalde en fazla bir gün geçmeden tekrar barışırdık ama bu anlaşmalı ayrılık gibi oldu.Bilmiyorum, ne yapsam? gönlünü mü alsam yoksa bu kadar gerçekten yeter mi?

Gönül alıncak bir durum yok ki ortada.. Açık açık herşeyi söylemiş ayrılmak isteyen o hemde böyle absürd bir sebepten dolayı. Bence bu kadar yeter =) Sürekli ayrılıp barışma pek iyi sonuçlar getirmiyor bana göre bir yerden mutlaka patlak veriyor. Ben anlayamıyorum zaten insan sevidiği birine bu kadar kolay ayrılalım diyebilir mi ?? Bu kadar kolay mı basit mi herşey.

bi ayril bi baris iliskideki taraflari yipratabiliyor. Bu iliski ayrıktan besleniyo.ilk bi 2 gun sonra barisirsn sonraki ayriliginda 2-3 ay sonra barisirsn, ama bi ayril bi baris döngüsü inan hep devam eder bi gun bi bakmisin senin icindekilerde yok olmaya baslar ee yıprandiginla kalirsin..bi kac yil sonra eskisi gibi sevemezsin(cunku bunye alisio ayriliklara )emeklerin icin devam ettirirsin ama bu seferde tamul olmaz karsindakine.. bunlarin hepsini kendimden biliyorum ve yazdigin herseyi bnde yasadim bulusmamak icin bahane yapmis sen bnm yaninda olamiosun destek olmuyosun köstek oluyosun hadii ayrilalim burcu ne merak ettim

Bitmis onda hersey. Ayrilmissiniz. Bunun otesi yok. Uzun zamandir dusunuyormus gibi geldi bana. Umarim kiymetini bilecek biriyle kisa surede karsilasirsin

kizlar siz degerlisiniz niye böyle degmeyen adamlar icin enerji tüketiyorsunuz, sevmedigi apacik belli degilmi?
kendini kandirip inanmak istedigine inanirsan barisirsiniz ama sürekli kendini kandirip bu adamin seni sevdigini
düsünmek bir süre sonra zor olur, bence sen gercekleri görmeyi tercih et

Boyle bir sebepten ayrilmayi isteyen biri sizi yeterince seviyormus gibi gozukmuyor, uzgunum :( . Belki de tekrar barisacaginizi dusunerek soylemistir, ama her iki ihtimalde de bence kesinlikle siz bir adim atmayin.

Merhabalar.
Merhaba canım bilmiyorum yazılanları öylesine mi okuyosun yoksa gerçekten ciddiye alıcakmısın ama şunu bil o adam seni sevmiyor bu kabak gibi ortada yani..hala yol arıyorsun bide pişmanlık hissettim sanki elinden kaçırdığın çok değerli bişi gibi..adam buluşmayı ayarlamaktan aciz isteksiz hevessiz sen daha neyi alttan alıcan ciddi düşünüyosan karşıdaki almış yürümüşş senin haberin yeni olmuşş o kadar bence katiyen arama ve yoluna bak kimler çıkar daha..şu kazmaları bu kadar büyütmeyin gözünüzde lütfen ya kaçan kovalanmasın artıkkkkkkkk:20::20:

pekala bence bu kadar yeter...

adam ayrılalım dedi mi? dedi...

ayrılmak ne demektirr...?

hayatımda yerin yok , git öteye demektir...

gönül alacakmısın hala?

birde facelerde abuk sabuk yazmalar falan kızlara...

çok çirkin şeyler bunlar çok...

kör olmayın yahu....açın gözünüzü azcık...

Son düzenleme:
sizi seviyor olabilir ama sizden daha cok sevdigi bir hayatı oldugu bundan fedakarlık yapamayacak kadar umursamaz oldugu aşikar.
boyle biriyle bugununuzu de yarınınızı da harcamayın derim.

canım gayret ediyorum ama duzene sokamıyorum deseydi amenna, fakat zora gelemiyorum ayrılalım demis.
hic geri aramazdım ben olsam.
hatasını anlayıp gelirse belki kabul ederdim ama ufacık bir hatasında anında da silerdim.

bu adam size dönse bile siz ona dönmeyin..

insan sevdiği birine bu cümleleri kurmaz çünkü
..

:
Merhabalar.

Daha fazla yıpratmayın kendinizi buluşmamak için bahane bulan erkekde çok itici
Bir daha adını bile anmayın ne geregi var...:31:

Son düzenleme:
Back
X