Anlaşılmayan flört denemesi

737646

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2020
141
74
98
35
Merhaba hanımlar,

Bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Aynı işyerinde çalıştığım biri var.Farklı birimlerdeyiz. Sohbetimiz hiç yoktu ama ara sıra gözüme takıldığı için ve instagramdaki hesabı da herkese açık olduğu için bazen girip paylaşımlarına ve hikayelerine bakıyordum. O da farketmiş ve beni ekledi. Sonra sohbet etmeye başladık birkaç kere de buluştuk. İşyerinden bir arkadaşımız bizi görmüş bu sebeple de sadece çok yakınların bildiği bir duruma dönüştü. Bu sebeple o da kendini açtı bana. Daha önce beni farkettiğini ama hayatta çok kazık yediği için adım atmaktan korktuğunu söyledi. Benim ilgimi farkettiğini ve buluştukça da bu ilgimin arttığını farkettiğini söyledi. Ama dediki aramızda memleket farkı var (ben batılı o doğulu) , işte yaşam tarzı farklılıkları (alkol kullanması) gibi sebeplerle aramızda sorun çıkacağını düşünüyor. Bu sebeple de dediki "hiç birbirimize benzemiyoruz ama kendimize direk sevgili demeyelim arkadaşlık temelli ilerletelim tanıyalım birbirimizi olursa güzel olur. " Ben de kabul ettim daha rahat olacaktı benim için de acele olmaması bazı şeylerin. Şimdi de zorla yazıyomuş gibi davranınca biraz eşeledim.Üstünde baskı hissediyormuş meğer ben onun için değişirsem kendini kötü hissedermiş. Bişeyleri zamanla oturturuz desem de bu sefer de ben deneme tahtası değilim dedi. En son tekrar acele etmiyoruz dedik anlaştık konuyu kapattık ama. Gene soğuk ve yok ortalıkta.

Sizce ben nasıl davranmalıyım? Çok teşekkürler şimdiden.

Okurken sinirlendim.olacak olan iş sen istemesen de kaçsan da oluyor, kendi kendine ilerler gider.sen bile sürecin nasıl olduğunu anlayamazsın içinde olmana rağmen.biliyorum herkes birliktelik yaşamak istiyor ama olmuyorsa da dediğin gibi eşelemek üzüntüden ve sinir bozukluğundan başka birşey getirmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba hanımlar,

Bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Aynı işyerinde çalıştığım biri var.Farklı birimlerdeyiz. Sohbetimiz hiç yoktu ama ara sıra gözüme takıldığı için ve instagramdaki hesabı da herkese açık olduğu için bazen girip paylaşımlarına ve hikayelerine bakıyordum. O da farketmiş ve beni ekledi. Sonra sohbet etmeye başladık birkaç kere de buluştuk. İşyerinden bir arkadaşımız bizi görmüş bu sebeple de sadece çok yakınların bildiği bir duruma dönüştü. Bu sebeple o da kendini açtı bana. Daha önce beni farkettiğini ama hayatta çok kazık yediği için adım atmaktan korktuğunu söyledi. Benim ilgimi farkettiğini ve buluştukça da bu ilgimin arttığını farkettiğini söyledi. Ama dediki aramızda memleket farkı var (ben batılı o doğulu) , işte yaşam tarzı farklılıkları (alkol kullanması) gibi sebeplerle aramızda sorun çıkacağını düşünüyor. Bu sebeple de dediki "hiç birbirimize benzemiyoruz ama kendimize direk sevgili demeyelim arkadaşlık temelli ilerletelim tanıyalım birbirimizi olursa güzel olur. " Ben de kabul ettim daha rahat olacaktı benim için de acele olmaması bazı şeylerin. Şimdi de zorla yazıyomuş gibi davranınca biraz eşeledim.Üstünde baskı hissediyormuş meğer ben onun için değişirsem kendini kötü hissedermiş. Bişeyleri zamanla oturturuz desem de bu sefer de ben deneme tahtası değilim dedi. En son tekrar acele etmiyoruz dedik anlaştık konuyu kapattık ama. Gene soğuk ve yok ortalıkta.

Sizce ben nasıl davranmalıyım? Çok teşekkürler şimdiden.
Bence çok peşine düşüp, ikna etmeye çalışmayın. Biraz bahane gibi geldi bana. Olacağı varsa olur.

Bence boşverin bu adamı, bana saglıksız ve saçma sapan bir tip gibi geldi. Neden derseniz adamın sizi adamakılllı tanıdığı bile yok ama oturup memleket, doğu batı bilmem ne hesabı yapmış. Saçmalık değil mi, bir bak karşındaki nasıl bir insan yahuuu...içkiye gelince belki umrunuzda değil, nerden biliyor hiç fikrinizi sormuş mu? Sizin bu işte fikrinizi sormuyor ki adam kendi kafasında bir şeyler kurup ona göre bir karar! vermiş sonra da köşesine çekilmiş. Ben olmsa ben istemiyorum derdim. Zaten de istemeyin, net olmayan insanlarla ilişki değil, işletişim bile azap. Bu erkeklere ne oluyor yahu, babamın kuşağına bakıyorum adam seviyorsa çıkıp seviyorum diyor net şekilde evlenecekse de teklif ediyor. Şimdikiler bir cins gerçekten.

Okurken sinirlendim.olacak olan iş sen istemesen de kaçsan da oluyor, kendi kendine ilerler gider.sen bile sürecin nasıl olduğunu anlayamazsın içinde olmana rağmen.biliyorum herkes birliktelik yaşamak istiyor ama olmuyorsa da dediğin gibi eşelemek üzüntüden ve sibir bozukluğundan başka birşey getirmiyor.

İşte ben akışına bırakalım dedikçe tamam öyle yapalım diyo işte buluşuyoruz herşey güzel. Ama bi takıyo sen bunu dedin ileride sorun çıkarırsın. Hem duyguları ağır alan kendisi hem evliliği düşünüyo anlamadım ben.

bırak arkana bakmadan kaç olmaz bundan ben seni üzerim kızımmm tipi
niye onun için değişeceğini düşünmüş kraliyet soyundan mı da kendisi
Yok ama işte en basiti benim yanımda sigara içiyo. Ben kullanmıyorum. Bu bile sorun olurmuş. Bir de taa evliliğe bağladı konuyu. Daha önce bu memleket farkı meselesi yüzünden sorunlar yaşanmış hep. Şimdiden takıyo kafaya ama zaten hissi yok gibi davranıyo.

Bence boşverin bu adamı, bana saglıksız ve saçma sapan bir tip gibi geldi. Neden derseniz adamın sizi adamakılllı tanıdığı bile yok ama oturup memleket, doğu batı bilmem ne hesabı yapmış. Saçmalık değil mi, bir bak karşındaki nasıl bir insan yahuuu...içkiye gelince belki umrunuzda değil, nerden biliyor hiç fikrinizi sormuş mu? Sizin bu işte fikrinizi sormuyor ki adam kendi kafasında bir şeyler kurup ona göre bir karar! vermiş sonra da köşesine çekilmiş. Ben olmsa ben istemiyorum derdim. Zaten de istemeyin, net olmayan insanlarla ilişki değil, işletişim bile azap. Bu erkeklere ne oluyor yahu, babamın kuşağına bakıyorum adam seviyorsa çıkıp seviyorum diyor net şekilde evlenecekse de teklif ediyor. Şimdikiler bir cins gerçekten.
Çok güzel yazmışsınız. Anlatıyorum zaten bu kadar ilerisini ben düşünmüyorum. Senin yanında şu an güzel vakit geçiriyorum bu önemli diyorum. Sorgulayıp kaşıyıp duruyo herşeyi. Sen çok net ve ciddi duruyordun. Şimdi öyle değilsin kafan karışık gibi cümleler. İşte alkol ve sigara senin bileceğin iş diyorum. Sarhoş olup kendini rezil etmediğin sürece karar senin diyorum. Yok iyice onu ikna etmeye çalışıyomuşum gibi oldu olay

Ben olsam üşenirim ya. Ne dediği ne istediği belli değil. Tanıyalım dıyor okey. Ama sonrası yok soğuk ve iletişimsiz. Senle mi uğraşıcam der yoluma bakarım :KK59:
sessiz kalmam lazım değil mi şu durumda yani birşey desem üste çıkıcak bir de muhtemelen

Back
X