anlaşılmıyorum belki de anlamıyorum

ananotherlife

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
876
553
dün bir bugün iki . ne sık konu açıyorum bugünlerde. Hay aksi ! boğazım düğüm düğüm . akmıyor gözyaşlarım . yardım istiyorum sizden . ben de mi var bir sorun ? çok mu anlayışsız bir insanım ?

ailem erkek arkadaşıma onay vermediği için gizli saklı yürütmeye çalışıyoruz . birbirimizden uzağız . mayıstan beri böyle . nasip olursa ekim de görüşeceğiz . belki de görüşmeyeceğiz . Kim bilir... lafımı uzatmayayım . ailem bilmiyor şu an bu yüzden geceleri konuşuyoruz ya da konuşmaya çalışıyoruz . dün tartışmıştık ve benim de hatalarım var . bugün uyandım . pozitif bir insandım . gece 11 e kadar aralıklarla mesaj attım . onu sevdiğimi söyledim . bekleyeceğimi belirttim . bugün erkek arkadaşım meşguldü. erken kalkmasına rağmen günaydın mesajı bile atmadı . kısa cümlelerle mesaj attı . saat akşam 8 oldu . mesaj attım . 11 de mesajlaşalım dedim . fakat mesaj , ses seda yok . ben de düşündüm ki işi sanırım hala bitmedi . saat 11 oldu . gelen giden yok . normalde çok erken uyanan erken kalkan bir insanım . KK ya girdim , gereksiz bir sürü şey yaptım uykum gelmesin belki işi bitince mesaj atar diye . 11.30 da mesaj attı . geldim diye. nerdeydin dedim ? televizyona dalmış , muhabbet kuşuyla oynamış , 11 de mesajlaşacağımız aklına gelmemiş . bu duruma çok kırıldım . ben mi yanlışım hanımlar ? tepkimi koydum . tavrı çok çirkinceydi . beni anlayışsız bir insan olarak suçladı . bıktım artık . benim yaptıklarımın hiçbir değeri yok sanki . ara verelim dedi. ilk önce olmaz dedim . fakat öyle laflar etti ki ... benim sevdiğim adam bu değil dedim ve bir süre konuşmayalım diyerek çevrimdışı oldum . programı sildim . canım acıyor .

ben de mi bir hata var? beni merak etmesini , böyle olmamasını istiyorum . yanlış mı yapıyorum?

Uzaktan hele ki gizli yürütülmesi gereken bir ilişki uzun ömürlü olmaz ne yazık ki...

Az beklenti cok huzur. Blr odunla beraberseniz onu yontmaya calısmadan, bir sey beklemeden onu bu sekilde kabul edecekseniz, kabul etmeyip yontmaya calısırsanız ve bunu yaparken beklenti ustune beklentiye girerseniz, kacarlar.. cok net.

Sevgiliniz sıkılmıs.

Az beklenti cok huzur. Blr odunla beraberseniz onu yontmaya calısmadan, bir sey beklemeden onu bu sekilde kabul edecekseniz, kabul etmeyip yontmaya calısırsanız ve bunu yaparken beklenti ustune beklentiye girerseniz, kacarlar.. cok net.

Sevgiliniz sıkılmıs.

evet öyle malesef .çok sıkıldığını söyledi zaten :KK61::KK61::KK61::KK61: zor mu iki çift güzel söz söylemek . ara sıra mesaj atmak ?

dün bir konu açmıştım . siz de yorum yapmıştınız hatta . 10 aylık sevgiliyiz fakat 10 yıllık evli gibyiz dedim .hatırladınız mı? kısaca ilgisizlik , uzak mesafe ... sürekli tartışıyoruz bu aralar . iletişim kuramıyoruz .
E konundan devam etseydin simdi sizin gunluk mesaj attin atmadin kavganizi mi yorumlayalim niye bu mesele icin konu actin

Amannn canım seni üzmek istemem ama seni seven adam seninle mesajlaşacağı saati iple çeker ve hep seni düşünür heleki özlem uzaklık varsa seven insan bu kadar umursamaz davranmaz sende üstüne düşme oluruna bırak yüz verme seviyorsa çaba gösterir gönlünü almaya çalışır yok çabada yoksa hiç uzatma bitir derim ben

E konundan devam etseydin simdi sizin gunluk mesaj attin atmadin kavganizi mi yorumlayalim niye bu mesele icin konu actin

bugün o konuyu kapattırdım . çünkü kendi içimde halletmiştim . daha çok sabır gösterecektim . son bir kez şans vermek istedim . konu açmak için açmıyorum inanın. ağlayamıyorum . hayal kırıklığının dibini yaşıyorum . kime anlatayım burdan başka ? ailem onay vermiyor , en yakın arkadaşım dediğim insanı , sevgilimi tanıyamıyorum . rahatlamak istedim .

evet öyle malesef .çok sıkıldığını söyledi zaten :KK61::KK61::KK61::KK61: zor mu iki çift güzel söz söylemek . ara sıra mesaj atmak ?

O zaman o da sana su soruyu sorar, "zor mu beni oldugum gibi kabul edip, sevgiyi cumlelerde degil icte aramak?"

Bu soruya eminim "ama" diye baslarsın.

Demek ki duz bir adam, sana uymuyorsa degistirmek yerine ayrılın.

Amannn canım seni üzmek istemem ama seni seven adam seninle mesajlaşacağı saati iple çeker ve hep seni düşünür heleki özlem uzaklık varsa seven insan bu kadar umursamaz davranmaz sende üstüne düşme oluruna bırak yüz verme seviyorsa çaba gösterir gönlünü almaya çalışır yok çabada yoksa hiç uzatma bitir derim ben

ben bu sözleri ona dediğimde yorgun olduğunu , unuttuğunu söylüyor . bahane benim için . eşşek gibi çalışıp yorulduğum günlerde bile mesaj atmaya , haber vermeye gayret ettim . zaten artık bu son damla oldu . uzun bir süre istemiyorum hayatımda.

O zaman o da sana su soruyu sorar, "zor mu beni oldugum gibi kabul edip, sevgiyi cumlelerde degil icte aramak?"

sonumuz da sanırım bu . çok yıprandık son günlerde . uzun bir süre uzak kalmak umarım işe yarar

Ayrıl gitsin yasin ufak ailen istemiyor daha ne zorluyorsun 10 ayda aşk olmaz uzaktasın bu ilişki hiç olmaz bol bol yipranirsin

biz sevgiliyiz , birbirimizden uzağız . konuşmak yerine harflerle , mesajlarla iletişim kuruyoruz . ikimizinde dikkat etmesi gerekmez mi? ağzında kuş tutmasını istemiyorum ki :KK43: hatırlanmak istiyorum

dün bir konu açmıştım . siz de yorum yapmıştınız hatta . 10 aylık sevgiliyiz fakat 10 yıllık evli gibyiz dedim .hatırladınız mı? kısaca ilgisizlik , uzak mesafe ... sürekli tartışıyoruz bu aralar . iletişim kuramıyoruz .
Evet evet hatırladım. Mesafeyi sorun yapıyorsa aynı mesafe sizin içinde var.Ara verelim demesi çok acımasız.Birbirini seven 2 insan birbirine karşı bu kadar acımasız olmamalı.Kendimden örnek vermek istiyorum.Ben çok asabi çok gamsız çok umursamaz çok acımasız bir insanım.Herkese karşı böyleyim yeri geldiğinde anneme bile.Yaratılış böyle.Ama ''birine'' karşı o kadar şefkatliyimki.Yeri geldi bende ara verelim dedim.Ama bizim durumlarımız çok farklıydı.İnan bana insan sevince kıyamıyor.Her kavga sonrasında çok kızdım diye kendimi suçluyorum.Ara vermek demek ayrılığın provası gibi bir şey.Ben hayatımda O olmasaydı asla ve asla ciddi ilişki düşünmezdim.Demek istediğim şu.Aşk çok farklı bir şey.Sizi sevmiyor demiyorum elbette seviyodur.Ama bu kadar kolay ''ara verelim'' demesi benim canımı çok sıkardı.Daha 10 ay olmuş.Bilemiyorum..Aşk olmadan ilişkiyi sürdürmek ne kadar doğru ?

X