- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
Kızlar anlaşmalı boşanan ve bilenlere bir sorum var: Şimdi biliyorsunuz eşim geçen hafta doğuya atandı memur oldu ve biz protokolu hazırlarken özel sektördeydı..Yani maaş hesabı değişmiş oldu.Biz protokole hesap numaralarımızı yazıp ''her ayın 5inde bu hesaptan bu hesaba nafaka verılecek'' yazdırmıstık. Şimdi bu durum değişti.Benim mahkeme olmadan gidip bu konuyu görüşmem gerekiyor mu,yoksa mahkeme esnasında bu kısımda değişiklik istiyorum diyebilir miyim?İkimizin de avukatı yok,internetten aldığımız çıktıyı doldurduk başvurduk.Şahit de mi gerekiyor?Bunu da yeni duydum.Şahitsiz olmaz mı tek celse?
Bir de ''Nafaka Bağlama'' nasıl oluyor?Hesabından hesabıma her ay maaş günü nafakanın otomatik aktarılması için ne gibi bir işlem yapmam lazım,mahkeme kendisi bunu yapıyor mu?
Haftaya davam var lütfen bilenler bana fikir verebilir mi bu konularda?Teşekkürler..
Bir de ''Nafaka Bağlama'' nasıl oluyor?Hesabından hesabıma her ay maaş günü nafakanın otomatik aktarılması için ne gibi bir işlem yapmam lazım,mahkeme kendisi bunu yapıyor mu?
Haftaya davam var lütfen bilenler bana fikir verebilir mi bu konularda?Teşekkürler..