- 14 Kasım 2021
- 40
- 23
- 3
- 35
- Konu Sahibi nazamandidimhaci
Uzun zaman sonra sırtımda olan yükleri atmış gibiyim. Dun dava açtık salı gününe gün verildi. Bu kadar çabuk ilerlemesi şaşırtıcı geldi ama aslında yıllardır süren bir savaşın içindeydik sanki .. ne ara bu noktaya geldik nasıl bu kadar ağır yaraladık birbirimizi bilmiyorum . Ama bildiğim tek bir sey var ki birbirine es olamayan 2 insanın birbirini hırpalayıp yenilme mucadelesiydi bizimkisi.
Şu bikac gündür her zaman olduğundan daha iyi anlaşıyoruz. Birbirimize saygı duyuyoruz . Ikimiz de kabul ettik ayrılıgi. Zor olacağını biliyoruz ama olmayan bir işi surundurmektense bitirmenin daha doğru olacağı konusunda hemfikiriz .çocuğumuz için de en doğrusu bu. Uzun bir savaştan çıktım. Yorgunum, yaralıyım, ama huzurluyum ...
Şu bikac gündür her zaman olduğundan daha iyi anlaşıyoruz. Birbirimize saygı duyuyoruz . Ikimiz de kabul ettik ayrılıgi. Zor olacağını biliyoruz ama olmayan bir işi surundurmektense bitirmenin daha doğru olacağı konusunda hemfikiriz .çocuğumuz için de en doğrusu bu. Uzun bir savaştan çıktım. Yorgunum, yaralıyım, ama huzurluyum ...