Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,6 aylık evliyim. Boşanma davası açmak için 1 yılın dolması mı gerekiyo, yoksa şu an başvurup 1 yılın sonunda mı sonuclanıyor? En azından başvurayım istiyorum.
Tek başınıza gidip davanızı açabilirsiniz. Bu çekilmeli boşanma davası olur, ilerde anlaşmalı boşanma davasına çevirebilirsiniz eşinizle anlaşabilirseniz.
Tek başınıza gidip davanızı açabilirsiniz. Bu çekilmeli boşanma davası olur, ilerde anlaşmalı boşanma davasına çevirebilirsiniz eşinizle anlaşabilirseniz.
kusura bakmayın bu konulara yabancıyım mazur görün. Gidip çekişmeli açıcam ve yine 1 yılın mı tamamlanması gerekiyor:/ Ben dava açıp hakkında herhangi olumsuz bi şey söylemek istemiyorum
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma davası açılamaz. 1 yıl dolmadan açılan çekişmeli boşanma davası, dava sürecinde 1 yıl dolsa bile anlaşmalı boşanma davasına dönüştürülemez.
Anlaşmalı boşanmak istiyorsanız ister anlaşmalı, ister çekişmeli dava açacak olun, 1 yılın dolduğundan mutlaka emin olmalısınız.
1 yıl dolmadan anlaşmalı boşanma davası açılamaz. 1 yıl dolmadan açılan çekişmeli boşanma davası, dava sürecinde 1 yıl dolsa bile anlaşmalı boşanma davasına dönüştürülemez.
Anlaşmalı boşanmak istiyorsanız ister anlaşmalı, ister çekişmeli dava açacak olun, 1 yılın dolduğundan mutlaka emin olmalısınız.