ben de anlaşmalı boşandım.ikimiz durduk hakimin karşısında hakim boşanmak istiyor musun diye sordu evet dedim.herhangi bir talebin isteğin var mı dedi hiçbir şey istemiyorum dedim.tamam dedi boşadı hemen.keşke hayır boşanmak istemiyorum deseydim de sürünseydi biraz şerefsiz.boşanmandan öce 5 ay aramadı sormadı beni.boşandık 1 hafta sonra aradı beni neden boşanmayacam demedin diye ağladı bana.tam gerizekalı.ben beni hiç istemediğini düşünmüştüm.düşünsenize annemin evindeyim 5 ay hatta 6 ay geçmiş.telefon numrasını da değiştirdi ona ulaşamayım diye.6 ay sonra avukat arıyor boşanmak istiyor musunuz diye.yıkıldım.kendi bile aramıyor düüşünsenize.avukata aratıyor.tamam dedim madem o istiyor ben de istiyoırum.
boşandık 1 hafta sonra telefonda ağlıyor niye boşanmam demedin diyor.ALLAHın belası.madem böyle üzülecektin gelseydin arasaydın boşanmadan ağlasaydın.haksız mıyım? sonra yeniden görüştük.ben hamile kaldım.lanet olsun aldıracaksın o piçi dedi.ben seninle zevk için yattım bebek için mi yattım dedi.ben bu akılsız başımı hangi dağa taşa vurup kırayım