Anlaşmalı boşanma gerekçeli karar yazılmıyor mağduriyet

Avukatım hanımefendi. Sanırsın kalemin kapısında beklemiş demişsiniz ya evet bekliyoruz.

Avukatım hanımefendi. Sanırsın kalemin kapısında beklemiş demişsiniz ya evet bekliyoruz.
Avukat hanım tum gun sadece 1 saat calışan ilgili kalem hakkında suç duyurusunda bulunun bizde öğrenmiş olalım, halka açık burda kamu kurumdan bahsediyorsunuz sonuçta yanlış bilgi de bir suçtur

Avukat hanım tum gun sadece 1 saat calışan ilgili kalem hakkında suç duyurusunda bulunun bizde öğrenmiş olalım, halka açık burda kamu kurumdan bahsediyorsunuz sonuçta yanlış bilgi de bir suçtur
Telefona bakma anlamında boş oldukları saat olarak 2-3 dedim. Yazdığıma tekrar bakın isterseniz.

Ek:Tamam bana dememişsiniz. Alıntı yapmayınca insan şaşırıyor.

ben gunde 1 saat çalışıyorlar diyene diyorum, yazım gayet net,
Birine cevap yazacaksanız onun yazdığının altındaki yorumla butonuna basabilirsiniz yoksa yazdığınız kişi de belli olmuyor, o kişiye bildirim de gitmiyor. Böyle muğlak kalıyor sonra herkes üstüne alınıyor.

hükümlüleri mahkumiyetleri çoktan dolmuş olduğu halde keyfi olarak hala hapishaneden bırakmayan... ve istemedikçe de keyfine senelerce salmayabilek bir ülkede
adli tatilin ortasında duruşma yaptırmışsınız bir de karar çıkmadı, diye uçuk çıkarıyorsunuz. siz bi soyadına mahkumsunuz insanlar hakketen mahkum kimsenin umru değil....

valla ne diyim, bu ülkede yaşamıyormuş kafasından ben de istiyorum...

not:
15 gün sonra katılmam gereken bir konferans var, bir AB ülkesinde ve caaanım devletim görevlendirme yazımı çıkarmadığı için gidemiyorum.
çıkarmıyorlar ve herhangi bir sebebi yok. canları öyle istiyor. toplamda 3 dakika sürecek bir iş, günlerdir bekliyoruz...

internette 1 ay yazıyormuş..ve gerçekten böyle olduğunu sanıyor...herhalde ülkeye bugün geldiniz ya da son 10 senedir filan uyuyordunuz, başka bir açıklama bulamıyorum.

Ne biçim bir üslup bu? Hangi hakla bu şekilde konuşuyorsunuz siz benimle? Alay ediyorsunuz resmen.
Bende yurtdışına gideceğim pasaportumu değiştirmem gerekiyor tabi ki de derdim bu! İnsanlarla iyi iletişim kurmayı öğrenin haddinizi de bilin.

Yurtdışına gideceğim pasaportum kimliğim değişecek. Bu kişi bana sürekli hesap soruyor benim soyadımdasın diye bin türlü kavga ediyoruz
Uzaklaştırma kararı çıkarmaz mısınız? Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce çözülür . Ordakilere durumu anlattıniz mi böyle böyle hesap soruyor bana lütfen yardımcı olun diye.

burası forum hanımefendi...hakeret etmediğim iftira atmadığm sürece, sizin de bana had bildirmek gibi bir vazifeniz yok işinize bakın.

Bende aynı durumdayım hatta daha kötü diyebilirim martın 15. Duruşma yapıldı e devletten baktığımda karara çıkmış yazıyor ama hala nüsufa geçmedi hala eski eşimin soyadı görünüyor bir an önce değiştirmek istiyorum nasıl bir yol izlemem lazim bilmiyorum duruşma Çorlu'da oldu ben ikametgahimi Akşehire aldirdim burda gitsem aile mahkemesine ilgilenirler mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…