• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlaşmalı boşanma şartıyla barışma ?

tucinesss

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
3
Eşimle boşanma aşamasındayız. Boşanma sebebi 8 yıl önceki konuları ve birikmişlikler diyor . 3 ve 5 yaşında iki tane çocuğumuz var . Ve tabiki ben evliliğimi kurtarmak istiyorum .eşim çok büyük yemin etti boşanmak için. Şimdi diyor ki büyük yemin ettim bu boşanma olacak. Anlaşmalı gel bitirelim. Sonra en baştan başlarız yeniden kurmaya çalışırız evliliğimizi. Ondan söz istiyorum . Söz nasıl vereyim gelecek için diyor. Ona inanmayı çok istiyorum ama kendimi de iyi hissetmiyorum

Kocan çakalın teki. Neyine inanıyorsun? 2 cocuguna acımadan boşanmak istiyor tantana cikmasin hemen bosan diye de yalan uydurmuş bir tane... Başkası var galiba. Geçmiş olsun

Geçen gün boşandık diye yazmıştın ama? Şimdi hatırladım. Karistirmisim o zaman pardon

Son düzenleme:
Eşimle boşanma aşamasındayız. Boşanma sebebi 8 yıl önceki konuları ve birikmişlikler diyor . 3 ve 5 yaşında iki tane çocuğumuz var . Ve tabiki ben evliliğimi kurtarmak istiyorum .eşim çok büyük yemin etti boşanmak için. Şimdi diyor ki büyük yemin ettim bu boşanma olacak. Anlaşmalı gel bitirelim. Sonra en baştan başlarız yeniden kurmaya çalışırız evliliğimizi. Ondan söz istiyorum . Söz nasıl vereyim gelecek için diyor. Ona inanmayı çok istiyorum ama kendimi de iyi hissetmiyorum
İlk konunuz bağırıyordu zaten aldatma diye, yemiyorsunuzdur inşallah bunları.

Kocan çakalın teki. Neyine inanıyorsun? 2 cocuguna acımadan boşanmak istiyor tantana cikmasin hemen bosan diye de yalan uydurmuş bir tane... Başkası var galiba. Geçmiş olsun

Geçen gün boşandık diye yazmıştın ama? Şimdi hatırladım
Hayır boşandık diye bir şey demedim

Merhaba öncelikle üzücü bir durum.. Ama adam bedenen yanınızda olsa da ruhen sizden gitmiş. Sizi istemeyen bir insanı bence siz hiç istemeyin. Muhtemelen güpgüzel kadınsınızdır. Kesip attığınız tırnak olmayacak adamlara kadınlar olarak bu kadar kıymet vermememiz gerekiyor. Bırakın gitsin bi sizden. Siz kendinize bakın, evlatlarınıza bakın. Sporunuzu yapın. Adam sizde değişikliği görsün. Siz de deyin ki : sen gittin ya ben çok güzelleştim:)
Sevilmediğiniz sayılmadığınız yerde durmak için inanın hayat çok kısa. Size aşık, sizin yanınızda olabilmek için kırk takla atan insanlar varken neden daha fazla sümsük bir adamın peşinde koşasınız ki :) Kaderiniz de varsa bu adam zaten size döner. Dönmezse de belki çok çok güzel bir aşk yaşarsınız başka biriyle. En hayırlısı olsun sizlerin hakkınızda. Evlatlarınız ve sizin için Allah güzel hayırlı kapılar açsın.
Sevgiler,

Bizim sitenin çok meşhur bir üyesi vardı. Onu da kocası böyle kandırıp dımdızlak boşamıştı. Boşadıktan sonra da kadının daha yüzüne bakmadı tabi. Herkes uyarmıştı böyle boşanma diye kimseyi dinlemeyip uyaranlarla dalga geçmişti. O olaydan sonra psikolojisi bozulup tüm siteyi illallah ettirmişti. Rica ediyorum şu saçmalığa kanmayın. Anlaşmalı boşanacaksanız tüm haklarınızı fazlasıyla alıp öyle yollayın adamı.

Edit: eski konularınızı okudum bu adam sizi aldattığı için bir an önce başından atıp özgür olma derdinde.

Enayiyim yerim ben ya
İşte enayi olma gözünü aç, baştan başlamak isteyen boşanıp baştan başlamaz, oturur konuşur derdini sıkıntısını anlatır düzeltelim diye uğraşır boşanalım diye değil.
Yerinde olsam beni istemeyeni ben hiç istemezdim, aldatıldığımı kanıtlar maddi bütün haklarımı alarak ayrılır yoluma bakardım, aldatılmadığın senaryoda da evli kalmanın anlamı kalmamış gibi ayrıca.

Enayiyim yerim ben ya
Öyle enayiyim yerim demekle çekilirseniz kenara, çocuklarınızın da hakkına girersiniz. Muhtemelen anlaşmalı boşanalım sonra yeniden barışırız ayağına hiçbir sey vermeden kolayca kurtulacak sizden. Bunu bile bile yaparsaniz pes. Sizin hayatınız. Kendi yaptığınızı çekersiniz üzülmem de çocuklarınızın hakkına girmeyin sizi aldatan ve kurtulmak isteyen bir koca uğruna.

Merhaba öncelikle üzücü bir durum.. Ama adam bedenen yanınızda olsa da ruhen sizden gitmiş. Sizi istemeyen bir insanı bence siz hiç istemeyin. Muhtemelen güpgüzel kadınsınızdır. Kesip attığınız tırnak olmayacak adamlara kadınlar olarak bu kadar kıymet vermememiz gerekiyor. Bırakın gitsin bi sizden. Siz kendinize bakın, evlatlarınıza bakın. Sporunuzu yapın. Adam sizde değişikliği görsün. Siz de deyin ki : sen gittin ya ben çok güzelleştim:)
Sevilmediğiniz sayılmadığınız yerde durmak için inanın hayat çok kısa. Size aşık, sizin yanınızda olabilmek için kırk takla atan insanlar varken neden daha fazla sümsük bir adamın peşinde koşasınız ki :) Kaderiniz de varsa bu adam zaten size döner. Dönmezse de belki çok çok güzel bir aşk yaşarsınız başka biriyle. En hayırlısı olsun sizlerin hakkınızda. Evlatlarınız ve sizin için Allah güzel hayırlı kapılar açsın.
Sevgiler,
Bu arada yanlış anlamayın ama gerçekten güzel bir kadınım ve eşim sürekli bende kusur bulmaya çalışıp manipüle etmeye çalışır. Bana hep şey diyor şimdi bizi yanyana görenler bu kadın bu adama nasıl bakmış diyorlardır . Evli olduğuma bile inanmıyor ilk defa tanıştığım insanlar . Ama kendimi aşırı sindirilmiş hissediyorum

İnandın mı gerçekten,büyük yemin ettiyse başında ekmek kırsın,bir fakir doyursun evliliğe devam etsin.Adam bulmuş sizin gibi safı kolayca hiç bir şey vermeden boşanacak,tekmeyi basıp terki diyar edecek ya da sizi canı isteyince kullanıp eve hapsedip gidip gönül eğlendirecek sizde elinde yüzükle tekrar gelmesini bekleyin camda öylece...

yemin ettim diyerek boşanma olmaz. versin kefaretini otursun evinde. dinen nikahı bozmak için şartlar çok. bu kadar yeminine sadıksa evliliğini kurtarmanın daha önemli olduğunu bilmesi lazım.
tamamen laf oyunları yapmış. bu erkekler kadınları vallahi çok saf salak zannediyor ya .

Enayiyim yerim ben ya
Yersen afiyet olsun biz ne yapalım? İki evladı olan kadın akıllı olur,gözünü açar.Ben enayiyim yemeye gönlüm var diye gezmez.Böyle dersen koynundaki adam bile seni kazıklamaktan keyif alır..

İnandın mı gerçekten,büyük yemin ettiyse başında ekmek kırsın,bir fakir doyursun evliliğe devam etsin.Adam bulmuş sizin gibi safı kolayca hiç bir şey vermeden boşanacak,tekmeyi basıp terki diyar edecek ya da sizi canı isteyince kullanıp eve hapsedip gidip gönül eğlendirecek sizde elinde yüzükle tekrar gelmesini bekleyin camda öylece...
Zaten inanmamı gerektirecek hiç bir çabası da yok . Tamam buna da yemin etti diyorum olmaz edemem diyor

Yersen afiyet olsun biz ne yapalım? İki evladı olan kadın akıllı olur,gözünü açar.Ben enayiyim yemeye gönlüm var diye gezmez.Böyle dersen koynundaki adam bile seni kazıklamaktan keyif alır..
Çok doğru dediniz gerçekten ben ne yaşıyorum bilmiyorum bağımlı gibiyim

Zaten inanmamı gerektirecek hiç bir çabası da yok . Tamam buna da yemin etti diyorum olmaz edemem diyor
Yemin etse inanacak misin? Çocuklarının hakkını almadan boşanma

yemin ettim diyerek boşanma olmaz. versin kefaretini otursun evinde. dinen nikahı bozmak için şartlar çok. bu kadar yeminine sadıksa evliliğini kurtarmanın daha önemli olduğunu bilmesi lazım.
tamamen laf oyunları yapmış. bu erkekler kadınları vallahi çok saf salak zannediyor ya .
Kefareti var diyorum olmaz yemin oyuncak mı böyle diyor

Hâlâ adama yemin ettirme çabası çok komik,etse ne olacak inanıp tıpış tıpış boşanacak hakkınız olanı almadan öylece bırakacak mısınız????

Back
X