• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlaşmalı boşanma

Anladım sizin yerinize düşünelim bilmem kaç yılınızı yedi hirpaladi üzdü hayaller çöp oldu tamam.Simdi artıları yazalım çocuk yok yaş daha genç göz görüyor sağlık toplanır durumda üstelik bu işten hastalık kapıp uğraşmakta vardı . Psikolojik olarak bir terapi bir destek alın bide iş bulsanız yavaş yavaş karisirsiniz hayata elbette gün gelir yaşam değişir yeniden gülecek bin sepep bulunur
Rabbim nasip ederse yarın bi iş görüşmem var ama toplumdan korkuyorum biraz ekonomik olarak kendime terapi almayı düşünüyorum

Rabbim nasip ederse yarın bi iş görüşmem var ama toplumdan korkuyorum biraz ekonomik olarak kendime terapi almayı düşünüyorum
Toplum diye bu ne idugu belirsiz eskimisle ömür mu yenir hadi canım o kadar da değersiz değildir hayatınız dik durun çalışın kim yere batirmaya kalkarsa üstüne gidin insanlar kendileri olsa 2 dakka durmaz sizde sanki adam öldürdünüz sabikanizmi oldu toplummus geçin su fikirleri

Toplum diye bu ne idugu belirsiz eskimisle ömür mu yenir hadi canım o kadar da değersiz değildir hayatınız dik durun çalışın kim yere batirmaya kalkarsa üstüne gidin insanlar kendileri olsa 2 dakka durmaz sizde sanki adam öldürdünüz sabikanizmi oldu toplummus geçin su fikirleri
Haklısınız kendim için yaşamayı öğrenmem gerekiyor

Sizdende hayata geçirin ama artık bırakın üzülmeyi biran önce hayata dönün yeter bu kadar bu herife yas tutulmaz ucuz kurtuldum denirki Allah'ın gücüne gitmesin
Allah'a şükür ediyorum zaten o evden sağ çıktım ama ben bunca şeyi hak etmediğim için üzüldüğümü tam olarak ifade edemedim

Yatakta adama yetiyor bile olsanız bu adam yine farklı şeyler yapmak isteyecek gibi,yine translara veya kadınlara gidecek biri..Bu aşamada hayatınıza yön vermek sizin elinizde

Yatakta adama yetiyor bile olsanız bu adam yine farklı şeyler yapmak isteyecek gibi,yine translara veya kadınlara gidecek biri..Bu aşamada hayatınıza yön vermek sizin elinizde
Rabbim nasip ederse haftaya bitiyor onunla olan soyadı bağim gerisi tramvalarimdan kurtulmak bende

Allah'a şükür ediyorum zaten o evden sağ çıktım ama ben bunca şeyi hak etmediğim için üzüldüğümü tam olarak ifade edemedim
Hak etmek diye birşey yok bu dünyada izin vermek var siz ne dediniz babanız ve çevre için hemen ayrılmayıp katlanarak tolere ederek izin verdiniz bunu unutmayın bir daha da yapmayın kimseye izin vermeyin .Yoksa kimse kötü şeyleri haketmez ama yaşayabilir yaşadığı zamanda ya gider hadi oradan der yada kalır katlanır.Dunya cennet degilki karşımıza hep iyiler çıksın siz iyisiniz diye öyle birşey yok

Hak etmek diye birşey yok bu dünyada izin vermek var siz ne dediniz babanız ve çevre için hemen ayrılmayıp katlanarak tolere ederek izin verdiniz bunu unutmayın bir daha da yapmayın kimseye izin vermeyin .Yoksa kimse kötü şeyleri haketmez ama yaşayabilir yaşadığı zamanda ya gider hadi oradan der yada kalır katlanır.Dunya cennet degilki karşımıza hep iyiler çıksın siz iyisiniz diye öyle birşey yok
Ne geldiyse başıma bu iyiligimden geldi Rabbim böyle sinadi ama bidaha asla

Ne geldiyse başıma bu iyiligimden geldi Rabbim böyle sinadi ama bidaha asla
Kendi kul hakkına girip iyi olunmaz anamız değil babanız değil evladınız değil koca bu olmuyorsa kocamadan aklını kaybetmeden kaçarsın ilk çıkışta aklınla hür iradenle kaçarsın.Bu hakkın aradığını umduğunu bulamiyorsan akla mantığa sigmiyorsa yaptıkları Allah sizi eza çekin diye yaratmadı kula kulluk edilmez

Kendi kul hakkına girip iyi olunmaz anamız değil babanız değil evladınız değil koca bu olmuyorsa kocamadan aklını kaybetmeden kaçarsın ilk çıkışta aklınla hür iradenle kaçarsın.Bu hakkın aradığını umduğunu bulamiyorsan akla mantığa sigmiyorsa yaptıkları Allah sizi eza çekin diye yaratmadı kula kulluk edilmez
Haklısınız kendi geliştirmiş insanların evliliğe bakış açısı biraz daha sizler gibi oluyor biz aile kuralları dışında buyumedigimiz için evliliğin biraz da çekmek olduğu düşüncesindeyik ama maalesef acı tecrübeyle deolsa anlamış oldum evlilik denilen şey bu değil

Bazen bazı kadınları tutup sarsmak istiyorum. Ne oluyor kal mı geliyor gözünüze perde mi iniyor anlamıyorum. Eşiniz olacak hıyar sistematik olarak her boku yemiş biri. Hala ne diye üzülüyorsun?

Bazen bazı kadınları tutup sarsmak istiyorum. Ne oluyor kal mı geliyor gözünüze perde mi iniyor anlamıyorum. Eşiniz olacak hıyar sistematik olarak her boku yemiş biri. Hala ne diye üzülüyorsun?
Yaşadığım şeylere üzülüyorum belki de evet her boku yaptı bende mal gibi izin verdim burdan yazılanlardan kendime ders çıkardım yaşama odaklanmaliyim belki de üzüldüğüm şey o sanarak ama kendimim

Tam olarak tanımlayamadim anlatmak istediğim şeyi beni sebeb olarak gösteriyor başkasına gitmesinde ki sebebi benim ona yetersiz gelmemden kaynaklı yani eğer yetemeyen ben olsaydım hemcinsime giderdi bi transa değil ihaneti kabul edecegimden değil tam olarak anlatamıyorum kusura bakmayın ne demek istediğimi çocuğum yok evet ama neden bu kadar üzülüyorum

Eşiniz iğrenç bir adam!! Sizde olayları tam idrak edemiyor gibisiniz. adam kendi boşanma davası açmış birde yetersizlikle suçluyor. Neyse şanslısınız eşiniz boşanmakla sizi kurtarıyor farkında değilsiniz. Adam boşamasa sizin birşey yapacağınız yok.

Back
X