Anlaşmalı Boşanma

desert_rose85

...umutsuz...
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
427
4
Merhaba kızlar bir sorum var, şubat ayında anlaşmalı boşanma davası açmıştık, davaya gitmedik ve sonradan feragatname verdik. sözde tekrardan denicekdik çabalıcaktık, gelelim görelim ki değişen bişey yok herşey aynı kaldı....neyse sorum şu... duruşmaya gidilmedi ve sonradan feragatname verildi şimdi tekrardan anlaşmalı boşanma davası açabiliyor muyuz

cevaplar için şimdiden teşekkürler

anlaşmalı olarak boşandım.1 haziranda duruşmam vardı,12 haziranda Yargıtay kararımız onaylandı.temyize göndermedik.boşanma kesinleşti benim.. feragat edildiğinde,feragat beyanında itibaren 3 yıl geçmeli diye biliyorum.ama yanılıyorda olabilirim.avukatınıza danışın isterseniz.
bu süre içinde hiç değişmedimi eşiniz.
benimki pişman oldu ama ,karakter değişmez gözüyle bakarak temyize bile göndermedim.bitsin istedim.

anlaşmalı olarak boşandım.1 haziranda duruşmam vardı,12 haziranda Yargıtay kararımız onaylandı.temyize göndermedik.boşanma kesinleşti benim.. feragat edildiğinde,feragat beyanında itibaren 3 yıl geçmeli diye biliyorum.ama yanılıyorda olabilirim.avukatınıza danışın isterseniz.
bu süre içinde hiç değişmedimi eşiniz.
benimki pişman oldu ama ,karakter değişmez gözüyle bakarak temyize bile göndermedim.bitsin istedim.
avukatım yok avukat tutacak paramda yok ne yazzık ki... maalesef değişmedi kocam, çok sabrettim yuvam yıkılmaması için ancak olmuyor artık

X