anlaşmalı boşanmak için yarın avukata gidicez. YARDIMMM

ss kedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
720
268
yarın avukatın yanında nasıl davranmalıyım.
eşime sıraladım bunları verirsen yarın hemen çıkıp giderim haftaya boşanırız dedim.
baban filan gelmesin dedim.adamlık mertlik filan damardan girdim
3bin mihir.her ay 350 tl nafaka.altınların yarısı.
hepsine tamam dedi sadece tazminat istedim 10bin tl onu kabul etmedi.
yani biri aklına girer de yarın fikrini değiştirirse.
ailesi bunları vermek istemeyebilir.ama ailesine demiş kesinlikli ben boşanıyorum.kimse karışmasın demiş.
benim ona yalvarıp tekrar barışacağımı düşünüyo.
yüzünde de benim tırnak izin var.avukat ona acıyıp onu korumaya çalışırsa.aklıma binbir soru geliyo.
eşim seninle bi daha kesinlikle olmıayack filan dedi.tmam ben sana barışalım demiyorum ama bana haklarımı verceksin fukara sümüğü atıyorum seni git diyemezsin dedim.dedim 1 yıl olmadan dava acamazsın.ancak anlaşmalı boşanırız.o da benim isteklerimi yaparsan. önce kaç yıl sürerse sürsün ben davamı açcam dedi.
ben de boşanana kadar bu evdeyim.hiç bi yere gitmiyorum dedim.sana maddi bişey vermicem dedi.seve seve verceksin dedim.boşanma sürecinde de boşandıktan sonra ben bi işe girene kadar verceksin dedim.sonra nerden geldiyse aklıma git kağıt kalem getir dedim getirdi.bunları ver hemen yarın giderim bu evden.sen sağ ben selamaet kimse kimseyi görmez.biter gider dedim.tamam dedi.yarın avukata gitcez.nasıl davrnanmam lazım.
darp raporu aldın mı diye sordu.eğer anlaşmalı boşanmayı kabul etmezsen gidip alcam mecbur kusura bakma dedim.marketten elma almadan gel evlenelim yok boşanalım

en çok da şu etkili oldu.beni bu evden kimse çıkaramaz dedim.seni rezil ederim filan diye tehtit etti.
ben de seni işinden ederim dedim.sen de baban da bu eve giremezsin.zorla girmeye çalışırsanız sen işinden olursun baban da 1 hafta da olsa hapse girer dedim hiç çirkinleşmeyelim.bence gidelim danışalım avukata.
bi de bana sen gurursuzsun.ben sana git diyorum bu evden gitmiyosun hala benden para isityosun gibi çirkinleşemey başladı.dur orda dedim.

Canım isteklerin normal zaten sen istemesende mahkeme en az o kadarını sana verir onları hiç dert etme
bir yıl olmadıysa zaten boşamıyorlar diye biliyorum.
Ayrıca darp raporunu al elinde dursun işini sağlama al derim ona söylemene bile gerek yok
son olarak mahkemeler tatile girecek sizin durum uzar da uzar hemen boşamazlar sizi anlaşmalı dahi olsa !!

Canım isteklerin normal zaten sen istemesende mahkeme en az o kadarını sana verir onları hiç dert etme
bir yıl olmadıysa zaten boşamıyorlar diye biliyorum.
Ayrıca darp raporunu al elinde dursun işini sağlama al derim ona söylemene bile gerek yok
son olarak mahkemeler tatile girecek sizin durum uzar da uzar hemen boşamazlar sizi anlaşmalı dahi olsa !!
iyi de zaten eylülde 1 yıl olcak.mahkeme tatile gircek mi.ne zman bitcek tatil.
şöyle diyo.bi eş gider dava açar.diğeri de kabul ederse o boşanma da geçerli sayılır.
bunun gidip biz boşanmak istiyoruz demekten farkı ne

iyi de zaten eylülde 1 yıl olcak.mahkeme tatile gircek mi.ne zman bitcek tatil.
şöyle diyo.bi eş gider dava açar.diğeri de kabul ederse o boşanma da geçerli sayılır.
bunun gidip biz boşanmak istiyoruz demekten farkı ne

Tatil tarihlerini tam bilmiyorum dedelerden miras davamız bu perşembe son tatile gidicek eylülden sonra ya kalıcak diğerleri denilmiş yani ayda bir olan mahkeme ay sarkıcak . sizin bir yıl olmamış anlaşmalı dahi boşanamassınız bence burda farklı bir konuda bir avukat yazmıştı onu konuyu hatırlamıyorum yakın zamandı
sizin durum en az 6 ay sürer o arada tavrını koru derim

Bır yıl dolmadan anlaşmalı boşanma yok,bence yarın darp raporunu al dursun.uzaklaştırma ısteyebılırsın,Eylül'e kadar kımse eve yada sana yaklaşamax

Tatil tarihlerini tam bilmiyorum dedelerden miras davamız bu perşembe son tatile gidicek eylülden sonra ya kalıcak diğerleri denilmiş yani ayda bir olan mahkeme ay sarkıcak . sizin bir yıl olmamış anlaşmalı dahi boşanamassınız bence burda farklı bir konuda bir avukat yazmıştı onu konuyu hatırlamıyorum yakın zamandı
sizin durum en az 6 ay sürer o arada tavrını koru derim
6 ay çok uzun.ben korusam onun aklına gircekler.
o zaman haber vermeden gidip darp raporu mu alayım.hala her yerim mosmor.yani eğer araya zaman girerse nolcak.
başka bi yolu yok mu bunun.
yani insanlar 6 aylıkken boşanabiliyo.
yani eşim dava acsa ben kabul etsem davaya yansımadan aban bunları ödese.bu şekilde boşanma olmaz mı

Bekle bakayım netten
ben okudum da.anlaşmalı boşanma,terk etmeden boşanma bi de kötü yaşam yani kavga aldatma gibi. 3.olandan açabiliyomuş.bi taraf.yani ben öyle anladım.,
ben bu maddi şeyleri vermeden boşanmıcam bu evden de gtmicem.eger beni zorlarsa her şeyi yapcam dedim.o da hemen boşanma taraftarı

Anlaşmalı boşanma için evliliğin 1. yılını doldurmasını beklemelisiniz.
Eğer eşinizle nafaka, tazminat ve boşanma kararı hakkında anlaştıysanız geçimsizliğiniz için şahit dinletip çekişmeli boşanma sürecini hızlandırabilirsiniz.

Çekişmeli boşanma davasının ne kadar süreceği konusunda bir şey söylenemez. Anlaşma yoksa (anlaşmalı boşanma demiyorum, çünkü 1 yıl dolmamış anlaşarak çekişmeli boşanma) nafaka ve tazminat miktarının belirlenmesi için kimin daha kusurlu olduğunun ve tarafların mali durumlarının belirlenmesi gerekir ki bu da ayrıca zaman alacaktır.

Ayrıca çekişmeli boşanmada taraflardan biri nafaka veya tazminatı onaylamıyorsa işin bir de temyiz süreci olacaktır ki bu da boşanmanın kesinleşmesini aylarca erteleyebilir.Ayrıca Eşlerden bırı ANLAŞILAN Konuları reddedebılır.

ben okudum da.anlaşmalı boşanma,terk etmeden boşanma bi de kötü yaşam yani kavga aldatma gibi. 3.olandan açabiliyomuş.bi taraf.yani ben öyle anladım.,
ben bu maddi şeyleri vermeden boşanmıcam bu evden de gtmicem.eger beni zorlarsa her şeyi yapcam dedim.o da hemen boşanma taraftarı
Yok hayatım o davalarda suruyo uzun.her halukârda altı ay.cunku cekısmelıde sureklı ertelenıyo celseler.ıkı uc celsede bıle bıtse yıne altı ay.kaldı kı adlı tatıl geldı.gene Eylül'e sarkacak.acaba on anlaşmalı boşanma varmı noterden falan.eylulde yürürlüğe konur

Al raporunu.ver uzaklastırmasını.iste tedbîri nafakanı.eylulde çağır boşanmanı yap anlaşmalı.darp raporun olunca zaten nafaka alırsın.altınlarınsa hepsını ,bırde mânevî tazmınat.yanı cekısmelıde bunların fazlasını alırsın merak etme,o rapor çok onemlı.bende boşandım bak.

Darp raporu almaya giderseniz, poliste işin içine girecek, karakola gitmek zorunda kalıcak eşiniz ve siz. Öyle al rapor demiyorlar yani, ben öyle biliyorum, yanlış biliyorsam düzeltsin biri

önce bi sakinleşip, karşılıklı intikam almayı bi kenara bırakmalısın.
onun sana barışmak için yalvarmasını beklememelisin.
sonra ona ciddi ve öfkeli duruşundan taviz vermeden yarın avukata gidip dilekçenizi yazdırmalısın.
bu süreçte ciddiyet önemli. yumuşamamak lazım ; )

Al raporunu.ver uzaklastırmasını.iste tedbîri nafakanı.eylulde çağır boşanmanı yap anlaşmalı.darp raporun olunca zaten nafaka alırsın.altınlarınsa hepsını ,bırde mânevî tazmınat.yanı cekısmelıde bunların fazlasını alırsın merak etme,o rapor çok onemlı.bende boşandım bak.
yani eşimde de yüzünde iz var.kollarında.ikimiz de gitsek rapor alsak.ön boşanma mı ne onu yapsak.
yani ikimiz de bu evde beraber kalmak istemiyoruz.çünkü olmuyo.eğer davayı beklersek birimizin cenazesi çıkacak bu evden.yada aklı karışıp boşanmak istemicek.nafaka vermek istemicek.yani ben suçlu duruma düşmek istemyiorum çekip gidip.

sonra ona ciddi ve öfkeli duruşundan taviz vermeden yarın avukata gidip dilekçenizi yazdırmalısın.
benim yumuşamak gibi bi derdim yok
o gidip kendi başına açacaktı davayı.ben gitmem bu evden tamamen boşanana kadar dedim.ben sana maddi bakmam dedi.mecbur bakcaksın dava acarım dedim.hiç bu işlere bulaşmayalım her şeyi güzellikle yap dedim.tamam dedi.
eğer bu iş hemen bitsin isityosa bi şekişde yapcak.ben de meraklı değilim her gün dayak yemeye.

tamam yeme dayak diceksin ama olmuyo.bi şekilde kavda edioyurz ve bunlar oluyo

ayrıca intikam değil.benden boşanmak isitoysa bana kaç aydır yaşattıklarının bedelini ödeyecek.
öyle defol git deyince gitcemi sanıyo.

Keşke sende rapor alsaydın bir de adli tatil yaklaştı temmuz'da başlıyor tatil. O zamana yetişir mi bilmiyorum. İstediklerin normal darp raporu alsan tazminat davası da açabilirdin gerçi sende onun yüzünü yırtmışsın. Senin için en doğru karar bu bence... Hayırlısı olsun canım.

X