Anlaşmalı boşanmayı temyiz ettim

ciden normal değil bu adam ne demek cinsel yönden sana bağımlıyım falan:26:bence hiç uğraşma bu psikopatla.:23:aksine bir an önce çıkar hayatından yüzüne bakma
bana çok dengesiz geldi seni bu 1 yılda daha çok rahatsız etmesin sonra:50:

edebileceğini sanmıyorum canım.tehdit mesajlarını saklıyorum en ufak bi hatasında artık başına geleceği biliyor.burası küçük bi yer ve kendisi öğretmen göze alamaz bazı şeyleri
huzursuzluk yaşaması yeter bana.inanın ben bunu yaptıktan sonra daha iyi hissettim kendimi.
manevi tazminat için elimden geleni yapıcam,iyi olmak işe yaramadı çünkü :)

zaten sinir etmek için yapmadım cnaım bunu.gururumla oynadı gerçekten.mahkemeden sonra bi kaç kez görüştük işlemler için her seferinde bana cinsel ilişki teklifinde bulundu.tabi kapalı bi ortamda değiliz sözel olarak ikna etmeye çalışıyo sevdiğini falan söylüyo.reddedince de ağır hakaret küfür ediyo ardından telefonla.

Bu nasıl bir şey ya , :47:
yemin ederim ekranın karşısında ağzım acık kaldı .bu nasıl bir yaklaşım , yani ne diyeceğimi bilemiyorum.SADECE PESS!!!!!!!!!!

Belki de aklınca işte dul kadına toplum bunu yapar demeye çalışıyordur. Aman, uzak durun. Ailenizde fevri davranıp işi daha beter hale getirmeyeceğine güvendiğiniz birileri varsa onlara da bu durumdan bahsetmekte, zorunlu görüşmeleri yalnız yapmamakta yarar olabilir.

Bu nasıl bir şey ya , :47:
yemin ederim ekranın karşısında ağzım acık kaldı .bu nasıl bir yaklaşım , yani ne diyeceğimi bilemiyorum.SADECE PESS!!!!!!!!!!

evet canım.adama göre normal olan bu herkes eski eşiyle ihtiyaçlarını karşılamak için görüşüyo ne var bunda diyebilen bir mantıkda.ama bi tutuştu bi tutuştu hala mesaj atıyo nolur temyizi geri çek diye :)

Belki de aklınca işte dul kadına toplum bunu yapar demeye çalışıyordur. Aman, uzak durun. Ailenizde fevri davranıp işi daha beter hale getirmeyeceğine güvendiğiniz birileri varsa onlara da bu durumdan bahsetmekte, zorunlu görüşmeleri yalnız yapmamakta yarar olabilir.

ailem yakınımda değil,evim polis karakolunun karşısında.polis arkadaşlarım var.olayı bilen 2yakın arkadaşım var.burası küçük yer zaten öğretmen olduğum için de tanınıyorum.bana yaklaşamaz bişey yapamaz göze alamaz bunu.aileme ayrıntılarını söylemedim anneme ve babama davayı temyiz ettiğimi tazminat davası açacağımı o ve ailesinin annemi babamı araması durumunda telefonu açmamalarını söyledim.annem babam da onaylıyor yaptığımı.zorunlu görüşmelere d eartık gerek kalmadığını söyledim kendisine.anlaşmadığım adamla niye görüşeyim avukatımla görüş ne görüşeceksen dedim en son.

yuhh diyorum...

bir zamanlar eşi olan bir kadına tek gecelik muamelesi..

bir insanı gerçekten ayrıldıktan sonra tanıyacaksın...

zaten sinir etmek için yapmadım cnaım bunu.gururumla oynadı gerçekten.mahkemeden sonra bi kaç kez görüştük işlemler için her seferinde bana cinsel ilişki teklifinde bulundu.tabi kapalı bi ortamda değiliz sözel olarak ikna etmeye çalışıyo sevdiğini falan söylüyo.reddedince de ağır hakaret küfür ediyo ardından telefonla.

evet canım.adama göre normal olan bu herkes eski eşiyle ihtiyaçlarını karşılamak için görüşüyo ne var bunda diyebilen bir mantıkda.ama bi tutuştu bi tutuştu hala mesaj atıyo nolur temyizi geri çek diye :)

Toplumdaki erkeklerin bakış açısı , ??? o kadar çok sey varki yazacağım ama terbiyem müsade etmiyor.

Umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsınız :( Ne cesaret yemin ederim sinirimi oynattı.

Allah size sabır versin ve tez zamanda kurtarsın .

merhaba,

Öncelikle gecmis olsun. Fakat anlamadigim bazi seyler var - Esin neden anlasmali bosanmak istedi, niye ayrildniz sebep neydi? Hadi madem anlasmali ayrildiniz mahkeme uzamasin diye, öyleyken esin yine seninle mi kaldi ayni evde...

Ayrildigi halde nasil öyle seyler halen sana teklif edebiliyor ki - hem birde ögretmen demissiniz? Bu ögretmen ögrencilerine böylemi örnek oluyor? Inan sasirdim, o ögrencilere cok yazik bence, böyle bir ögretmenden egitim aldiklari icin...

Allah yar ve yardimcin olsun...

merhaba,

Öncelikle gecmis olsun. Fakat anlamadigim bazi seyler var - Esin neden anlasmali bosanmak istedi, niye ayrildniz sebep neydi? Hadi madem anlasmali ayrildiniz mahkeme uzamasin diye, öyleyken esin yine seninle mi kaldi ayni evde...

Ayrildigi halde nasil öyle seyler halen sana teklif edebiliyor ki - hem birde ögretmen demissiniz? Bu ögretmen ögrencilerine böylemi örnek oluyor? Inan sasirdim, o ögrencilere cok yazik bence, böyle bir ögretmenden egitim aldiklari icin...

Allah yar ve yardimcin olsun...
sebep geçimsizlik şiddet internet bağımlılığı netten kadınlarla ilişki hakaret küfürdü.ama ben bi hata yaptımki şiddet olayından sonra rapor almadım şimdi kafamı vuruyorum.en sonki tartışmadan sonra lanet olsun böyle evliliğe deyip daha 4aylık evliyken onun ve ailesininde isteğiyle boşanma kararı aldık ama 1yılımız henüz dolmadığı için kalan sürede ayrı evlerde yaşadık hiç görüşmedik iletişim kurmadık.ben kafamda oturtmuştum herşeyi hayatıma normal seyirde devam ediyordum.1yılın dolduğu gün beni aradı ne zaman yapıcaz nasıl yapıcaz boşanmayı havadan sudan vs konuşaraka yaklaşık 1saatt konuşmaya çalıştı.boşanma maksatlı konuşmanın arasına yok sen çok iyisin sende hata bulmuyorum güzel günlerimizi hatırlıyorum ama kadermiş napalım tarzı cümleleri sıkıştırıyo.mahkemeye gittik tek celsede boşadı hakim.ardından beni sohbet etmelere çay içmelere çağırmaya başladı.bunları kabul etmeyince yok karar almaydı şahit gerekli mahkeme masrafı pul mul diye bahaneler uydurarak çağırdı.gittim herseferinde ilişki teklif etti.reddettim hatta bi seferinde pişmanmısın vazmıgeçtin niye bunu yapıyosun dedim beni sevdiğini söyledi güzel günlerimizden bahsetti hemen ardından da evine çağırıyo tabi.gitmedim dedim ki git ozaman davadan feragat et madem seviyosun.lafı kıvırdı.ardından ayrılınca mesajlar ağır hakaretler,bana paçavra dedi yaa adam paçavra ve dahası.sen kimsin ki tarzı konuşmalar.orda burda hakkımda konuşmalar vs vs vs...
ben de en son işte bildiğiniz gibi sen bu anlaşmalı boşanma kolaylığını haketmiyosun temyiz ettiriyorum ne halin varsa gör dedim.sonra alttan almaya başladı tabi neolur geri çek diye falan.çok panik durumda herkesi devreye sokmaya çalışıyo.ama kararlıyım çekmiycem,canım isterse belki çekerim o da henüz değil az daha taksın kafasına.beni soktuğu sıkıntıdan sonra az bile ona.
amacım manevi tazminat ,davasından feragat etse yarfgıtaydan dönmeden çekişmelide alırım tazminatımı.haketti bunu fazlasıyla.iyi olmak bulaşmamak gerçekten işe yaramadı

Back
X