anlaşmalı mı boşanmalıydım?

Pireye kızıp yorgan yakmışsınız!
Yazık olmuş inşallah pişman olmazsınız,sizin adınıza üzüldüm.iş bu duruma gelmeden çözülebilirdi keşke gurur meselesi yapmasaymışsınız.....

Çekişmeli boşanmayı doğru bulmuyorum şartlar çok zorlamadığı sürece. Korkunç bir süreç. Dilekçe aşamaları yazılanlar çizilenler tazminattan kurtulmak için uğranılan haksız ithamlar. Daha bişey görmedin. Eğer Boşanma kaçınılmazsa en doğrusu tek celsede boşanıp önüne bakmak. Ailesi ile Evliliği Arasında dengeyi kurmayı başaramayan Erkeğin sıkıntılarını had safhada yaşadım, neticede boşandım. Ilk duruşmaya kadar Herşeyi yazdım , ailesi ile ilgili tüm evliliğimin hatrına söylemediğim herseyi ilk celseye kadar ortaya Döktüm. İçimi boşalttım. Onları çok zorladım tazminat ödeme korkusunu aylarca yaşattım, ilk celseden sonrada talepsiz anlaşmalıya çevirdim ve bitti. Benim derdim para pul olmadığı içinde pişman da olmadım. Zaten benden maddi manevi giden gitti. Neyin Savaşı'nı vereceğim . Boşanma gerçekleşmedikçe önüne bakamıyorsun . Iki sene uğraşmayı gözün yiyorsa katlanırım diyorsan bilemem. Ben katlanamazdım

Uzun lafin kisasi siz esinizi esinizde sizi seviyor. Degermiydi kucucuk birsey ugruna yuva yikmaya ama iste gurur. Insani orseleyen bir duygu.
Siz olaylarin icindesiniz ve hislerinizle hareket ediyorsunuz. Ama inanin ben buradan baktigimda yok yere biten bir evlilik goruruyorum. Iki tarafda isi inada bindirmis.
kolay bulunmuyor bi insan kolay sevilmiyor. Bilmiyorum su an durum ne ama eger elinize bi firsat gecerse sahip cikin evliliginize bi sans daha verin.
Bu sefer daha planli daha temkinli tabi.
siz dibe saran yemegi kurtarmak yerine cope atmayi secmissiniz. Tabi karsi tarafta sizden bekliyo adimi boyle boyle geldigi nokta asikar.
hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.

Değer mi be arkadaşım pire için yorgan yakmaya adam seni aldattımı dövdü mü hakaret mi etti saygısızlık mı yaptı,belli ki kardeşleriylede aranın iyi olması için sana gözdağı vermeye çalışmış.Sonrasında msjlar atmış görüşme girişimde bulundu ama görüşemedik diyorsun.Gidip 8.gün bir hırsla daha hiç sakinleşemeden davanı açmışssın ve şuan hala ondan nefret edememekten bahsediyorsun.Yapma anlaşmalı da olsa çekişmeli de olsa bu evlilik senin kafanda bitmiş değil.Eşin bence bukadar çabuk vazgeçip hemen davayı açmandan ötürü sana karşı kızgındır.Lütfn evliliğine bir şans ver.Kurtulamayacak bir neden değil bu anlattıkların.Haa bu arada bunları boşanmış biri olarak söylüyorum.

Evlendikten sonra kız kardeşleriyle anlaşamamışsın ama ayrılma teklifi eşinden gelmiş bence eşinin suçu senden vazgeçmek istemesi madem ablalarını çok seviyordu ne diye evlendi? Evlendikten sonra çok şey değişiyor o değişime eşin ayak uyduramamış seni korumaya almadığı gibi bütün suçu sana yüklemiş kim olsa o kızgınlıkla boşanma davası açardı bence vazgeçilen sen olunca ,

Her nedense adamlar evlendikten sonra aileleri pek bir kıymete biniyor. Bunları yaşamasaydım biri anlatsa inanmazdım. Bunun mücadelesini verdim ama olmadı. Ben bu kızkardeş olayının âlâsını yaşadım. Madem ayrılamıyosunuz ozaman evlenme beraber yaşa ablanla.

Bu kız kardeşler kaynanadan beterdim eminim

Eger hakkinizi almassaniz pisman olursunuz.. evet cekismeli uzun suruyo ama sonunda birseyleri garantiye alirsiniz.. konu para degil konu onun yaptiklarinin yanina kar kalmamasi..

Çok üzüldüm adınıza bazı erkekler baskın çıkmak istiyor madem öyle kendine göre susan fikirleri olmayan gel diyince gelip otur diyince oturan bi kadınla evlenaelerdi Seninki de ole olmuş kendi baskın çıkmaya çalışmış baktı sözünü yaptırmıyor hemen bosanalim o zaman derler tabi senden o tepkiyi beklemem ki bu rahatlıkla söylemiş sonra dumur olmuş geri adın atmak istemiş ama sen kararlı çıkmışsın ben senin yerinde olsaydım evden kovdugun ertesi gün konuşmak istediğinde veya 6.gun neyse dava açmadan önce bir dinlerdim belki aklı başına gelmiştir diye ama adam bu zihniyetteyse çok yazık etmiş arada çocuk var zaten.ister istemez gorusuceksiniz dava uzağa ne.olcak ona maddi bi bedel.odetirsin sonuçta sende manevi bi debel.odiceksin kolay değil çocukla baba evine dönmek allah yardımcın olsun

İyi de bir evliliğin bitmesi için illa dayak aldatma mı olması gerekiyor?

Ben ya ben ya ailen deseydim bu blöfünü haklı bulabilirdim. Ama 8-6 zaten çalışıyoruz ikimiz de. Belli bir hayat mücadelesindeyiz. Her seyimiz gelecek için. Birbirimizi seviyoruz. Maddi problemimiz yok. Aramızda bir uyuşmazlık yok.

Tüm bunların yanında evde akşamdan akşama geçirdiğimiz 3en fazla 6 saatte de kafamızın boşalması, mutlu olmamız gerekirken bir abla kavgasıdır sürüyor. Böyle hayat ne kadar çekilebilir?

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Çocuğum yok yalnız

Aslında ben de anlaşmalı ayrılmak istemiştim. Bana para pul lafları edince hırsımdan çekişmeli açtım, tazminat da istedim. Anlaşmalıya hala çevirmek istiyorum ama daha ne adım atacaklarını görmek istiyorum. Bide anlaşalım diyen taraf ben olursam sanki pişman olmuş havası olacağından o talep etsin diye bekliyorum

Pireye kızıp yorgan yakmışsınız!
Yazık olmuş inşallah pişman olmazsınız,sizin adınıza üzüldüm.iş bu duruma gelmeden çözülebilirdi keşke gurur meselesi yapmasaymışsınız.....
Tesekkür ederim inşallah

Kendimi tanıyorum. Susup oturup gurur yapmasaydım bu adımı bir daha atamazdım. Kaldı 8 günde de isteyen pekala ne adımlar atar. Sağa sola seviyorum demekle sevgi olmaz. Lafa kaldıysa zaten herkes herkesi seviyor.

Teşekkür ederim öncelikle.

Evet iş inada binmedi dersem yalan olur. Sevgi desen ikimizde de bitmedi bence de. Ama çok önemli bir şey var ki güven. Benim ona tekrar güvenebilmem için bunu sağlaması gerekmez mi?

Onun tarafından bakınca onun da bana güveni sarsılmıştır illaki. Ama söyle düşünüyorum birisine çelme takarsak, o kişi sonra bizi yere düşürürse neden diye sorar mıyız?

Çok teşekkür ediyorum

Beni en iyi anlatan yorumlardan biri olmuş.

Bakınca ben herseye rağmen yanındayım. Yanımda gülüyor, mutlu da oluyor. Ablaları hepsi evli, bakma yükümlülüğüne sahip değil. Ben onun bu hayatta kendisi için isteyeceği tek şeydim. Neden vazgeçiyor ki benden. Biz nişanlı da değiliz ki, daha 2 ay önce 4.yılımıza girdik. Madem vazgecmek bu kadar kolaydı, neden eziyet etti kendine bunca zaman.

Eger hakkinizi almassaniz pisman olursunuz.. evet cekismeli uzun suruyo ama sonunda birseyleri garantiye alirsiniz.. konu para degil konu onun yaptiklarinin yanina kar kalmamasi..
Anlaşmalı dava istiyorum hala da.

Ama o adım atmadıkça çekişmeli olarak kalacak sanırım

Anlasmali da olmasın bence. Yani ulaşıp tekrar barissaniz.. anlaşılan sen hala seviyorsun. O da öyle olmalı diyorsun. Yok mu araya girip uzlaştıracak birileri.. bi eşinle bi senle konuşup arayı duzeltse, bulustursa baristirsa.. sevgi bitmediyse herşeyin üstesinden gelebilir

Arkadaşım bence anlaşmalı boşanmayi sen unut. Aile anne baba kardeşler önemlidir ama yuva kurdumu insan eşini daha önde tutmalı. O sizden ayrılarak ailesini seçmiş. Anlaşmalı boşanmayi hak etmiyor. Isteseydi orta yol bulabilirdi. Boşanmak kolayina gelmiş.

araya girmek isteyenlere bekleyin şu güne kadar düşünsün demeseydi, geçen günün kıymetini bilip, nasılsa seviyor kendi gelecek izlenimi yaratmasaydı, ilk gün zaten hemen gidip haftasında dava açacağım aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…