• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlaşmalı mı boşanmalıydım?

Arkadaşım bence anlaşmalı boşanmayi sen unut. Aile anne baba kardeşler önemlidir ama yuva kurdumu insan eşini daha önde tutmalı. O sizden ayrılarak ailesini seçmiş. Anlaşmalı boşanmayi hak etmiyor. Isteseydi orta yol bulabilirdi. Boşanmak kolayina gelmiş.
bana da öyle geldi. boşanmak değil de mesela aynı resti ailesine''o benim eşim, ondan vazgeçmem'' diye söyleyebilseydi bu durumda olmazdık. bana söylemek daha işine geldi.

bana da öyle geldi. boşanmak değil de mesela aynı resti ailesine''o benim eşim, ondan vazgeçmem'' diye söyleyebilseydi bu durumda olmazdık. bana söylemek daha işine geldi.
Ailesini karşısına almak yerine senden vazgeçmeyi seçmiş işte. Böyle biri anlaşmayı birak hiçbişiyi haketmiyor.

adi herif bile demediğiniz birinden lütfen bir zahmet boşanmayın.evlilik çocuk oyuncağı değil.
1 ay öncesine kadar aynı yastığa başkoyduğum adama ne diye ters düşünce adi herif diyeyim? madem adiydi benim onla işim neydi?

bazı şeyler bir tarafın adiliği yüzünden değil, orta yol bulanamadı diye bitebilir. ben ondan NEFRET ETMEK BİLE
istemiyorum hanfendi. boşanırım boşanmam sizi ilgilendirmez. size mutlu bir evlilik dilerim. hoşçakalın..

1 ay öncesine kadar aynı yastığa başkoyduğum adama ne diye ters düşünce adi herif diyeyim? madem adiydi benim onla işim neydi?

bazı şeyler bir tarafın adiliği yüzünden değil, orta yol bulanamadı diye bitebilir. ben ondan NEFRET ETMEK BİLE
istemiyorum hanfendi. boşanırım boşanmam sizi ilgilendirmez. size mutlu bir evlilik dilerim. hoşçakalın..

o zaman niye açtın konuyu buraya.dalga mi geciyorsun? ne zannediyorsun sen bizi.önümüze gelene hakaret eden tipler mi? evlilik kurumuna karısına yuvasına sahip çıkmayan biri adidir evet.sizin için olmaya bilir ama benim için en büyük adiliktir.şimdi bizi fazla meşgul etmeyin.

o zaman niye açtın konuyu buraya.dalga mi geciyorsun? ne zannediyorsun sen bizi.önümüze gelene hakaret eden tipler mi? evlilik kurumuna karısına yuvasına sahip çıkmayan biri adidir evet.sizin için olmaya bilir ama benim için en büyük adiliktir.şimdi bizi fazla meşgul etmeyin.
size mi soracağım konu açarken?

sence boşanayım mı diye mi sordum ben?

ne sorunlu bir insansınız. ne yaşadınız bilmiyorum ama benden uzak durun rica ediyorum.

kimseyle dalga geçmiyorum. sizden başkasına da tepki vermedim farkındaysanız, adam gibi fikirler almak istedim. sizden fikir istediğimi hatırlamıyorum.

lütfen konumdan uzak durun ve bence de daha fazla meşgul etmeyin

size mi soracağım konu açarken?

sence boşanayım mı diye mi sordum ben?

ne sorunlu bir insansınız. ne yaşadınız bilmiyorum ama benden uzak durun rica ediyorum.

kimseyle dalga geçmiyorum. sizden başkasına da tepki vermedim farkındaysanız, adam gibi fikirler almak istedim. sizden fikir istediğimi hatırlamıyorum.

lütfen konumdan uzak durun ve bence de daha fazla meşgul etmeyin

hangi konuya girecegime siz karar veremezsiniz.sorunlu olan sizsiniz.bu kadar hak hukuk biliyordun burdan fikir niye istiyorsun.tutarsız tavırlarınızla insanların baş etmesi gerçekten zormuş.kocanızı çok iyi anlıyorum.

tüm haklarınızı talep ediniz .. bu kadar kolay bir boşanma yoluna gidiliorsa ilerde almadığınız için duyacağınız pişmanlık olur... almadığınız şeyleri görümceniz çatır çatır yer...

tüm haklarınızı talep ediniz .. bu kadar kolay bir boşanma yoluna gidiliorsa ilerde almadığınız için duyacağınız pişmanlık olur... almadığınız şeyleri görümceniz çatır çatır yer...
çok sağolun. evet ben de bu kadar kolay olmadığını anlasın diye çekişmeli istedim. inşaallah çok uğraşmam

Esiniz şunu atlamış söz ağızdan bi kere çıkar ve çıktıktan sonra da artık kontrolden cikmis demektir. Esiniz belki şansını denemek istedi belki böyle söylersem ablalirimpa barışır diye ama hayat işte belkilerin üzerine kurulamaz. Belki diye diye yuvanizi ddagitmis sonra da pişman olmuş ne olursa olsun hatalı olan kendisi ve ilk adimi da kendisi atması gerekiyor. Aynı şey benim basıma gelmiş olsa sizin gibi davranırdım o bosanalim diyosa zorla kimseyi yanımda tutamam ama sonrası için davayı acmazdim sanırım onun açmasını beklerdim çünkü evliliğin bitmesini isteyen karşı tarafsa sonucuna da katlanıp ona gore davranacak. Ha açmadı mi zaten uzun sure dayanamaz bir şekilde iletişime geçer. Erkekler bizim gibi ssabırlı değildir. Kadın bekler sabreder ama artık sona gelindiyse de sessizce gider ve bu erkek için en büyük derstir aslında siz de ona dersini çok güzel vermissiniz. İnşallah biran önce yyapmasını gerekeni yapar ve aynı hatayı tekrarlamaz.

Anlaşmalı boşanmayı hakediyor mu? Bence etmiyor. Karar sizin ama ben anlaşmalıya çevirmezdim. Daha çok gençsiniz, anne kuzusu abla kuzusu erkekler kadar itici bir şey yok, çekilmez bir şey yok.

nasıl farkettiğime daha çok gülersiniz. cüzdanımda olduğunu unutmuşum bile, zaten tek sefer bile kullanmadım bu bi ayda. sonra farkettim, içinde bi 60 tl gibi çok komik bir borcu kalmıştı. onu da ödeyeyim eve bırakırım dedim. atm kartı takınca kartınız alıkonmuştur dedi ve geri vermedi zaten. :)

İyi tarafından bakalım, o 60 TL ile git kendine güzeel bi etek al.

Esiniz şunu atlamış söz ağızdan bi kere çıkar ve çıktıktan sonra da artık kontrolden cikmis demektir. Esiniz belki şansını denemek istedi belki böyle söylersem ablalirimpa barışır diye ama hayat işte belkilerin üzerine kurulamaz. Belki diye diye yuvanizi ddagitmis sonra da pişman olmuş ne olursa olsun hatalı olan kendisi ve ilk adimi da kendisi atması gerekiyor. Aynı şey benim basıma gelmiş olsa sizin gibi davranırdım o bosanalim diyosa zorla kimseyi yanımda tutamam ama sonrası için davayı acmazdim sanırım onun açmasını beklerdim çünkü evliliğin bitmesini isteyen karşı tarafsa sonucuna da katlanıp ona gore davranacak. Ha açmadı mi zaten uzun sure dayanamaz bir şekilde iletişime geçer. Erkekler bizim gibi ssabırlı değildir. Kadın bekler sabreder ama artık sona gelindiyse de sessizce gider ve bu erkek için en büyük derstir aslında siz de ona dersini çok güzel vermissiniz. İnşallah biran önce yyapmasını gerekeni yapar ve aynı hatayı tekrarlamaz.
teşekkür ederim.
aynen attı da ortaya lafını, sonra pişman olsa adım atardı. ya pişman değil, ya umrunda değil. çözemedim :)

Anlaşmalı boşanmayı hakediyor mu? Bence etmiyor. Karar sizin ama ben anlaşmalıya çevirmezdim. Daha çok gençsiniz, anne kuzusu abla kuzusu erkekler kadar itici bir şey yok, çekilmez bir şey yok.
aynı şeyi düşünüyorum. sevgi için yapılmayacak şey yok ama sevgimi bunla sınamak kadar da çekilmez bir şey yok

bunu hiç düşünmemiştim :)

böyle düşünürsem tazminatın dibine vururum, sonra gelsin etekler-gitsin gömlekler :)

Ablalarıyla görüşmen için boşanma blöfünü atıp senin gururlu davranışın karşısında ne yapacağını bilemeyen adam işte... Hepimiz tartışmalarımızda boşanma blöfünü kullanıp/işitmişizdir bazen. Önemli olan o boşanma kelimesinden sonra olan ders verme olayı... Seninki dersini almayıp daha da hırslanmış anlaşılan, bence ablalarının da dolduruşuna geliyor. Ki boşanma kelimesini dökmeden önce de bence ablalarıyla bi sohbeti oldu o hırsla gelip nereye kadar böyle dalan diye aklınca seni dize getirecekti , olmadı...

İyice pişman olmadığı sürece yolundan dönme, ki olur da çıkıp affetmeni isterse ve hakkaten de pişmansa bi şans belki verebilirsin gene de... Ama ablalarsız bi hayatla...

Ablalarıyla görüşmen için boşanma blöfünü atıp senin gururlu davranışın karşısında ne yapacağını bilemeyen adam işte... Hepimiz tartışmalarımızda boşanma blöfünü kullanıp/işitmişizdir bazen. Önemli olan o boşanma kelimesinden sonra olan ders verme olayı... Seninki dersini almayıp daha da hırslanmış anlaşılan, bence ablalarının da dolduruşuna geliyor. Ki boşanma kelimesini dökmeden önce de bence ablalarıyla bi sohbeti oldu o hırsla gelip nereye kadar böyle dalan diye aklınca seni dize getirecekti , olmadı...

İyice pişman olmadığı sürece yolundan dönme, ki olur da çıkıp affetmeni isterse ve hakkaten de pişmansa bi şans belki verebilirsin gene de... Ama ablalarsız bi hayatla...
doğrusu davayı açtığım gün bile niyetim ders vermekti. ciddiyetimi anlasındı çünkü o zamanda kaç kişiye gitmişti aracı olacak. konuşup beni sevdiğini, ayrılmak istemediğini söylemişti.

ama davayı öğrendikten sonra vazgeçti adam. sanırım benim ondan bu kadar çabuk nasıl vazgeçtiğime kızdı. iyi de olayın fitilini o ateşledi. şuan da bari anlaşalım öyle boşanalım demek geliyor içimden zor tutuyorum kendimi.

çünkü bunu aman ben pişman oldum, gel barışalım olarak algılamasından korkuyorum. bu gidişle bitmesi içime sinmese de, bu süreçte yaptıkları fazlasıyla güvenimi kırdı. şimdi anlaşalım bile desem, ya o kabul etmezse tükürdüğümü yaladım gibi olur. bari elimde kalan sadece gururum olsun diyorum.

İyi de bir evliliğin bitmesi için illa dayak aldatma mı olması gerekiyor?

Ben ya ben ya ailen deseydim bu blöfünü haklı bulabilirdim. Ama 8-6 zaten çalışıyoruz ikimiz de. Belli bir hayat mücadelesindeyiz. Her seyimiz gelecek için. Birbirimizi seviyoruz. Maddi problemimiz yok. Aramızda bir uyuşmazlık yok.

Tüm bunların yanında evde akşamdan akşama geçirdiğimiz 3en fazla 6 saatte de kafamızın boşalması, mutlu olmamız gerekirken bir abla kavgasıdır sürüyor. Böyle hayat ne kadar çekilebilir?

Dayak aldatma gerekmez tabiki bitmesi için bunlar dışında daima huzursuz ve mutsuzsanda bitebilir.
Ama 3.bir şahıs için bitiyor evliliğin ve hala bence sevgi ikitaraftada bitmemiş

İyi de bir evliliğin bitmesi için illa dayak aldatma mı olması gerekiyor?

Ben ya ben ya ailen deseydim bu blöfünü haklı bulabilirdim. Ama 8-6 zaten çalışıyoruz ikimiz de. Belli bir hayat mücadelesindeyiz. Her seyimiz gelecek için. Birbirimizi seviyoruz. Maddi problemimiz yok. Aramızda bir uyuşmazlık yok.

Tüm bunların yanında evde akşamdan akşama geçirdiğimiz 3en fazla 6 saatte de kafamızın boşalması, mutlu olmamız gerekirken bir abla kavgasıdır sürüyor. Böyle hayat ne kadar çekilebilir?
Aslında ben de anlaşmalı ayrılmak istemiştim. Bana para pul lafları edince hırsımdan çekişmeli açtım, tazminat da istedim. Anlaşmalıya hala çevirmek istiyorum ama daha ne adım atacaklarını görmek istiyorum. Bide anlaşalım diyen taraf ben olursam sanki pişman olmuş havası olacağından o talep etsin diye bekliyorum
seni çok iyi Anlıyorum ne hissettiğini. Bende ilk duruşmadan sonra anlaşmalıya çevirdim. Anlaşmalıya çevireceğimi bile bile deli gibi uğraştım tüm delilleri eksiksiz sundum. Bi nevi bu kadar olmadığını göstermek için tazminat korkusunu yaşasın istedim. Için nasıl rahat edecekse öyle yap. O süreç benim hayatıma engel olmadı. Ama Tanık aşamasında karşı karşıya gelmek istemedim. Zaten dilekçeler aşamasında battıkça battılar. Ne yazdılarda çürüttüm. Çünkü maddi kayıplarım çok fazla idi ve hepsi banka kayıtları ile sabitti. Yalan dahi bulamaz hale geldiler en son Dilekçede. Bunlar beni rahatlattı.

Back
X