Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maddi olarak beni ve ailemi çok yıprattı böyle elini kolunu sallaya sallaya boşanması beni sinir ediyor.Çekişmeli derdim de karşı taraf normal birine benzemiyor. Anlaşmalı boşanıp bir an önce hayatınızdan atın derim.
Siz bilirsiniz tabii ama çekişmeli boşanma süreci de sağlam bir maddiyat ve psikoloji gerektiriyor.maddi olarak beni ve ailemi çok yıprattı böyle elini kolunu sallaya sallaya boşanması beni sinir ediyor.
3-5 sene bu dengesizle uğraşmayı göze alıyorsanız çekişin.maddi olarak beni ve ailemi çok yıprattı böyle elini kolunu sallaya sallaya boşanması beni sinir ediyor.
evet önce iyi bir avukat bulmak lazım şuan sağlam adımlar atarak hayatımı tek başıma idame ettirebileceğim bir ortam hazırlıyorum kendim için ( iş-yerleşim yeri vb.)Merhaba
Şuan ne aşamadasınız bilmşyorum ancak bu yola çıkarken öncelikle yol haritanızı çok iyi tasarlamanız lazım. Uzun bir plan aşaması, bakış çerçevesi ve yeterli düzey bilgi ile ilerlemenizde fayda var. Avukat tututp işe başlasanız bile işi alana kadar, az az bilgi vererek kendilerine sizi çekerler sonrada ilgili, ilgidiz sürer gider. Avukatlık mesleği doğası bu, kesinlikle eleştirmiyorum tecrübe edinilmiş şeyleri aktarıyprum.
Hukuk karşısında iyi hazırlanmışsanız ve hakim adaleti iyi yönetiyorsa süreciniz uzun olsa da kazanım elde etme ihtimaliniz yüksek. Allah yardımcınız olsun.
ben de öyle düşünüyorum herşey elimden alışmış gibi hissediyorum gençliğim insanın birkez düğünü oluyor o dönemki sorunnlar hiçbir özel günüm düzgün geçmedi keza iş ve evlilik hayatım öyle hep kendimden verdim şimdi kenarda kıyıda hiçbirşeyim yok ailemle aynı şehirde değilim bu yaşadıklarımın bir bedeli olmalı diye düşünüyorum biraz içimi rahatlatmak için sanırım böyle düşünüyorumgenelde insanlar arada çok büyük sorunlar olmayınca anlaşmalı çok büyük sorunlar varsa çekişmeli boşanma davası görülüyor sanıyor. öncelikle bu yanlış kanıyı düzeltelim. diğer postunuzu okudum çok çirkin ithamlar, psikolojik fiziksel şiddet ve hatta ekonomik şiddet. bu şartlar altında maddi manevi tazminat istemleri eğer varsa nafaka düğün altınları ortak mallarla ilgili talepleriniz olacaktır elbette. ve hatta yaşadığınız olayları düşünürsek muhakkak olmalıdır da. eğer karlı taraf sizin bu isteklerinizi kabul edecekse bir iki ay gibi kısa bir sürede anlaşmalı boşanabilirsiniz. eğer kabul etmezse çekişmeli boşanırsınız. ancak size tavsiyem yılmayın size yaşattıkları için hakkınıız sonuna kadar arayın.
siz konuya vakıf biri gibi görünüyorsunuz. takılarımın hepsini sattı en son ailemin taktıklarını da satıp araba aldı. fiziksel olarak altınım hiç yok şuan onları nasıl alabilirim bilmiyorum. eşimin maaşı benim maaşımın iki katından fazla nafaka verirmi mahkeme bilmiyorum ben de çalışıyorum ama gelir dağılımımız adaletsiz biraz.genelde insanlar arada çok büyük sorunlar olmayınca anlaşmalı çok büyük sorunlar varsa çekişmeli boşanma davası görülüyor sanıyor. öncelikle bu yanlış kanıyı düzeltelim. diğer postunuzu okudum çok çirkin ithamlar, psikolojik fiziksel şiddet ve hatta ekonomik şiddet. bu şartlar altında maddi manevi tazminat istemleri eğer varsa nafaka düğün altınları ortak mallarla ilgili talepleriniz olacaktır elbette. ve hatta yaşadığınız olayları düşünürsek muhakkak olmalıdır da. eğer karlı taraf sizin bu isteklerinizi kabul edecekse bir iki ay gibi kısa bir sürede anlaşmalı boşanabilirsiniz. eğer kabul etmezse çekişmeli boşanırsınız. ancak size tavsiyem yılmayın size yaşattıkları için hakkınıız sonuna kadar arayın.
ay evet ben de adam beni döverken elinden almaya çalışan insanların bıraktığı izlerle ve doktorluğunu kullanarak darp raporu alıp benden şikayetçi olmuş davamız var.bilin ; sahte rapor alıp beni darp etti diye şikayet edildim. şimdi sahtecilik , adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs suçlarından başka dava açıldı.
siz konuya vakıf biri gibi görünüyorsunuz. takılarımın hepsini sattı en son ailemin taktıklarını da satıp araba aldı. fiziksel olarak altınım hiç yok şuan onları nasıl alabilirim bilmiyorum. eşimin maaşı benim maaşımın iki katından fazla nafaka verirmi mahkeme bilmiyorum ben de çalışıyorum ama gelir dağılımımız adaletsiz biraz.