Konuşmak isterseniz özelden de konuşabiliriz, yeni olduğum için ben henüz keşfedemedim ama.
Ortada çocuk yoksa zaten geriye sadece malları bölüşmek kalıyor. Eğer sürecin daha başında iseniz inşallah sizin için daha da uzamadan biter, öyle dua edin. Her ne kadar çocuk konusunda düşünseniz de her anlamda yıpratıcı bir süreç, anlaşmalı olduğunda bile çok yıpratıcı iken yıllarca dilekçelerin gelip gitmesi, duyduğunuz yalanlar, iftiralar(genelde öyle oluyor) bitmek bilmeyen dedikodular.. Zor. Yaşamayan pek anlamaz diye düşünüyorum. Yine de dualarınızı inşallah bir an önce bitsin diye edin, sizin de daha az yıpranmanız için. İnanın duanın gücüne. Böyle zor zamanlarda insan Allah'a daha yakın oluyor ve dualarımın bir bir kabul olduğunu gördüğüm için(çok istediğinde, gönülden) Allahın verdiğine inanıyorum.
AdChoices
ADVERTISING
Ne yaşandı, neler oldu bilemem ama bir hemcinsim için istediğim bir an önce huzurlu hayatını kurmasıdır.
Erkekler bambaşka bir insan oluyorlar bu süreçte, kimbilir ne düşünüyor da anlaşmalı istemedi. Eğer elinizde güçlü deliller/onu kusurlu gösterecek ve onun bildiği konular varsa bir süre sonra da olsa anlaşma yoluna gitmek isteyeceğini düşünüyorum. Her akıllı avukat aslında bir şekilde anlaşıp bitirmek ister, umarım ikinizin de iyi avukatları vardır.
Her şey gönlünüzce olsun, yaşanması gerekiyormuş diyebilmeliyiz maalesef.