Anlatalım, rahatlayalım (İş yerindeki sorunlar)

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
Kızlar hepinize merhaba..
Eminim benim gibi sizlerinde patronla,iş arkadaşlarıyla vs...
problemleriniz vardır.Madem herşeyi paylaşıyoruz...
Buyrun burda da bunu paylaşalım...Birbirimize destek olalım...
Ne gibi sorunlar yaşadınız/yaşıyorsunuz?
:1hug::1hug:

yine süper bi konu canım,katkıda bulunacağımdan emin olabilirsin aklıma geldikçe ve yaşadıkça birebir paylaşırım,iş hayatı bu sorunsuz olurmu hiç:mymeka:

benim en sinir olduğum tipler
kraldan çok kralcı olanlardır
şuan böyle bir durumla karşı karşıyayım
yeni işe başladım ama bazı sebeplerden dolayı ayrılıcam
patronum durumu anlayışla karşılarken
kendisini bir halt zanneden bayan bana ciddi ciddi kızdı
muhattap olmadım
direkt patrona söyledim
o kim oluyor da böyle söylüyor boşver muhattap olma dedi:delphin:
bilemiyorum kendisini ne zannediyor dedim bende.
ama eğer ki bi laf daha etsin bana ben biliyorum ona diyeceğimikötükedihüso

evet aynı saçmalıklar burda da var..
örneğin arkadaşlardan birinin bilgisayaraı yavaşlamıştı
yeni almak için patronla konuşurken patronun yardımcısı hemen lafa atladı
işte ne gerek var,senin bilgisayarında çk program var ondan dolayıdır falan filan..
oysaki patron sıcak bakıyordu anında vazgeçti adam..
sinir oluyorum böyle yalakalıklara..

evet aynı saçmalıklar burda da var..
örneğin arkadaşlardan birinin bilgisayaraı yavaşlamıştı
yeni almak için patronla konuşurken patronun yardımcısı hemen lafa atladı
işte ne gerek var,senin bilgisayarında çk program var ondan dolayıdır falan filan..
oysaki patron sıcak bakıyordu anında vazgeçti adam..
sinir oluyorum böyle yalakalıklara..

eet çok uyuz tipler ya
aptallar
sana noluyo senin cebinden mi çıkacak parası:mymeka:

tam benlik bir konu
çook doluyum ben. güçlü bir firmada çalışıyorum.dışarıdan bakanlar işime gıptayla bakıyor. ama ben mutlu değilim.personeline sıfır değer veren bir yer burası.iki kuruş parası olan kendini bankayı satın almış zannediyor. hala toplum olarak sen benim kim olduğumu biliyormusun...dan kurtulamadık. güvenlik ve prosedürü zorla çiğnetenlerden nefret ediyorum. kuralları disiplini olduğu için bu işi seçtim. ama çok bunaldım. şu an başka bir kurum bulsam hiç düşünmeden burayı terk ederdim. malesefki şu an çalışmaya mecburum.

Hiç sorun yoktu ama artık çok var.. napcaz du bakalım

Bende bazen insanların davranışlarını çözemiyorum nefret ediyorum çoğu zaman kızdığın zamanda aman ne oldu gibi saçma sapan yorumlar iyice canımı sıkıyor al orda onu yerden yere vur.Çalıştığım firmada finansmandan sorumlu bir bayan benden büyük yaptığımız iş birbirinden farklı o para işine bakıyor ben mali konulara kendıni çok özel,zeki,her şeyi bilen biriymiş gibi görmesi beni çok geriyor yılların vermiş olduğu bir samimiyet var malesef bizden büyük olması konuşma tarzı aşırı kırıcı insanlar parasal konularda direk beni muhattap alıyorlar bu sefer ben arada kalıyorum çünkü parasal konulara ben bakmıyorum en son kızdığımı fark etti şaka yapıyorum kaldırıyorsun diye demezmi yok yapma bundan sonra şaka dedim rahatsız oluyorum garip iğrelti şakalardan şimdi stajyerlere beni soruyor ne sorunum varmış diye sorun sensın dicem ama olmıyacak

Daha bugün yaşadığım olayı anlatıyorum... Lavabodayım bu sırada telefonum çalıyor, ellerim ıslak çıkıyorum, telefona yetişmek için masama doğru yürüyorum patron masamın başında beni bekliyor aynen şöyle bir konuşma geçiyor aramızda

- Senin telefonun telsiz değil mi?
- Evet, telsiz...
- O zaman telefonunu yanına al da git...

Benim ellerim ıslak lavabodan çıktığımı görmesine rağmen "lavabodaydım" diyecektim ki cevabımı bile dinlemeden çekti gitti.

Nefret ediyorum bu iş yerinden.

:oklava::oklava:

yemege cıkarken gruplaşan ve dedıkodu yapan dedıkodu yaparken de domuz gıbı grup şeklınde mıllete bakan gerzekalı tıplerden iş ortamında daha da sınır oluruyorum. çunku iş nedenıyle bıle olsa onlarla konuşmak zorunda kalıyor. dar göruşlu , oynak kendınden işi bılen tiplerrrr.

tam benlik her gün sinir oluyorum... senelerdir çalışıyorum ama 2 gün önce gelenler kendilerini birşe zannedip telefon çalınca açmak için kibar konuşmak için çırpınınca sinir oluyoum.. akıllarınca kendini birşeymiş gibi gösterecek.. birde herşeyden anında alınanlar beni deli ediyor... şaka yaparsın alınır 10 yaşındaki çocuk bile bilir şaka olduğunu yok anlamıyorlar...

aklıma geldikçe yazarım artık... işyerinde sinirlenince hemen topiğe hehehe....

sözde biz bayanları dedikodu yapar derler..
ama erkekler daha fena dedikoducu...

Son düzenleme:
Yaa biliyor musunuz bizim iş yerinde diyelim ki işte bir hata yaptın. Hemen tutanak tutuluyor ve personele bir daha yapmayacağım diye el yazısıyla yazdırılacak imzalatılıyor. :):)
Üstelik çalıştığım yer insanlar tarafından düzgün bilinen bir kurum, daha neler var ya. :(

Çok güzel bi konu olmuş...

Bende anlatıyım.

Aynı odayı aylaşmak zorunda kaldığım biri var,ıkı bucuk yıldır bu şirketteyım,ne gıysem aynısını gıyer,ne yapsam aynısıını yapar,mesela ben bazen ınce coraplar gıyer,takımlar gıyer makyaj yaparım.onun ıse hiç böyle şeylerı yoktu,mıllette bunun yanında benı överdı,bak ne güzel gıyınmış,sen bıgün olsun böyle gıyınıp geldın mı derlerdi...

Sonra bı baktım kiloş kot eteğinin altına sıyah ınce corap gıymış,üstünede kırmızı bı kazak,altta tenis spor ayakkabıları.Allahım bukadar zevksızlık olamaz..

Şimdiyse konusmuyoruz,8 ay oldu konuşmayalı,ıyıkı küsmüşüz,gıttıkçe ondan nefret etmeye başladım cunku.:oklava:

Eski çalıştığım iş yerindeki 2 bayan yüzünden kovuldum.Nedeni ise beni kıskandılarr :delphin: Muratlarına ermişlerdir eminim ki.Halbu ki ne zorlukla buldum ben o işi.Allaha havale ediyorummkötükedihüso

ahhh ahhh bam telime dokundun arkadaşım:
bende bi patron var meraklımı meraklı...
masaların üstüne bile bakar ne var yok diye.
tel.de bi arkadaşımla konuşurum konuşmalarımı dinler.
odasının kapısını hiç kapatmaz merak eder çünkü bizi göremezse çatlarrr..

ahhh ahhh bam telime dokundun arkadaşım:
bende bi patron var meraklımı meraklı...
masaların üstüne bile bakar ne var yok diye.
tel.de bi arkadaşımla konuşurum konuşmalarımı dinler.
odasının kapısını hiç kapatmaz merak eder çünkü bizi göremezse çatlarrr..

evet bu bizde de var
iki kişi konuşşun patronun kulağı orda,telim çalsa konuşşam patron kulak kesilir
hatta sorar kimdi o falan diye...ne yapmaya çalışıyor ne b..k anlıyor dinlemekten anlamam:oklava:

benimde patronum herkese birden bire bağırıyor anlayamadım...öğrenciyim şuan ihiyacım var ve sabır göstermeye çalışıyorum...Allah hepimize yardım etsin,moralim çok bozuk mafoldumben

bende 2007 de bir işe başlamıstım.bir yıl kadar çalıştım ama acil ihtiyacım olduğu için mecburen çalıştım.ya iki tane patron vardı ikiside birbirinden nefret eden iki kardeşti.biri şunu şöyle yap getir diodu öbürü bunu duyunca hayır öyle yapmıcaksın şöle yapıp bana getireceksin diyodu.birinin dediğini yapsam öbürü kızıyodu.sürekli arada kalıyodum.ve bunalıma girmiştim.adamlar birbirlerinden nefret ettikleri için çok az görüşüyolardı.aradaki tüm iletişimi ben sağlıodum ama binbir güçlükle.psikolojim tamamen mahvolmustu.ama öyle bisey yaptım ki gayet iyi yürütmeye başladım herseyi kötü durumdaydım ama bu halde yürütüyordum.patrona nişanlanacağımı söylediğim zaman bana senden hiç beklemezdim beni sırtımdan vurdun dedi. ne hikmetse :)

ama gerçekten kurtulmam lazımdı ordan çünkü orda çalıştığım bir yıl boyunca sözlümle sürekli kavga ediyorduk o bir yılda yüzüm hiç gülmemişti ot gibi yasıyordum.neyse işte evlendim ayrıldım ordan ve huzurlu yasamanın ne demek olduğunu ondan sonra anladım.ordan ayrıldıktan sonra çok aradılar beni işe geri dön die daha iyi şartlarda filan ama.bi daha oraya dönmem.bir daha aynı seyleri yasayamam.mecburi olarak çalışıpta haksız yere azar işiten arkadasların allah yardımcısı olsun çok zor çokk..

Back
X