Aile sorunu

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.487
1.643
133
34
Merhaba.
Dönem dönem ailemle alakalı unutulmaz sorunlar yaşıyorum.
Hep var olan sorunlar ama iş hayatı vs derken ve sık göremediğim için kulak ardı ediyordum.

Annem ne zaman depresyona girse benden ve kızkardeşimden nefret eder.Çocukluğumda bıçak sallamışlığı var.

Bu aralar yine depresif ve bize özellikle bana saydırıyor.

Ağır hakaretler ediyor ve dayanamıyorum.Hayatında başına ne geldiyse benim yüzümdenmiş,benden nefret ediyormuş,öleyim de kurtulun,bıktım hepinizden vs

İnanın bana yaşattıklarını hala iyileştirmeye çalışıyorum .Çocukluğuöda bana defalarca taciz eden ,ruh sağlığımın içine eden insanla bile hala iletişim halinde ..

Şimdi de apartmandaki dedikoducu bir teyze kızın soğuk ye saydırıyor.
Sürekli bunu dile getiriyormuş annem de onu haklı buluyor.
Benim dünyadan haberim yok.Teyze kim onu bile tanımıyorum.

Dışarıdan biri bize ne derse o kabuldur.Ama kötü bir şey olması lazım.

Maddi olarak her şey benden çıkıyor,kendilerinin hiç bir desteği yok.
Kira vermiyorum diye onlarla kalıyordum ama çıkmam gerek sanırsam.
Aynı kalitedeki ev benim maaşım kadar,nasıl bulacağım bilmiyorum.

Bu arada annemle babamın operasyon geçirmeleri gerek ilgilenmek zorundayım ve benden başka ilgilenecek kimse yok.
Erkek kaedeşim il dışında çalışıyor ve kız kardeşimin kendine hayrı yok.

Bazı davranışlar sözle anlatılmaz ama hani büyük kötülük gördüğünüz insana nefretle bakarsınız ya,annem de öyle.Beni görünce düşmanını görmüş gibi davranıyor.
Çünkü ben kendisine itaat eden biri değilim,kendi hayatımı yaşama gayretim zoruna gidiyor.
Bu olayların neden burasındayım,neden güçsüz hissedip tıkanıyorum bilmiyorum.
O kadar güçsüzüm ki hiç bir şey yapamıyorum ve sanki bunun farkında olduğu için sinsice sevindiğini bile hissediyorum.

Evde kaçacak yer arıyorum resmen,kaçtığım yerde yakalıyor.
Sadece saydırıyor.

Aylar önce ameliyat oldum,ameliyat olacağımı bile söylemedim.

Kendisi basit bir operasyon geçirecek diye bütün sülaleyi ayağa kaldırdı .

Babam da canının derdinde.
Bu kadar hakaret yediğim insanlara yardım etmekten yoruldum.

Hiç bir şey yapmasam ortada kalırlar.

Hepsini okumadım. Ben hayatımda şunun farkına vardım eğer biri sana aileden bile olsa zarar veriyorsa görüşmeyeceksin. Ailemi komple sildim mental olarak daha sağlıklı daha huzurluyum. Annenin psikolojik rahatsızlığı varsa ve tedaviyi reddediyorsa senin yapabileceğin bir şey yok. Seni de hasta etmemesi için uzak durmanı öneririm

4 Ağustos 2024 konunuzdan :
Ailemizin evinde iki kız kardeş yaşıyoruz.Yani kira giderleri yok,diğee masraflar benden.Özel ders filan da veriyor.

Zaten ev annem ve babamın bizim için açtığı ev,annemi ve babamı eve almıyor ama.Kendi düZenimi kurmayı düşünüyorum ama bunun bu halleri yüzünden ondan daha çok maddi sıkıntı çekiyorum.

Merhaba.
Dönem dönem ailemle alakalı unutulmaz sorunlar yaşıyorum.
Hep var olan sorunlar ama iş hayatı vs derken ve sık göremediğim için kulak ardı ediyordum.

Annem ne zaman depresyona girse benden ve kızkardeşimden nefret eder.Çocukluğumda bıçak sallamışlığı var.

Bu aralar yine depresif ve bize özellikle bana saydırıyor.

Ağır hakaretler ediyor ve dayanamıyorum.Hayatında başına ne geldiyse benim yüzümdenmiş,benden nefret ediyormuş,öleyim de kurtulun,bıktım hepinizden vs

İnanın bana yaşattıklarını hala iyileştirmeye çalışıyorum .Çocukluğuöda bana defalarca taciz eden ,ruh sağlığımın içine eden insanla bile hala iletişim halinde ..

Şimdi de apartmandaki dedikoducu bir teyze kızın soğuk ye saydırıyor.
Sürekli bunu dile getiriyormuş annem de onu haklı buluyor.
Benim dünyadan haberim yok.Teyze kim onu bile tanımıyorum.

Dışarıdan biri bize ne derse o kabuldur.Ama kötü bir şey olması lazım.

Maddi olarak her şey benden çıkıyor,kendilerinin hiç bir desteği yok.
Aynı kalitedeki ev benim maaşım kadar,nasıl bulacağım bilmiyorum.

Bu arada annemle babamın operasyon geçirmeleri gerek ilgilenmek zorundayım ve benden başka ilgilenecek kimse yok.
Erkek kaedeşim il dışında çalışıyor ve kız kardeşimin kendine hayrı yok.

Bazı davranışlar sözle anlatılmaz ama hani büyük kötülük gördüğünüz insana nefretle bakarsınız ya,annem de öyle.Beni görünce düşmanını görmüş gibi davranıyor.
Çünkü ben kendisine itaat eden biri değilim,kendi hayatımı yaşama gayretim zoruna gidiyor.
Bu olayların neden burasındayım,neden güçsüz hissedip tıkanıyorum bilmiyorum.
O kadar güçsüzüm ki hiç bir şey yapamıyorum ve sanki bunun farkında olduğu için sinsice sevindiğini bile hissediyorum.

Evde kaçacak yer arıyorum resmen,kaçtığım yerde yakalıyor.
Sadece saydırıyor.

Aylar önce ameliyat oldum,ameliyat olacağımı bile söylemedim.

Kendisi basit bir operasyon geçirecek diye bütün sülaleyi ayağa kaldırdı .

Babam da canının derdinde.
Bu kadar hakaret yediğim insanlara yardım etmekten yoruldum.

Hiç bir şey yapmasam ortada kalırlar.

Yakın zamanda aile evinize mi döndünüz kız kardeşinizle ?

Daha önceki konularınızda sizin gibi öğretmen olan kız kardeşinizle ailenize ait olan bir evde, ailenizden ayrı yaşadığınızı söylemiştiniz. Hatta kardeşinizin ev giderlerine katılımının az olmasından yakınmıştınız.

4 Ağustos 2024 konunuzdan :

Yakın zamanda aile evinize mi döndünüz kız kardeşinizle ?

Daha önceki konularınızda sizin gibi öğretmen olan kız kardeşinizle ailenize ait olan bir evde, ailenizden ayrı yaşadığınızı söylemiştiniz. Hatta kardeşinizin ev giderlerine katılımının az olmasından yakınmıştınız.
Onlar bize döndü,biz değil.

Diğer evin de ailenizin olduğunu söylemiştiniz. O evin kira geliri, anne babanızın emekli maaşı vb yok mu ? Neden sizin tüm maaşınız eve gidiyor şu an ?
Bizim yaşadığımız ev onlara aitti,bize açtılar .Kendileri ayrı yaşıyorlardı.İşten ayrılınca biz de geliyoruz dediler.
Aslında kendi evlerine gelmiş oldular.

Bizim yaşadığımız ev onlara aitti,bize açtılar .Kendileri ayrı yaşıyorlardı.İşten ayrılınca biz de geliyoruz dediler.
Aslında kendi evlerine gelmiş oldular.
Evin masrafları benden çıkıyor,alışveriş,ulaşım,hastane,yemek,babamın şahsi talepleri vs

Back
X