• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatilmak istenen nedir burda?

pembecikolatam

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2015
142
14
18
Merhaba canlar? Size bir hikayeden bahsetmek istiyorum... Türkcem idare eder, yazabiliyorum ama bazen anlamakla zorluk cekebiliyorum..

Hakan bide Cemre diyen iki tane genç varmis, Hakan ve cemre 'in birlikte cikicagi yolda sikintilari olcakmis, bunlari asarlarsa guzel seyler yasicaklarmis fakat Cemre kalbini temiz tutmali ve gecmise asla donmemeli? Herzaman önune bakmali..

Simdi bu hikayede tam olarak ne anlatilmaya calisiyor?

Sikinti ceken kim? Hakan mi Cemremi?
Hakan ise neden sizce?
Cemre ise neden sizce?

İkiside sıkıntı çekecek ama daha çok cemre çekecek gibi görünüyor.
Çünkü: sanırım hakanın geçmişinde cemrenin hoşuna gitmeyecek şeyler yaşanmış ve cemre nin bunları unutması hatırlamaması ve karşısına çıkan olumsuzluklara pozitif yaklaşması gerekiyor.
Bu saatte beynim yandı :KK53:

İkiside sıkıntı çekecek ama daha çok cemre çekecek gibi görünüyor.
Çünkü: sanırım hakanın geçmişinde cemrenin hoşuna gitmeyecek şeyler yaşanmış ve cemre nin bunları unutması hatırlamaması ve karşısına çıkan olumsuzluklara pozitif yaklaşması gerekiyor.

Iyiki varsiniz, yardimci oluyorsunuz..
tessekur ederim size canim..
peki burda kalbi temiz tutmali alakali sey nedemek bu konuda?.sorabilirmiykm

Yani aklından kötü şeyler geçirmemeli. En ufak bir sorunda eskileri hatırlayıp umutsuzluğa kapılmamalı.
Kısacası geçmişi unutup yepyeni bir sayga açmalı
Tsk ederim peki sorun cemredeyse neden "bunlari asarlaraa yaziyor peli: bu durumda hakanda mi biseyleri asmasi gerekiyor?

Merhaba canlar? Size bir hikayeden bahsetmek istiyorum... Türkcem idare eder, yazabiliyorum ama bazen anlamakla zorluk cekebiliyorum..

Hakan bide Cemre diyen iki tane genç varmis, Hakan ve cemre 'in birlikte cikicagi yolda sikintilari olcakmis, bunlari asarlarsa guzel seyler yasicaklarmis fakat Cemre kalbini temiz tutmali ve gecmise asla donmemeli? Herzaman önune bakmali..

Simdi bu hikayede tam olarak ne anlatilmaya calisiyor?

Sikinti ceken kim? Hakan mi Cemremi?
Hakan ise neden sizce?
Cemre ise neden sizce?
İki Side cekmek zorunda değil:duduk: çok kısa bir hikaye bu cnm

Evet cemre ozaman sikinti cekiyor..
ama ozaman neden "bunlari asarlarsa" ortada bi engel var... bunlari asmalari gerek yaziyor buda demek oluyorki hakanda sikinti cekiyor dogru mu?

Yanlış okumuşum:-) hakan ve cemre birlikte bir yola çıkıyorlar yolda aşılması gereken sıkıntılar var . Hakanın tavrı sabit ve cemrenin de sabit bir tavır sergilemesini geçmişe dönmeden her sıkıntıyı kendi içinde objektif şekilde değerlendirmesini ve hakana güvenmesini eğer ki bunları yaparsa sıkıntıları aşabilecekleri gibi yorumlana bilir :)

Back
X