• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatilmak istenen nedir burda?

Yanlış okumuşum:-) hakan ve cemre birlikte bir yola çıkıyorlar yolda aşılması gereken sıkıntılar var . Hakanın tavrı sabit ve cemrenin de sabit bir tavır sergilemesini geçmişe dönmeden her sıkıntıyı kendi içinde objektif şekilde değerlendirmesini ve hakana güvenmesini eğer ki bunları yaparsa sıkıntıları aşabilecekleri gibi yorumlana bilir :)
Sem ne düşünüyor sun bu konuda canim:KK16::KK16::KK57::KK57::KK57:

Yanlış okumuşum:-) hakan ve cemre birlikte bir yola çıkıyorlar yolda aşılması gereken sıkıntılar var . Hakanın tavrı sabit ve cemrenin de sabit bir tavır sergilemesini geçmişe dönmeden her sıkıntıyı kendi içinde objektif şekilde değerlendirmesini ve hakana güvenmesini eğer ki bunları yaparsa sıkıntıları aşabilecekleri gibi yorumlana bilir :)
Allah allah yani cemre süphe ediyor.ve engel var ozaman... haydaaa dur iyi bi okim yaa kafa kalamdi hahahha

Malmisin kizim bu bir hayal urunu bi hikaye...

Hikayeden cacik olmaz.. ama sizden insan bile olmaz kurtaj yaptigima gore.
Sen insan bile olamasin
terbiyesiz seni....haddini bil sen önce!!!! ne kurtajin dan bahsediyorsun sen!!! eski konularima baktiysan dön de birdaha bak!! gelismeyen gebelik nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım ben!!! burda sacma sapan hakan ve cemre die bi konu acmissin,,bende sorulana cevap verdim bu sana hakaret degildi ki!!! ama sen gercek anlamda bi terbiyesizsin.muhattabim bile olamazsin

Hönk!Sen iyi değilsin yada dalga geçiyorsun.Diğer konunla bu konu da alakaya maydanoz.Birşeye üzülen insan bu hikayeyle uğraşmaz.
İşsiz güçsüz zavallılar bunlar..ne icin ne amaç için yaşıyorlar anlam veremiyorum.
Kaale alıp konusuna cevap veren bizde kabahat.nasıl sinirlerimi ziplatti hadsizz!!!

eh ben buraya yazdıklarını görsem sana neler ederdim. hadsiz utanmaz terbiyesiz. bi de eşşşek kadar diş hekimi yüksek lisans bilmem ne yazmışsın. artık yalan doğru bilinmez. doğruysa da örnek emsal bi insansın ama tebrik ederim. OKUMAK CEHALETİ ALIYOR EŞEKLİK BAKİ KALIYOR lafına bu kadar güzel bi örnek bi seni tanıdım. hadsiz. ay hırsımı alamıyorum !!!!

Mune Mune ay vallahi bulup geberticem ya bunu banlayın ya beni gözünüzü seveyim.

Merhaba canlar? Size bir hikayeden bahsetmek istiyorum... Türkcem idare eder, yazabiliyorum ama bazen anlamakla zorluk cekebiliyorum..

Hakan bide Cemre diyen iki tane genç varmis, Hakan ve cemre 'in birlikte cikicagi yolda sikintilari olcakmis, bunlari asarlarsa guzel seyler yasicaklarmis fakat Cemre kalbini temiz tutmali ve gecmise asla donmemeli? Herzaman önune bakmali..

Simdi bu hikayede tam olarak ne anlatilmaya calisiyor?

Sikinti ceken kim? Hakan mi Cemremi?
Hakan ise neden sizce?
Cemre ise neden sizce?

bence cemrenın geçmişinde kötü şeyler yaşamış bunun halaa ara ara etkisinde kalıyor ,
geçmişini unutup önune bakmalı ve mutlu olmalı

Mune Mune bence duruma el atmalısın. konu sahibinin diğer konudaki yorumları da çok nahoş.... böylelerini istemiyoruz biz burda

eh ben buraya yazdıklarını görsem sana neler ederdim. hadsiz utanmaz terbiyesiz. bi de eşşşek kadar diş hekimi yüksek lisans bilmem ne yazmışsın. artık yalan doğru bilinmez. doğruysa da örnek emsal bi insansın ama tebrik ederim. OKUMAK CEHALETİ ALIYOR EŞEKLİK BAKİ KALIYOR lafına bu kadar güzel bi örnek bi seni tanıdım. hadsiz. ay hırsımı alamıyorum !!!!

Mune Mune ay vallahi bulup geberticem ya bunu banlayın ya beni gözünüzü seveyim.
ay çok tatlısın diğer yorumlarınıda görmüştüm :)))

bide bu saftriği ciddiye alıp yorum yapmış arkadaşlar ne kadar iyi niyetlisiniz ya

Back
X