• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatmak içimi dökmek istedim

tavırla fılan olacak ıs degıl bu ya alıp karsınıza duzgunce konusmalısınız dınlemeyıp asabılesecegını dusunuyorsanız bır mektup yazıp cebıne cuzdanına koyabılırsınız... bılemıyorum tavır benım hoslanmadıgım bıseydır olayları cozmek yerıne daha cok karıstırdıgı ıcın...:34:

konuştum söyledim dün bidaha bu kelimeyi bu kadar ağzına alma dedim ses etmedi bakalım ne olacak

biz bu kadar mı aciziz ya ?o senin ailene gidelim diyor mu?mis gibi işin var niye kendine bunu yapıorsun.seninde ona mecbur olmadığı hissettir lütfen..,nasıl başlarsa öyle gider...

bi ara benim boşanırsam hiç umrumda olmayacağı hissi vardı onda farkındaydı rahattım bende ama şimdi nedense çok yükleniyor bana

konuştum söyledim dün bidaha bu kelimeyi bu kadar ağzına alma dedim ses etmedi bakalım ne olacak
o zaman bekleyeceksın tek sorun o cumleyı solemesımı pekı bence oraya gelene kadar sorunlu cok yer var gıbı arkadasım genıs kapsamlı konusmalısın senı ezdırmemeyı oncelıgı sana tanımayı ogretmelısın...

o zaman bekleyeceksın tek sorun o cumleyı solemesımı pekı bence oraya gelene kadar sorunlu cok yer var gıbı arkadasım genıs kapsamlı konusmalısın senı ezdırmemeyı oncelıgı sana tanımayı ogretmelısın...

eşimin farkettiğim kadarıyla psikoljisi bozuk ve sağlıklı düşünemiyor.hep affeden olduğum için bu kadar rahat.aynı iş yerinde çalışıyoruz boşanırsak hepp onu görmek rahatsız eder

ailesi kız kardeşleri herkez o kadar rahatki bi kafaya takan ben ve benim ailem

eşimin farkettiğim kadarıyla psikoljisi bozuk ve sağlıklı düşünemiyor.hep affeden olduğum için bu kadar rahat.aynı iş yerinde çalışıyoruz boşanırsak hepp onu görmek rahatsız eder
psikolojisinin bozuk oldugunu dusunuyorsan bırlıkte psıkologa gıtmeyı teklıf et araştırma hastanelerı fılan ssk da her ısınıde halledebılırsın ucretsız...
yanı bunların hepsı evlılıgınıze fayda saglar yanlısları onarmanızı sağlar.
boşanırsak hep bırlıkte olacaksınız dıye bısı yok memursunuz galıba tayınını ıstersın bılmıyorum yanı cozum bulunur.Her hatasında affetmek nedendır?Hıc burnunu surtmedıgın ıcın burnunu o surtmus senın guselım
ailesi kız kardeşleri herkez o kadar rahatki bi kafaya takan ben ve benim ailem
neden rahatlar biliyormusun? bu kız kardeşımızı abımızı yada ne ıse delı gıbı sevıyor herseyde alttan alıyor affedıyor mecbur cekecek kafasındalar
benımkılerden bılıyorum asla bırakmaz senı essek gıbı cekecek sen nereye gıdersen gelecek dedıler ve sonuc ayırmaya kadar gıttı ... basardılar
nasıl bır ego nasıl bır ozguven kımse bulunmaz hınt kuması degıl herkesın sabrı bır yere kadar :34:

ses çıkarsam ne olacak o nasılsa gemileri yakmaya kararlı

Sende yak
Çok mu vazgeçilmez bi evlilik bu
Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam
Bir daha bu dünyaya gelecek misin
Neden değmeyen biri için sürekli boşanma tehdidiyle yaşayasın ki
Herkes 9 aylık, o senden üstün değil

O kadar doluyum ki buraya üye olarak içimi dökmek istedim.11 aylık evliyim. severek isteyerek evlendim.eşimle anlaşamazlıklarım vardı nişanlıyken de öncesinde ama tuhaf bi şekilde çok istedim evlenmeyi kopamadım.daha öncede sevdiğim oldu ama bi tek hatasında bıraktım bu neler yaptı bi türlü vazgeçemedim.
O kadar güzel sözler verdi ki şimdi dönüp bakıyorum hepsi boş.hepsi hevesi geçinceye kadarmış.en ufak kavgada boşarım seni diye tehdit etmeler.öyle daraldım ki niye çekiyorum bu adamı bilmiyorum.tuhaf bi saplantı.ikiyüzlü kv yılan görümceler bıktım artık.
Birgün bile ailesine saygısızlık yapmadığım halde saygısız pozisyonuna düşürülmeler.sinirlendğinde kuduran hatta kendinden geçen bi eş. Öyle yoruldum ki..
Ah annem ah babam sizin kıymetinizi bilemedim şimdi el oğlu canımı okuyor..sırf siz üzülmeyin diye sabrediyorum.ama artık bende bittim.gururum yerlerde can çekişiyor.

neyin sabrı bu cok sevdgn onsuz yaşayamam diyemı babasz büycek bı cocuk var diyemi?hangısı ıcın sabrediyorsun anne baban yarın seni perışan bı sekılde dayakcı bı kocanın elinden almaya calısırken üzülmezmi seni boşarım bu o kadar kolay söylenek bı söz deil belki de gidemıycenı bıldı ıcn yapyo gt hemen boşan demyrm ailenin yanına gt braz yoklugunu tatsn kapına gelmyosa zaten o evde isin yok bırak annesıyle mutlu olsun ilk boşanan sen olmasn tahminim cocukda yok

Öyle asıp kesmesine bakma.
Çık git evden bir mektup bırak.
Telefonlarını açma avukatın arasın.
Görürüm ondan çıkan dumanları o zaman ben.

Gerizekalı boşarmış umrunda olmazmış.

Boşanmış olmak kadına olduğu kadar erkeğe de zordur bir kere.
Hiç de kolay atlatacağını sanmıyorum aklı varsa azıcık düşünür.
Karşısına çıkan her kadının aklında bir acaba olur.
Bir kadın yuvasını kolay kolay yıkmaz ne yaptı acaba, gerçek ayrılık sebebi ne diye düşünülür.

Nokta gibi her cümle sonunda boşanırımı kullanacağına, sendeki sevgi ölürse ne b..k yer onu düşünsün kuş beyniyle.

Yemin ederim birebir ayni durumumuz, ayni isyeri ayni meslek ayni sallamayan aile durumu sadece benim esim ne yaparsa yapsin asla bosanma ihtimali aklina gelmiyor ama benim oyle bi surece girme durumum var artik umidim yok umidin varsa evlilik terapistine gidin ciddi sakince konus bu olaylar artik ciddi evlilik terapostine gidelim diye oneri sun

Kendini harap etme sakın değmez kimse için. O böyle davranıyorsa sen daha beter davran alsın boyunun ölçüsünü. Düzelmezse de ne hali varsa görsün. Sakın ha sakın hayatının en güzel yıllarını değmeyen biri için harap etme. Nasıl mutlu olacaksan öyle yaşa. (Benzer şeyleri yaşadım o yüzden bu tavsiyeleri veriyorum. Çok üzüldüm ağladım mahvoldum, baktım olmuyor ona bana davrandığından daha beter davrandım. Sonuç ne oldu biliyor musun ? Şimdi o kuzu kuzu benim peşimden koşuyor :34: )

kızlar hepinize değerli ve güzel yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. dün akşam yine hiç bişey olmamış gibi davranıyor.ne bi özür ne bi mahcubiyet hiçbiri yoktu.en son dayanamadım ben dedim ne kadar kırgın olduğumun farkında değil misin hala dedim onunda sinirlenip dediği uzatacak mısın hala ?
öyle kırgınım ki kv görümcelerime eşime...ben haketmedim.sadece sevdim inandım ve güvendim...

Öyle asıp kesmesine bakma.
Çık git evden bir mektup bırak.
Telefonlarını açma avukatın arasın.
Görürüm ondan çıkan dumanları o zaman ben.

Gerizekalı boşarmış umrunda olmazmış.

Boşanmış olmak kadına olduğu kadar erkeğe de zordur bir kere.
Hiç de kolay atlatacağını sanmıyorum aklı varsa azıcık düşünür.
Karşısına çıkan her kadının aklında bir acaba olur.
Bir kadın yuvasını kolay kolay yıkmaz ne yaptı acaba, gerçek ayrılık sebebi ne diye düşünülür.

Nokta gibi her cümle sonunda boşanırımı kullanacağına, sendeki sevgi ölürse ne b..k yer onu düşünsün kuş beyniyle.

tek eminim olduğum zerre umrunda olmam

psikolojisinin bozuk oldugunu dusunuyorsan bırlıkte psıkologa gıtmeyı teklıf et araştırma hastanelerı fılan ssk da her ısınıde halledebılırsın ucretsız...
yanı bunların hepsı evlılıgınıze fayda saglar yanlısları onarmanızı sağlar.
boşanırsak hep bırlıkte olacaksınız dıye bısı yok memursunuz galıba tayınını ıstersın bılmıyorum yanı cozum bulunur.Her hatasında affetmek nedendır?Hıc burnunu surtmedıgın ıcın burnunu o surtmus senın guselım

neden rahatlar biliyormusun? bu kız kardeşımızı abımızı yada ne ıse delı gıbı sevıyor herseyde alttan alıyor affedıyor mecbur cekecek kafasındalar
benımkılerden bılıyorum asla bırakmaz senı essek gıbı cekecek sen nereye gıdersen gelecek dedıler ve sonuc ayırmaya kadar gıttı ... basardılar
nasıl bır ego nasıl bır ozguven kımse bulunmaz hınt kuması degıl herkesın sabrı bır yere kadar :34:

aynen öyle benim kaç defa ağzıma tükürdü kardeşleri oğulları ben hala bulunmaz hint kumaşı yaptım yazıklar olsun bana.

Sende yak
Çok mu vazgeçilmez bi evlilik bu
Bulunmaz hint kumaşı mı bu adam
Bir daha bu dünyaya gelecek misin
Neden değmeyen biri için sürekli boşanma tehdidiyle yaşayasın ki
Herkes 9 aylık, o senden üstün değil

vazgeçilmez değil ama neden bu saplantım anlamıyorum

neyin sabrı bu cok sevdgn onsuz yaşayamam diyemı babasz büycek bı cocuk var diyemi?hangısı ıcın sabrediyorsun anne baban yarın seni perışan bı sekılde dayakcı bı kocanın elinden almaya calısırken üzülmezmi seni boşarım bu o kadar kolay söylenek bı söz deil belki de gidemıycenı bıldı ıcn yapyo gt hemen boşan demyrm ailenin yanına gt braz yoklugunu tatsn kapına gelmyosa zaten o evde isin yok bırak annesıyle mutlu olsun ilk boşanan sen olmasn tahminim cocukda yok

çocuk yok ama nebiliyim işte salak gibi yapışmışım adama

Back
X