• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatmak içimi dökmek istedim

pişman olmaktan korkuyorum çünkü hep peşinde koşan ben oldum

Cnm ben bosanma davasi actigim zaman bende cok dusunmustum acaba pisman olurmuyum diye onsuz bir hayat dusunemiyordum ama hic bir zaman pismanlik duymadim halbuki bende cok sevmistim esimi !!!! neden pisman olayimki karsimdaki insanlar insan degildiki kurtulduguma sukrediyorum vallahi..
simdi dusunuyorumda eger ben evliligimi devam ettirseydim belki benim basima daha kotu seyler gelecekti belki hamile kalip hayatim maf olacakti benim tercihim bosanmaktan yana oldu su an yeni dogmus gibi hissediyorum kendimi ve kendi ayaklarimin uzerinde durabilmek guclu bir kadin olmak bana huzur veriyor !!!! bana deger vermeyen bir insanla benim isim olmaz zaten !!! sana ayril yada bosan demiyorum yanlis anlama sakin ama nereye kdr kendini ezdireceksin bilemiyorum !!! yuz vermeyeceksin boylelerine olan sana olur yasamak icin bir erkege ihtiyacim yok benim ha esim tabikide maneviyatimi cok zedeledi ama ben kendimi asla ezdirmem !!!!

Cnm ben bosanma davasi actigim zaman bende cok dusunmustum acaba pisman olurmuyum diye onsuz bir hayat dusunemiyordum ama hic bir zaman pismanlik duymadim halbuki bende cok sevmistim esimi !!!! neden pisman olayimki karsimdaki insanlar insan degildiki kurtulduguma sukrediyorum vallahi..
simdi dusunuyorumda eger ben evliligimi devam ettirseydim belki benim basima daha kotu seyler gelecekti belki hamile kalip hayatim maf olacakti benim tercihim bosanmaktan yana oldu su an yeni dogmus gibi hissediyorum kendimi ve kendi ayaklarimin uzerinde durabilmek guclu bir kadin olmak bana huzur veriyor !!!! bana deger vermeyen bir insanla benim isim olmaz zaten !!! sana ayril yada bosan demiyorum yanlis anlama sakin ama nereye kdr kendini ezdireceksin bilemiyorum !!! yuz vermeyeceksin boylelerine olan sana olur yasamak icin bir erkege ihtiyacim yok benim ha esim tabikide maneviyatimi cok zedeledi ama ben kendimi asla ezdirmem !!!!

Valla size canı gönülden helal olsun demek istiyorum.. Böyle kendine güvenen bir kadın görmek çok zor bu devirde
Tamamen katılıyorum size

benim ailem suan zor durumda bu yüzden çekip gidemediğimi biliyor konuşmuyorum o da konuşmuyor ama evet artık bi karar vermeliyim

mrba arkadasımm bnmde sızlerın destegıne cok ıhtıyacımm varr...nolur banada yardım edınnn.bende senın gıbıı yımmm cok sevıyorumm ama boşanmak ıstedıı bı anlık sınırle 2 yılımızı doldurmadık bıle daha.bu pazar kahvaltıda olmucak seyden kavga cıkardı...benı dövdu.alnım boynum hala sıs.olmucak sebebten dayak yedımm.anahtarlarımı aldı kapıyı ustume kılıtledı ıse gıttı..sabah geldı ıstenn...borcumuz vardı.2 tane bılezık yapmıstı bılezıgın bırını bırakta oyle gıt dedı..işe geldımm bana msj attıı arıcam aılenıı yarında senı bosucam dedı.ben cok kotuyum bosanmak ondan ayrılmak ıstemıyorummm..aksam eve gıtcem konusmak ıcın kapıyı acmazsa rezıllık cıkartırsa apartmanda ondan korkuyorumm.şu an ağlıyorum napıcamı bılemedımm.iş yerınde duramadım sabah konusmak ıcın eve gerı gttım kapıyı acmadı.bana bunları yapmasına ragmen neden soguyamıyorum hala cok sevıyorumm cok zor kurulu duzenı bozmak:5:

O kadar doluyum ki buraya üye olarak içimi dökmek istedim.11 aylık evliyim. severek isteyerek evlendim.eşimle anlaşamazlıklarım vardı nişanlıyken de öncesinde ama tuhaf bi şekilde çok istedim evlenmeyi kopamadım.daha öncede sevdiğim oldu ama bi tek hatasında bıraktım bu neler yaptı bi türlü vazgeçemedim.
O kadar güzel sözler verdi ki şimdi dönüp bakıyorum hepsi boş.hepsi hevesi geçinceye kadarmış.en ufak kavgada boşarım seni diye tehdit etmeler.öyle daraldım ki niye çekiyorum bu adamı bilmiyorum.tuhaf bi saplantı.ikiyüzlü kv yılan görümceler bıktım artık.
Birgün bile ailesine saygısızlık yapmadığım halde saygısız pozisyonuna düşürülmeler.sinirlendğinde kuduran hatta kendinden geçen bi eş. Öyle yoruldum ki..
Ah annem ah babam sizin kıymetinizi bilemedim şimdi el oğlu canımı okuyor..sırf siz üzülmeyin diye sabrediyorum.ama artık bende bittim.gururum yerlerde can çekişiyor.

Sana boşan yada boşanma demiyorum sadece yazdığın Son paragrafa yorum yapacağım.
Ailene sırf siz üzülmeyin diye sabrediyorum demişsin ama onların hiç birşeyden haberleri yok seni mutlu sanıp mutlu oluyorlar. Bence senin mutsuz olduğunu ve onlar üzülmesin diye sabrettiğini bilseler çok daha fazla üzülürler . Bence önce kendi ruh sağlığını düşün ailen sen nasıl mutluysan onlarda o zaman mutlu olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X