Meraba kızçeler.
Güzel fikirlerinize muhtacım yorumlarınızı bekliyorum.
Eski konularımdan hatırlayanlar vardır belki , eski ilişkimden dolayı güven problemim var benim. 7 8 ay geçti üstünden duygu felan herşey bitti ama önyargı ve güvensizlik tam gaz devam. Mantığıma uyan çoğu kişiyi bu sebeple reddediyorum.
Bu aralar da kurstan biri tanışmak istiyor benimle . İyi birine benziyor kibar , hoş , sakin bi yapısı var. Bi kaç kere ders çıkışlarında bi yerde oturup konuşalım dedi kabul etmedim. Arkadaşlarım konuşmam için sıkıştırıyolar.
Bende şöyle düşündüm , konuşayım geçmiş ilişkimde yaşadıklarımı (ki bunları ne arkadaşlarım ne de ailem biliyor) bunlar yüzünden guvensizliğimin olduğunu söyleyeyim ya vazgeçer yada çok istiyorsa güvenimi kazanabileceğini felan söyler bende kabul ederim denerim en azından.
Sizce bu iyi bir fikir mi ?
Çok kararsız kaldım , yada hiç bu topa girmiyim konuşmayayım mı ?
Meraba kızçeler.
Güzel fikirlerinize muhtacım yorumlarınızı bekliyorum.
Eski konularımdan hatırlayanlar vardır belki , eski ilişkimden dolayı güven problemim var benim. 7 8 ay geçti üstünden duygu felan herşey bitti ama önyargı ve güvensizlik tam gaz devam. Mantığıma uyan çoğu kişiyi bu sebeple reddediyorum.
Bu aralar da kurstan biri tanışmak istiyor benimle . İyi birine benziyor kibar , hoş , sakin bi yapısı var. Bi kaç kere ders çıkışlarında bi yerde oturup konuşalım dedi kabul etmedim. Arkadaşlarım konuşmam için sıkıştırıyolar.
Bende şöyle düşündüm , konuşayım geçmiş ilişkimde yaşadıklarımı (ki bunları ne arkadaşlarım ne de ailem biliyor) bunlar yüzünden guvensizliğimin olduğunu söyleyeyim ya vazgeçer yada çok istiyorsa güvenimi kazanabileceğini felan söyler bende kabul ederim denerim en azından.
Sizce bu iyi bir fikir mi ?
Bu anlatmama nedeni ileride önüme tartışmada serebilir, yüzüme vurabilir olmamalı. Zaten böyle alçakca bir şey yapmaya müsaitse insan vursun yüzüme derdim ben.Bence geçmişi anlatmak ve dinlemek yeni ilişkiye yapıcı değil yıkıcı etkiler bırakır. Misal olur olmaz bi tartışmada önünüze serilebilir..
Haklısınız çıkmalı gerçekten bende bu durumdan hiç memnun değilim ama nasıl çıkmalı işte ? Düşünün bu kişiyke konuşmayı düşündüğüm günden beri rüyalarımda saçma sapan şeyler görüyorum aldatıldığımı terkedildiğimi felan.Bu anlatmama nedeni ileride önüme tartışmada serebilir, yüzüme vurabilir olmamalı. Zaten böyle alçakca bir şey yapmaya müsaitse insan vursun yüzüme derdim ben.
Geçmiş geçmişte kalmalı. Hatalardan ders çıkarıp yoluna devam etmeli insan. Ben çok kırıldım, aldatıldım, güvenemiyorum kimseye modunda gezmemeli diye anlatılmamalı. Dile geldikçe hatıralar aşması zor olur. Ha ileride güven sağlanır bir gece dibine kadar dertleşmek insan ister o zaman anlatılabilir. Ama şu ben kimseye güvenemiyorum modundan çıkmalı insan. Herkes kazık yiyiyor bir şekilde.
Eski sevgilinizin hatalarını bir başkası çekmemeli. Yeni biri, farklı bir karakter. Aynı şeyleri yaşayacaksınız diye bir kural yok. Başta zor oluyor ama oluyor. Bende de arada bir hala mutlu olduğum için korku duyuyorum ama hemen silkelenip kendime geliyorum. Güzel şeyler yaşayabilme ihtimalini böyle negatif düşüncelerle engellemeyin.Haklısınız çıkmalı gerçekten bende bu durumdan hiç memnun değilim ama nasıl çıkmalı işte ? Düşünün bu kişiyke konuşmayı düşündüğüm günden beri rüyalarımda saçma sapan şeyler görüyorum aldatıldığımı terkedildiğimi felan.
Deniycem teşekkürlerEski sevgilinizin hatalarını bir başkası çekmemeli. Yeni biri, farklı bir karakter. Aynı şeyleri yaşayacaksınız diye bir kural yok. Başta zor oluyor ama oluyor. Bende de arada bir hala mutlu olduğum için korku duyuyorum ama hemen silkelenip kendime geliyorum. Güzel şeyler yaşayabilme ihtimalini böyle negatif düşüncelerle engellemeyin.
:) tamamIkinci bulusma olmasini istemiyorsaniz anlatin tabi , adam arkasina bakmadan kacsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?