• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmalimiyim

mutsuzdemet

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
218
56
13
55
Bana yardim edin lutfen. 2 sene once bir iliskim oldu ilk kez ama onu bitirdim o su an benim hakkimda ne dusunuyor bilmiyorum samimi bir iliski degildi elini dahi turmadim ama surekli bir aradaydik. Şimdibaskasini seviyorum. Ve kendimi eskiyi dusunmekten alikoyamiyorum eskiden boyle yasadigim icin cok pismanim sevdigim kisiyle bunlari ilerde paylasmali miyim. Bilemiyorum korkuyorum ya yillar sonra karsima cikarsa diye bir sey yapacağıni gectim yasanan seyleri etrafimdakilere anlatirsa diye yasadigim sey dedigim gibi konusmak bir aradaolmaktı. Ben elini bile tutmadim. Ama bilmiyorum sevdigim kisiye bunu soylemesem ihanet mi ederim ama ya benden vazgecerse cok uzuluyorum ya sizboyle seyler yasadiniz mi bana fikir verin lutfen

Hele bir sevdiğinle ilişkşn olsun sonra düşün daha bakışmaktan öteye gidememişken bunu düşünmek çok saçma değil mi
Edit:Ay ayrıca ne takıntılısın ya rezil oldum konuna da baktım ilk kez mi aşık oldun kuzum sen

İnsanlar ayrılabilir ne var bunda elini bile tutmamissin bu korkun ne korkma kendine güven ezik biri olursun erkek arkadaşına karşı geçmişe mazi derler unutma.

Hele bir sevdiğinle ilişkşn olsun sonra düşün daha bakışmaktan öteye gidememişken bunu düşünmek çok saçma değil mi
Edit:Ay ayrıca ne takıntılısın ya rezil oldum konuna da baktım ilk kez mi aşık oldun kuzum sen
Bakismak diyorsun ama ya sadece bunun icin degil yarin birgun bir ilskim oldugunsa kdiye dusunuyorum. Bilmem evet oyleyim sanirim :D

ondan öncesi onu ilgilendirmez
anlatmak yada anlatmamak sizin bilceğiniz birşey

Ay ne vicdan yapmışsın! Bırak Allah aşkına sen bakismistim diye vicdan yapıyorsun. Karşındaki bu zamana kadar bununla yetinmemistir. Aşkın kitabını yazmistir. O sana itiraf ediyor mu? Hayır. Kendinizi kalıplara koyup kalıbı çoktan aşmış insanların karşısında eziklemeyin. Sen masumane anlatırsın. Sonra o, bu zamana kadar yaşadıklarını hiç yaşanmamış sayar, gelir sana ilk kavgada laf sokar. Ne gerek var?

Anlatacaksanız da ezik ezik anlatmayın. Hesap vermeyin. Ayrıntıya girmeyin... Ben bunları bunları yapmadım demek, yapsaydım bana hesap sorma hakkın vardı demek. Ama yok! Akıllı olun, kendi ağzınızla kendinizi ezdirmeyin...

Biz hiç böyle şeyler yaşamadık biriyle birlikte oturduysan elini tutmasa bile o senin helalindir onunla evlenicen mecbur:KK48:

Ay ne vicdan yapmışsın! Bırak Allah aşkına sen bakismistim diye vicdan yapıyorsun. Karşındaki bu zamana kadar bununla yetinmemistir. Aşkın kitabını yazmistir. O sana itiraf ediyor mu? Hayır. Kendinizi kalıplara koyup kalıbı çoktan aşmış insanların karşısında eziklemeyin. Sen masumane anlatırsın. Sonra o, bu zamana kadar yaşadıklarını hiç yaşanmamış sayar, gelir sana ilk kavgada laf sokar. Ne gerek var?
Ama bence karsimdaki dunyanin en masum insani. Sahi seven insan laf sokar incitir mi

Sakın ola anlatmayın namus meselesine dönüşür bu olay... Ne demek bir arada olmak yan yana oturmak, hiç kimse kabul edemez bunu. Ben bir kere el ele tutuştum hala vicdan azabı çekiyorum, beni böyle sevecek bir adam bulamadığımdan evlenemedim :KK43:
Of ya ciddi misiniz ama obur turlu vicdan azabi cekerim

Back
X