- 26 Temmuz 2011
- 3.712
- 2.367
- 333
- Konu Sahibi mutsuzdemet
Gecmisin kimseyi ilgilendirmez.. kimseyede anlatmak zorunda degilsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız sen şaka mısınMecbur mu ama sevmiyorum onu her seyinden nefret edecek kadar sogudum
Ben anlayamadim ya bana ne demek istediğinizi acikca soylesenizKız sen şaka mısın
Belki de oyledir kimsenin elini tutmamistir obur turlusunu bilmiyorum ama kaldiramamEmin ol onun kirdigi cevizlerin yaninda - o her kimolursa farketmez- seninkinin lafi bile olmaz. Daha once eli baska kadinin eline deymemis birini bulabilirsen orasi ayri. Tabi onu bulmak da colde kutup ayisi aramak gibi bir sey.
Valla sen kaldir kaldirma. O kaldirmistir.Belki de oyledir kimsenin elini tutmamistir obur turlusunu bilmiyorum ama kaldiramam
Of ya ciddi misiniz ama obur turlu vicdan azabi cekerim
Sanmiyorum daha once hicbir iliskisi olmadiİkinizinde geçmişi vardır. Sen bunları düşünüp vicdan yaparken o kimbilir kimlerle ve kaç kez mercimeği fırına vermiştir. Ne olur bu konunun şaka olduğunu söyle .. kimsenin geçmişi bir diğerini ilgilendirmez hatta hesapta soramaz.
Of Allahini seversen bi git ya! Doğmamis cocuguna haksizlik etmis. Islam dininde evlenmek niyetiyle gorusulur. Ne gunah ne ayip. Sanki ne yapmis da adama aciklama yapacakmis. Trol musun nesin?Keske sadece bunu demekle olsa ben cok uzuluyorum daha dogmamis cocuklarima bile haksizlik yaptim babalarindan baska bi adama canim dedim askim dedim of
yas kac 13mü?Keske sadece bunu demekle olsa ben cok uzuluyorum daha dogmamis cocuklarima bile haksizlik yaptim babalarindan baska bi adama canim dedim askim dedim of
Herkesin yapisi karakteri farklidir ama sizi mutlu eden sey beni etmeyenilir sizi uzmeyen sey beni uzebilir.Of Allahini seversen bi git ya! Doğmamis cocuguna haksizlik etmis. Islam dininde evlenmek niyetiyle gorusulur. Ne gunah ne ayip. Sanki ne yapmis da adama aciklama yapacakmis. Trol musun nesin?
Sanmiyorum daha once hicbir iliskisi olmadi
22. Benim abarttigimi dusunmenize sevindim en azindan fikrimi biraz olsun degistirdiniz :)yas kac 13mü?
Dogru ya seven insan karsindakinin kusurlarini orter yaralarina merhem olur ona yuk ve aci olmamaliNasıl bu kadar eminsin sana yok demiştir sende inanmışsındır. Bu gerçek mi yalan mı bilemezsin. Ayrıca bu yaptım dediğin ve vicdan azabı çektiğin bu kadar basit şeyleri takacak kadar dar kafalıysa o kişi, onunla zaten sevgili olunmaz.
Dogru ya seven insan karsindakinin kusurlarini orter yaralarina merhem olur ona yuk ve aci olmamali
Uzulecek mantikli seyler bul kendine. Adamla el ele bile tutusmamissin. Gunah yok aciklanacak bir sey yok dert edilcek bir sey hic yok. Haa ille uzulcem diyosan sen bilirsin.Herkesin yapisi karakteri farklidir ama sizi mutlu eden sey beni etmeyenilir sizi uzmeyen sey beni uzebilir.
Yorumunuz beni rahatlatti ama benim fazls buyuttugumu anlamis oluyorumHiç gerçekçi gelmiyor ne yazık ki...
Abarti kelimesi bile zavalli kaliyor. Olmayan bir dünya varmis gibi davraniyorsun.22. Benim abarttigimi dusunmenize sevindim en azindan fikrimi biraz olsun degistirdiniz :)