- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
Gercekteb iyiki varsiniz :)Nerede kusur/un var ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gercekteb iyiki varsiniz :)Nerede kusur/un var ki?
Bana da. Sanki birimizin ogluna goz koymus da bakin ben ne namusluyum elele bile tutusmadigim halde vicdan azabi cekiyorum.Hiç gerçekçi gelmiyor ne yazık ki...
Beni elestirsenizde ben sizi gerçekçi ve esprili buldum :)Bana da. Sanki birimizin ogluna goz koymus da bakin ben ne namusluyum elele bile tutusmadigim halde vicdan azabi cekiyorum.benim oglum 2 yasinda valla alamam seni ogluma
![]()
Iyi bir sey mi dedin kotu birsey mi anlayamadim :)O degilde sen bunlari simdiki sevdigine anlatsan, kiza bak elini tutmayani fena takinti haline getirmis, ben yanagini öpsem nikah masasina oturur benle kesin, diye düsünür![]()
Bana da. Sanki birimizin ogluna goz koymus da bakin ben ne namusluyum elele bile tutusmadigim halde vicdan azabi cekiyorum.benim oglum 2 yasinda valla alamam seni ogluma
![]()
onu anlarsan bir sorun kalmicak saten :)Iyi bir sey mi dedin kotu birsey mi anlayamadim :)
Herkesin verdigi tepkiler dusunceleri ayni olamaz ki dalga gecmek degil ama abarti diyebilirsiniz.Dalga geçiyor değil mi? Biri dalga geçiyor desin lütfen.
Masum olan sensin. Çok tatlısın yaAma bence karsimdaki dunyanin en masum insani. Sahi seven insan laf sokar incitir mi
Acikca soyle o zaman sorun kalmasinonu anlarsan bir sorun kalmicak saten :)
Benim masum iyiniyetli olduguma inandigin icin kocaman kalp gonderiyorum sana evet ya insan zaaflarini soylememli sevdigin de olsa acitiveriyor canini isteMasum olan sensin. Çok tatlısın yaerkekler kavga anında çok değişebiliyor. Mesela benim bir erkek arkadaşım vardı. Bi ara ayrıldık. Bende birlikteyken ona hediyeler aldım hatta gerektiğinde para bile verdim. Ayrılınca sen beni kullandın dedi bana. Daha neler!
sonra barıştık. Neden bana öyle dedin diye sordum. En çok bu lafa üzüleceğini bildiğim için dedi. Benim ex bunu kullandı. Sırrımı söyleseydim onu kullanacaktı.
Herkesin verdigi tepkiler dusunceleri ayni olamaz ki dalga gecmek degil ama abarti diyebilirsiniz.
Abartıyorsun diyor :))))Acikca soyle o zaman sorun kalmasin![]()
Tamamikna oldum artik abarttima inandim :) biraz daha rahatladim gercektenAbartıyorsun diyor :))))
Daha once birdenccok sevgilin oldu mu sadece merak ettim sen boyle bu durumda nasil davrandinYok bence dalga geçiyorsun. Gerçek olmamalı şu okuduklarım.
Konu ben değilim, sensin. Benim nasıl davrandığım değil senin nasıl davrandığın mesele.Daha once birdenccok sevgilin oldu mu sadece merak ettim sen boyle bu durumda nasil davrandin
22 yasindayim yasim kucuk oldugundan cilgin hurremi bile bileedim :)Demettttt profiline 46 yaşındayım yazmışsın ya. Hababam sınıfındaki çılgın Hürrem gibi misin yoksa![]()
Ama ben sizlerden tavsiye almak icin yazdim neyse yine de soylemek zorunda degilsin zatenKonu ben değilim, sensin. Benim nasıl davrandığım değil senin nasıl davrandığın mesele.