• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlatmalimiyim

evladım arabeske bağlama kendini geliştir..
hayatını sıkıntılarla geçiren bir insanın eski sevgiliyi gelecekteki sevgiliye anlatıp anlatmamaya kafa yorması da enteresan..
obsesifsen destek al.. kitap oku bol bol .. kendine hobi edin.. üfürükten dertler edinmek yerine..
Yazdiklarinizi bi abla tavsiyesi olarak sayiyorum

Yani bana sorsan bunda bişey yokki derim. Sevdiğin kişi sorsa ilişki değil sadece görüştük konuştuk olmadı istemedim görüşmeyi kestim derim. Elini bile tutmadım ne ilişkisi derim.
Ama sizin çevreniz ve sevdiğiniz kişinin çevresi sanırım fazla muhafazakar olduğu için tedirgin oluyorsunuz. Yani burdaki çoğu kadına bu durumunuz abarıyorsunuz gibi gelir bana da çyle geliyor açıkçası. Ama yine de söylemeniz gereken bişey olmadığını düşünüyorum. Bir kızı 10 kişi ister 1 kişi alır derler. Zaten size bişey diyemez çünkü aynı mantıkla kendisinin de sizinle görücü usulü evlenmek istemesi falan gerekirdi ama görüşüyrosunuz öyle değil mi? Ayrılacak olsanız onun dğerinden ne farkı kalacak. Kendisi öyle olsunda sizden de sonra bunu beklesin. Bişey dersede ozaman mağdem ki yanlış bişey sende benim eşim değilsin o sebeple seninle de görüşemem dersiniz

Yani bana sorsan bunda bişey yokki derim. Sevdiğin kişi sorsa ilişki değil sadece görüştük konuştuk olmadı istemedim görüşmeyi kestim derim. Elini bile tutmadım ne ilişkisi derim.
Ama sizin çevreniz ve sevdiğiniz kişinin çevresi sanırım fazla muhafazakar olduğu için tedirgin oluyorsunuz. Yani burdaki çoğu kadına bu durumunuz abarıyorsunuz gibi gelir bana da çyle geliyor açıkçası. Ama yine de söylemeniz gereken bişey olmadığını düşünüyorum. Bir kızı 10 kişi ister 1 kişi alır derler. Zaten size bişey diyemez çünkü aynı mantıkla kendisinin de sizinle görücü usulü evlenmek istemesi falan gerekirdi ama görüşüyrosunuz öyle değil mi? Ayrılacak olsanız onun dğerinden ne farkı kalacak. Kendisi öyle olsunda sizden de sonra bunu beklesin. Bişey dersede ozaman mağdem ki yanlış bişey sende benim eşim değilsin o sebeple seninle de görüşemem dersiniz
Yazdiklarniz cok dogru o zaman bizde gorusmeyelim demek de cok dogru sonucta aynj şey

Bana yardim edin lutfen. 2 sene once bir iliskim oldu ilk kez ama onu bitirdim o su an benim hakkimda ne dusunuyor bilmiyorum samimi bir iliski degildi elini dahi turmadim ama surekli bir aradaydik. Şimdibaskasini seviyorum. Ve kendimi eskiyi dusunmekten alikoyamiyorum eskiden boyle yasadigim icin cok pismanim sevdigim kisiyle bunlari ilerde paylasmali miyim. Bilemiyorum korkuyorum ya yillar sonra karsima cikarsa diye bir sey yapacağıni gectim yasanan seyleri etrafimdakilere anlatirsa diye yasadigim sey dedigim gibi konusmak bir aradaolmaktı. Ben elini bile tutmadim. Ama bilmiyorum sevdigim kisiye bunu soylemesem ihanet mi ederim ama ya benden vazgecerse cok uzuluyorum ya sizboyle seyler yasadiniz mi bana fikir verin lutfen
Bir şey yapmadıysan neden korkuyorsun??
Ayrıca bu senin hayatın. Bir şey yapmış olsan da bu sadece seni ilgilendirir.

Back
X