• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlatmam lazim cok sinir oldum

Öyle bi hatayı yaptım cnm ben, sırf kurucusuna farklı bir fikir beyan ettim diye kendimi kapı dışında buldum :D Güya tarafsızlar. Kendi
düşüncelerine sahip olmayanları, onları
phpohlamayanları affetmiyolar
:D

Kesinlikle tarafsızlık görmedim ben onlarda. Eğer onların düşüncelerini savunmazsan yandın. Ha birde kurucusuna yaranmak icin onun gibi düşündüğünü beyan etmeye çalışıp eline yüzüne bulastiran var :) hic bulasmiyorum valla. Kk da bir sürü topik var cocukla ilgili ordan sorarım bir sürüde yardım eden çıkar.
Bu arada unuttum bak sormayı prenses nasıl? Mis gibi kokuyordur o. Kokla benim icin.

Girip iki küfredip çıksam bişey olmaz bennce:p

kişilik haklarına saldırı kabul edecekleri birsey yapmadıgın surece sıkıntı yok.
keza senin uslubunu da iyi tanıyorum ; )
ama insanın icinden cidden onu yapmak gelir,
konu sahibinin yerinde olsam yeni hesap alır tüm sacmalıklarını yazardım.
ama onu da silecekler,
olan yorgunluguna olacak :/

Kesinlikle tarafsızlık görmedim ben onlarda. Eğer onların düşüncelerini savunmazsan yandın. Ha birde kurucusuna yaranmak icin onun gibi düşündüğünü beyan etmeye çalışıp eline yüzüne bulastiran var :) hic bulasmiyorum valla. Kk da bir sürü topik var cocukla ilgili ordan sorarım bir sürüde yardım eden çıkar.
Bu arada unuttum bak sormayı prenses nasıl? Mis gibi kokuyordur o. Kokla benim icin.

Bu değil mi :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    70,4 KB · Görüntüleme: 134
bende merak ettim..bu gurubu üye olun dense bu kadar guruba giresim gelmezdi :D

Bende bi yemek tarifi grubunda kabuska tarifinin altına bööyykk yazdığım için bütün grup üstüöe cullanmıştı sonra da atıldım zaten, hiç takmayın bence.

Şimdi bu başlığı görüp "eaaa başgaan baak dedikodumuzu yapiyollaaa" diyerek post açmışlardır çoktan.

Girmeye çalışanlar giremezsiniz. Gruba arkadaşınız tarafından eklenirseniz kabul ediliyorsunuz.

Aman takma boşver bas çarpısına kaybolsun :KK53:
Hangi grupmuş ben de merak ettim
Aslında umrumda değil ama,adımı alintilayip "sizin gibiler de ayrık otu gibi her yerden bitmeseniz olmaz" diye yorum yazınca bende bi güzel cevabimi yazıp gonderemeyince sinirrr oldum :KK62:

Aynen, uğrasma egosu everestte olan insanlarla.

İyi cnm sükürler olsun, büyüyor bi şekilde işte. Koklarım elbette

Back
X