- 24 Eylül 2007
- 1.205
- 1.379
- 658
- Konu Sahibi tazegelin22
Amaaaan boşver anlattiklarin yalan mi? İftira mi? Onlar da anlatılacak şeyler yapmasaymis.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kötü birşey yapmamışsın ki.Benım sorunum kendımle hep bunu yapıyorum artık olgunlaşmak istıyorum
TşklerBence kadınlar bu sohbetleri abartıyor, özellikle yakın arkadaş konusunda. O herseyimi bilir, herseyi anlatirim muhabbetleri lisede bırakılmalı diye düsünüyorum.
Değil tanımadığım insan, en yakın arkadaşım dediğim insana bile "herşeyimi bilir" diyemem. Bilemez çünkü dertleşirsin ama bunun bir sınırı var ve bu herşeyi bilmek bu sınırı aşar. Bu samimiyet filan değil bence.
Çok gizli, çok aşırı özel durumlarım mı var hayır burada konularim var zaten ama arkadasim neden bilsin herşeyi?
İçinizde birikenleri burada yazın bence, böylece ilk sorana dökülmemiş olursunuz diye düşünüyorum.
Israr edenlerden korkarim ben...Çok haklısın onlar sordular ama ya anlat nasıl oldu dedıler yoksa ben hıc konuyu acmıcaktım
Mrb ben kayınvalıdeyle otuyordum ayırdım evimi çok mutluyum Allah'a şükür ama benım sorunum başka Yen'i evimdeyken komşu bi kadın Benimle yaşıt benı oturmaya çağırdı gittim konu konuyu açtı bırlıkte oturdugumuzu soyledım benı konuşturmaya başladılar nasıl oldu falan bu arada bu bayan arkadaşta 4 sene bırlıkte yaşamış kavgalı gürültülü ayrılmış neyse anlattım ben ama herşeyi degıl biraZcık fazla detay verdım çok pısmqn oldum ama onlar herşeylerini anlattılar sımdı bu bayan bana mesafeli davranıyo önemli degıl gerçekten degıl ben ztn ev alıp cıkcam inş arkadaş canlısı biri degılım ama ben pısmqn oldum neden anlattımki ayrıntılı ne gerek vardı dıye kendıme kızıyorum hep bunu yapıyorum arkadaşlık oturmadan özelimi paylaşıyorum