Anlayamadık :-( lütfen yardım eder misiniz?

ooyku

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2015
4
0
32
Bir erkek eski sevgilisinin önünden yeni kız arkadaşını geçirerek ne yapmaya çalışmış olabilir arkadaşlar. Eski sevgilisine nefret gibi bişey yok aksine ona değer veriyor. kızın onu sevmiş olmasından hiç şüphesi yoktu Ama kız onu kaybetmemek için arkadaş kalmaya razi oldu ve çocuğa da arkadaş olarak değer verdiğini hissettirdi hep yani nasıl çocuk arkadaş olarak sevdiğini gosterdiyse kızda ne kadar severse sevsin sevgisini bastirip artık arkadaş olarak sevdiğine inandirmaya çalışmıştı başka türlü ondan haber alamazdi çünkü terk edilmişti. Bu arkadaş kalındıştan 4 5 ay sonra yeni sevgilisini gördü ama haberi vardı ondan da. Kendini güçlü göstermeye çalıştı ama içi kan ağladı o gün. Günün sonunda çocuğa mesaj attı sevdiğin kız o muydu diye evet sevgilimdi cevabı geldi anında. Güçlü görünmek etkilenmedigini göstermek adına yakismissiniz yazdı kız ona, çocukta yarım saat sonra tsk ederim yazdı. Belli ki zorunda gitmiş ki geç cevap yazmış. 3 4 gün sonra çocuk kıza geri mesaj atmış hayata gulemiyorum artık hayattan soguyorum, sigarayla erkenden gitmek için daha da çok içmek istiyorum diye günde 2 paket bitirdiği ni filan demiş karşılıklı konuşma içinde. Kız ısrar etti neden boylesin ilk defa böyle konuştun gibilerinden, çocukta söyleyebilsem içimi dokebilsem birilerinede kimselere soyleyemiyorum demiş. Bana söyle elimden geldiği kadar yardimci olurum sana demiş kız, oda soyleyebilsem keşke demiş. Tek başıma halletmem lazım ya halledecegim ya da biteceğim benim gibi birisi olmayacak demiş. Kız moral vermiş ona sonra da çocuk iyi değilim uyumak istiyorum demiş öyle kapanmış konu. Ben çocuğun kızı sevdiğine inanıyordum hala içinde bir yerlerde sevgisi olduğuna inanırım ama 2 hafta sonra artık arkadaş değiliz yazmış kıza. Bana mesaj atma artık demiş. Ve o kız işi bıraktıktan sonra çocuğun haberi yokken yeni sevgilisiyle yine önlerinden geçti ama kızı göremediği için gözü hep yol bitene kadar dükkandaydi çok dikkatli baktı. sz ne dsnysnz arkdslr ne dusunup ne ypmya clsti

Megersem cocuk apansiz bir mafyanin elindeymiş ve kizi bulastirmamak icin birsey demiyormuş bu durumu kiz ogrenmiş gozunden yaş gelmiş ,sarılmışlar

Oyle bi anlatiyorsun ki masal gibi birde karisik mi karisik .. Allah bilir o soylemedigi seyde incir cekirdegini dolduracak birsey degildir 15 yasinda kendi kendinize yilan hikayesi olusturup aci niye cekiyorsunuz bittiyse bitti sen sag o selamet .. derdin nedir yani ?
Onunden sevgilisi gecmis ,o ona bakmis ,mesaj atmiş ...

Çok detaya girmişsin ama anlayamadım nedense k.bakma :110:

Yeni kız arkadaş mesajlaşıldığınız anladıysa erkek arkadaş da mesaj atma boyutuna gelmiştir.
Sizlik bir durum değil, adam yoluna bakıyor size de tavsiye ederim.

Bence bu mal oğlanı şeyine sahip çıkamadı.
O yeni sevgilim dediği kızla birliktelik yaşadı.
Kız yakasına yapıştı düşmüyor, tehdit falan ediyor.
Oğlan çok çaresiz.. Bunu sevdiği kız duyarsa gözünde değeri ne olur?:KK61:

Ya bu işi kendi başına halletmeli ya da ölmeli:KK14:

Nasıl olmuş?

Çocuk kıza teklif etmiş kız demiş çıktığım var çocuk üzüntüden kanser olmuş kanserini tamir eden doktorda kızın çıktığıymış meğer.

Mehmetali geldi aklıma okurken :KK66:

Bence bu mal oğlanı şeyine sahip çıkamadı.
O yeni sevgilim dediği kızla birliktelik yaşadı.
Kız yakasına yapıştı düşmüyor, tehdit falan ediyor.
Oğlan çok çaresiz.. Bunu sevdiği kız duyarsa gözünde değeri ne olur?:KK61:

Ya bu işi kendi başına halletmeli ya da ölmeli:KK14:

Nasıl olmuş?

:KK9: cok güzel olmus :KK51:

Burda yazılan hersey kelimesi kelimesine doğru. Evet ayrıntılı oldu çünkü gerçekten bi fikir doğru bir fikir almak için ayrıntılı yazmak istedik. Ama sırf dalga geçmek maksatlı gülüp eğlenerek yorum yapmışsınız dogrudur herkesin anlayış derecesi farklıdır. Ne diyim Allah gonlunuze göre versin

Burda yazılan hersey kelimesi kelimesine doğru. Evet ayrıntılı oldu çünkü gerçekten bi fikir doğru bir fikir almak için ayrıntılı yazmak istedik. Ama sırf dalga geçmek maksatlı gülüp eğlenerek yorum yapmışsınız dogrudur herkesin anlayış derecesi farklıdır. Ne diyim Allah gonlunuze göre versin

Yoo gerçekten sen sizce ne düşünüp ne yapmaya çalıştı diye sormuşsun.
Eeee oğlanın kafasının içinde değiliz.
Hepimiz tahminlerde bulunduk.

Ama her türlü geride bırakılması gereken bir ilişki bence.

Erkekler de sevgi anlayışı kızlardaki gibi degil. Bal gibi o yeni kızla beraber ama eskisi de cepte dursa fena sayılmaz demiş sonra sanırım yeni olanın şüphelenmesi riskiyle eski kıza bana mesaj atma demiş tabi direk diyememiş senin bilmediğin şeyler filan gibi esrarengiz bir hava katmaya çalışmış. Yok canım o çocuk arkadaşını sevmemiş hiç hem de. Arkadaşına söyle boşuna umutlanmasın önüne baksın yoksa meze olur üzülür. Eskiden arkadaşta olmaz sürekli yara bandı niyetine kullanırlar çünkü.

Dedi mutsuz kızın üzgün arkadaşı...

Ve çocuk döndü camlara baktı, aman Allahım kız o saatte işte olmalıydı. Bu işte bir bit yeniği var diye düşündü çocuk. Sonra gitti o biti buldu, sen bu işi nasıl yersin diye yakasına yapıştı.

X