Anlayamadım? Anlayan var mı?

anewhope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
709
458
103
Merhaba,

İşin içinden çıkamıyorum belki siz bir mana verirsiniz?

En yakın arkadaşlarımdan birinin oğlunun doğumgünüydü. O gün gündüz bir yakınım için ondan puset aldım evlerinin yakınında avmde buluştuk gezdik. Ve bana hiçbirşey demedi herşey normaldi yani. Bir ara telefonu çaldı ve onlar akşama kalsın vs. gibi bir laf etti. Ben şu an anlam veriyorum. Neyse biz ayrıldık. Ben eve geldim.

Akşam bir baktım sosyal medyada profil resmi koymuş evlerinde doğumgünü. Ama sadece karı kocalar. Arkalarında 1 balonlarından var. Fakat masa birsürü yiyecekler ve 2 katlı özel pastalardan var. Yani d.günü yapılmış. Kendi de baya hazırlanmış.

Bunu yapan baya samimi olduğum biri ve heeşeyimize gidip gelirdik. Evlerimiz de yakın sayılır 15 dk. Genelde her h.sonu beraberiz. Ne olursa olsun bana söylemesi gerekmez miydi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz? Bir de işin kötüsü eşlerimiz plan yapmış yılbaşı için. İçimden gelmiyor şu an görüşmek hele ki onların evinde yeni yıla girmek :((( ne yapayım?

Merhaba,

En yakın arkadaşlarımdan birinin oğlunun doğumgünüydü. O gün gündüz bir yakınım için ondan puset aldım evlerinin yakınında avmde buluştuk gezdik. Ve bana hiçbirşey demedi herşey normaldi yani. Bir ara telefonu çaldı ve onlar akşama kalsın vs. gibi bir laf etti. Ben şu an anlam veriyorum. Neyse biz ayrıldık. Ben eve geldim.

Akşam bir baktım sosyal medyada profil resmi koymuş evlerinde doğumgünü. Ama sadece karı kocalar. Arkalarında 1 balonlarından var. Fakat masa birsürü yiyecekler ve 2 katlı özel pastalardan var. Yani d.günü yapılmış. Kendi de baya hazırlanmış.

Bunu yapan baya samimi olduğum biri ve heeşeyimize gidip gelirdik. Evlerimiz de yakın sayılır 15 dk. Genelde her h.sonu beraberiz. Ne olursa olsun bana söylemesi gerekmez miydi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz? Bir de işin kötüsü eşlerimiz plan yapmış yılbaşı için. İçimden gelmiyor şu an görüşmek hele ki onların evinde yeni yıla girmek :KK43:(( ne yapayım?
Aile içi yapılan bi kutlama demekki ,
Ben olsam umursamam.
1 yaş doğumgünlerini de ayrıca samimi bulmuyorum.

Ben de böyle insanları çok gördüm ya. Gerçekten çok kötü bir durum. Sizi bilmem ama ben yavaş yavaş, sindire sindire iletişimi kestim.

Sadece ailesini çağırcaksa söylerdi kendi aramızda yapacağız falan diye. Arkadaş grubunda sizi sevmeyen birisi mi var?

Çağırmak gibi bir mecburiyeti yok aksine konusunu dahi açma hiç birşey olmamış gibi davran sende böyle bir konsepti yaptığında cagirmazsin olur biter karşı taraf dan bir mesafe geldiğinde anlamaya çalışmayın aynı davranışı sizde ona gösterin.

Zaten şu an konuyu açmadım. Evet mantıklı.

Yine de söylemesi gerekmez miydi neden gizliyor
gerçekten üzücü değilde bana göre sinir bozucu bir durum..içten pazarlıklı insanları hiç sevmem..sende resmin altına yaz kinayeli şekilde bişeyler...yada kendi silahıyla vur, sende onun gelmesi gereken bir şeyi sakla...

Ben de böyle insanları çok gördüm ya. Gerçekten çok kötü bir durum. Sizi bilmem ama ben yavaş yavaş, sindire sindire iletişimi kestim.

Sadece ailesini çağırcaksa söylerdi kendi aramızda yapacağız falan diye. Arkadaş grubunda sizi sevmeyen birisi mi var?

Hayır gruptan kimseyi tanımıyorum birebir arkadaşım. Benim anlamadığım aile içi de olsa neden söylemedi?

Merhaba,

Bunu yapan baya samimi olduğum biri ve heeşeyimize gidip gelirdik. Evlerimiz de yakın sayılır 15 dk. Genelde her h.sonu beraberiz. Ne olursa olsun bana söylemesi gerekmez miydi? Siz olsanız ne tepki verirdiniz? Bir de işin kötüsü eşlerimiz plan yapmış yılbaşı için. İçimden gelmiyor şu an görüşmek hele ki onların evinde yeni yıla girmek :KK43:(( ne yapayım?

Demek ki siz onu samimi görüyormuşsunuz, o sizi değil.

Hayır gruptan kimseyi tanımıyorum birebir arkadaşım. Benim anlamadığım aile içi de olsa neden söylemedi?
Aynen ben açıkçası sakladığını düşünüyorum ama. Sizin bunu şaka yoluyla sormanız lazım tekrar buluştuğunuzda. Oğlana doğum günü mü yaptın geçen instagramdan gördüm falan diyerek gülümseyerek. Sor kimler gelmiş diye. Ama bence alındığınızı belli etmeyin. Hiç gerek yok. Ben aynen böyle yaptım bi arkadaşımda. Daha sonra da yavaş yavaş kestim. İstenmediğim ortamda durmam. İkinci planda arkadaş olmayı da sevmem.

Back
X