Anlayamadım ben bu kadını size havale edıyorum

Mesela kuaför veya mağaza da insanlara kaba davranırken onu yüksek sesle uyarın. Sürekli bunu yaparsanız sizden uzaklaşır. Hiç sevilecek bir tip değil miş

Arkadaşlık edilecek biri değil gibi geldi bana, kaba , saygısız ve menfaatçi tamda uzak durulması gereken bir insan tipi

Haha ben Merhaba bile demem. Düşman başına 3. Maddeden sonrasını okuyamadim. Konu sahibi sen niye bu kadar bekledim arkadaşlığın kesmek için.
Akraba yada aile dostu olunca merhaba çok olmaz Nasıl insan olursa olsun

Gorusme bence sen de o kadinla bosverrr geregi yok

Görüşme konusunda ısrarcı ama bir o kadar da size ters davranislari var ise o arkadaslik biter.
Yalnizlik politikasidir

İnsanı oyalayan ayak bağı olan boş beleş insan işte mesafe koysan bir şey kaybetmezsin kendine iyilik yaparsın birazda kendinizi düşünüm derim

Tek olumlu yönü yok, ben olsam arkadaşlık etmem
Çok mu yalnızsın ?

Hiç görüşmeyin demiyorum ama bence biraz mesafe koyun. Hesap konusunda ben de sizin gibiyim, asla kimseye ödetemiyorum. Bu yüzden başımıza gelecek iş var ama hadi bakalım

Ben böyle biri ile arkadaşlık yapamazdım. Rezil eder , insanlara karşı yaklaşımı hiç hoş değil. Mesafe koyardım herhalde.
Aile baglarıda var gorusmemde buda etkılı oldu. Kendısı sagolsun sureklı gelinsın gıdılsın ıstıyor fakat cok zor bırı dedıgınız gıbı.. Mesafem var ama ayda yılda bır olsa cok daha saglıklı sanırım

Hiç görüşmeyin demiyorum ama bence biraz mesafe koyun. Hesap konusunda ben de sizin gibiyim, asla kimseye ödetemiyorum. Bu yüzden başımıza gelecek iş var ama hadi bakalım
Ne yazıkkı!! Ben Zaten asla benım hesabım ödensin kabul etmem ; ortak olur oda olmasın ben vereyım de en azından bır teklıf edılmeli.

Tek olumlu yönü yok, ben olsam arkadaşlık etmem
Çok mu yalnızsın ?
Hayatınızda hıoşlanmadıgınız ınsanların olması yalnızlığımı gosterıyor. Ikgınç bır bakış acısı dogrusu. Elbette yalnız degılım konu bununla ılgılı degıl .. Ben belki abartıyor olabılırım dıye fıkır almak istedım

Toplum insanı olmadığı çok aşıkar sizin yerinizde olsam asla merhabadan ileri gitmem
Mesafeliyım ama ayda yılda bır gorussek cokdaha saglıklı olacak . Bu sekılde enerjım dusuyor

allah aşkına şu tipin neyini seviyorsunuz? bence hemen bırakın hemen..

Haklısınız. Insanları yargılayıp silip atmak istemıyorum fakat hıcbır sekılde uyumumuz yok ; insan olarak bır kere ortak seylere deger vermıyoruz. Elbette ki her ınsan aynı degıl ama ınsanı degerlerı olmayan bırıyle konusamıyorum bıle

allah aşkına şu tipin neyini seviyorsunuz? bence hemen bırakın hemen..
:) sevmek kelimesını kullanmadım .. Ama her ınsana deger verıyorum önemsıyorum.. Ayda yılda bır dahı olsa gorusemeyecegım sanırım

Bu kadar verici olmaya devam ederseniz hayatınızda bi parazit gibi kalır. İyi niyetinizi boşa harcamayın bence böyle boş beleş bi tip için.
:) haksızda sayılmazsınız dogrusu

Bencede ,mesafe koyun ,kuru ağaçı ,ükemezsiniz bir eğitmen olarak siz daha iyi bilirsiniz tabiki,
bendede vardı aynısından pes ettim , mesafe koydum, rahatım
Mesafeli olmama ragmen durum bu :) ne güzel soyledınız kuru agacı ukemezsın

Kesınlıkle. Bana cok farklı bı mıktar daha nezaketunehakım ama ben degıl dıger ınsanlara tutumuda öneml

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…