anlayamadım kizlar

Hayatveyasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
160
29
32
Merhaba öncelikle 7 aylik evliyim ve bu süreçte ben hic korunmadim hep Esim korundu ancak ilk kez adetin gecikti ve anlayamadım en son 26 ocakta geldi şubatta hasta olmam gerekirken hala gelmedi :KK43: beş gün önce az miktarda geldi ve devami hic yok sizce nedir bu durum

Şimdi en azından bi eczaneden hemen gidip bi idrar testi alın. Üstünden baya geçmiş. Pozitifse hayırlı olsun :)) Değilse de hayırlısı olsun :)

Ama o gelen neydi beş gün önce sevinmistim geldi diye devami yok :KK43: Esim korunduğu için hamile degilimdir diye düşünüyorum çok kararsız kaldim

7 aydir korununca smdide yoktur diye düşünüyorum ama birde kimse bu kadar basit hamile kalamiyor o yüzden garip :) ama içimi rahatlatip bi test almaliyim haklisiniz
Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz değildir korunurken hamile kalanlarda var elbette ama korunma yöntemi prezervatif değil se geri çekilme diye bahsedilen ise bu bir korunma yöntemi değildir.

En iyisi eczaneden test alın yapın ya da daha garanti olsun derseniz kan testi yaptırın.:21::21:

Yok geri çekilme değil
Hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz değildir korunurken hamile kalanlarda var elbette ama korunma yöntemi prezervatif değil se geri çekilme diye bahsedilen ise bu bir korunma yöntemi değildir.

En iyisi eczaneden test alın yapın ya da daha garanti olsun derseniz kan testi yaptırın.:21::21:
Yok geri çekilme değil prezervatif ile

X