Anlayamadım niyetini inanmalımıyım ki :(

nazan8890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
171
8
118
6 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var.aynı lise mezunuyuz hem de ailelerimiz birbirlerini tanırlar uzun zamandır. bu arkadaşım bana uzun zaman önce açılmıştı ve bişeyler hissettiğini sölemişti. Allah'a şükür tanıdığım kadarıyla dinine imanına bağlı tanıdığım kadarıylada şu zamana kadar bir kızlar bir şey yaşamayan biri.. Geçenlerde konuşuyorduk ve bana : bak ben gerçekten dini yaşamaya çalışan biriyim . bir kızla bir erkeğin flört gibi konuşmasıda çok yanlış ve rahatsız verici ben sevgili olrak bişey düşünmüyorum çünkü Allah korusun şeytan dürtükler istemediğimiz şeyler yaparız vebalini nerde vericez.. Geçenlerde annemle konuştum seni anlattım ki zaten bilior seni biliyosun.nişan yapmak istesem bu duruma ne dersin dedim annemde sıcak baktı ama Şu an okullarınız var 2 yıl sonraya düşünürseniz daha mantıklı demiş.benim okulum var biliyosun iş bulmam lazım babanda senin rahat etmeni ister dedi. bende Şu an bu konuyu kapayalım zamanı gelince gene aynı düşüncedeysek açarız dedim. zaten sevgili olayına sıcak bakmayan biriyim. biri beni istiyorsa arkadaş olrak tanıyıp aileler huzurunda yaşayacaksak öyle bişey yaşayalım diye düşünüyorum. Sizce bu erkeğin düşüncesi olumlu mu yoksa oyalamak mı niyeti? Ve bu aradada birbirimizi ihmal etmeyelim çokta konuşmayalım dedi
:17:

ne bıleyım..babanda rahat etmenı ıster derken bır an ınanasım gelmedı...yınede suçlamak ıstemıyorum..ıyı bır düşünceye sahıp ..senı kaybetmemek ıcın mı anlattı bekle demek ıstedı..
ne desem boş...bekle ızle karar ver demekten başka secenegım kalmadı:(

Bırbırımızı ihmale etmeyelim ama çokta konuşmayalımmı.... O nasıl oluyoki? Arkadasım ne kadarda eskiden tanıyo olsan iş ciddiye bındımı bırbırını tanımak,vakit geçirmek,huyunu suyunu bilmek lazım Nebiliyim bana çok saçma geldi sonuçta okuyan insanlarsınız.Her sevgılı olan şeytana uyup bışeyler yaşamıyo yani,bu kadar dine bağlı yaşıyorsanız eğer nefislerınızıde tutabılırsınız.Bu benım görüşüm yanlış anlama sakın,2 sene sonrası için plan kurmanın bı mantığı yok çünkü şuan sadece arkadasınız.

Bırbırımızı ihmale etmeyelim ama çokta konuşmayalımmı.... O nasıl oluyoki? Arkadasım ne kadarda eskiden tanıyo olsan iş ciddiye bındımı bırbırını tanımak,vakit geçirmek,huyunu suyunu bilmek lazım Nebiliyim bana çok saçma geldi sonuçta okuyan insanlarsınız.Her sevgılı olan şeytana uyup bışeyler yaşamıyo yani,bu kadar dine bağlı yaşıyorsanız eğer nefislerınızıde tutabılırsınız.Bu benım görüşüm yanlış anlama sakın,2 sene sonrası için plan kurmanın bı mantığı yok çünkü şuan sadece arkadasınız.

doğru söylüyorsunuz hanfendi. Dün bir konu açıldı ve nişandan fln bahsettiğine pişman olduğunu benım ona değer vermediğimi doğum gününü bile hatırlamadıpımı sevgimden şüphe ettiğini söyledi.. Biraz zaman ver kafamızı toplayalım hazır değilim dedi. bende istiyorsan 5 yıl düşün bu iş burda bitmiştir dedim. Güven olmuyor insanlara

Back
X