anlayamadim !

basbelasiyim

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
20.656
57.212
798
Kizlar merhaba.. benim derdimde cocuk 13 aylik evliyim 29 yasindayim..3doktor degiatirdim tam 4. Iyi dedim oda paragozmu anlamadim.
Canlarim benim hormon testlerimin hepsi normal cikiyor hatta amh bile 2.16 cikti gittigim hic bir doktor yumurta rezervi demedi bu doktor surekli bunu diyor..bwnim yumurtam catlamadigi icin kist olusuyor ve adetim gecikiyor.. tek sorun buysu bu adam hic bir ilac tedavisi yapmadan hemen tup dedi sok oldum.. yumurta rezervi olsa hormon testlerinde cikmazmiydi?
Birde arkaasim yeni evlendi oylesine kontrole gitti ayni adama onada hersey guzel 2 ay tedavi edelim olmazsa tup yapalim demis napicam bolmiyorum..Allahim hepimize kendilogindwn gebelik versin insallah kizlar Allah rizasi icin akil verin bu doktorun derdi parami vok uzgunum cokkk

merhaba canım arama kısmına stggg5 ve nefes terapisi yaz ve oku. gebe kalamayan ve nefes terapisiyle hamile kalan bir arkadaş yaşadıklarını paylaşmış.

Secido canim benim de yumurtam catlamiyodu. Bu yuzden kist olusuyodu hemde yillardir. Bal tarcin corekotu denedin mi bilmiyorum ama ben bunu denedigim ay hamile kaldim. Mayis ayi topiginden hatirlarsin az cok. Bu kuru yaparken de hep adacayi ictim. Kur suresi kadar. Denemediysen dene bence. Insallah faydasini gorursun canim. Hep dua ettim sana. Allah kabul etsin insallah.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım burda da cevap veren olurda kk nın ilgili bölümlerinde belki daha çok yardımcı olurlar oralarada bi yaz istersen

Yaznayi unuttum benin hormonlarimde normaldi ama yumurtam catlamiyodu. Kuru yaptiktan sonra hamile kaldim. Bode ovulasyon testi almistim. O da ise yariyor bencw

Yaznayi unuttum benin hormonlarimde normaldi ama yumurtam catlamiyodu. Kuru yaptiktan sonra hamile kaldim. Bode ovulasyon testi almistim. O da ise yariyor bencw

Hatirliyorum tabiki canim .. ben cok sanssizim bir iyu doktor cikmadi karsima adam hemen tup dedi cok moralim bozuldu.. yetmez gibi deli gibi hasta oldum kist olustu cozum gibi dogum kont hapi verdi onuda kullanmiycam yumurta rezervin az dedi hormonlar normal ama

Canım amh değerin yani, yumurtalık rezervin düşük çıkmış. Sen başka tedavilerle oyalanma da bir an evvel çocuk sahibi ol diye tüp bebek önermiş doktorun çünkü amh ne kadar düşükse menapoz o kadar yakındır, zaman aleyhine işliyor ve diğer tedavilerle vakit kaybetme

Denemedim canim kist buyur diye korktum

Ama bana 2.16 normal dediler burda arstirdim normal yaziyordu

Bak cnm iyissini dusun ve bitkisel tedaviye yonlen. Benim sorunum yumurta rezervim cok dusuk 0.16 fsh 40 larda doktor bana da vakit kaybetmeden tup bebek dedi. Cunki her ay olusan yumurtalar da oluypr ki tup bebek kolay degil ha deyince olmuyor yine yumurtaliginin hazirlanmasi lazim ben 4 ay tup bebek tedavisi gordugum halde. Tup bebek yapmak icin uygun olmadi. En sson care haci hoca yasli ebelerde buldum. Ve bu arada bende adet dusensizlogi de vardi cyclo prognova kullaniyorum o da yumurtanin catlamasina engel olup her ay kist yapti. Bu ay ilac icmedim ve iki gun kaldi. İns. Kirmizilari gormem bu ay

onuyu yanlış yere açmışsın doğru bölüme taşırsan senin yaşadıklarını yaşamış olanlar görüp cevap yazarlar.

Insallah canim rabbim hepimize hayurli evlat verir

Amh degerinin dusuk oldugunu dusunmuyorum. 1degerinin altinda olursa dusuk over rezervi deniyor. Mesela benim 0.27 bana dor raporu cikarildi ve tup bebek dendi. Yaniltmak istemem ama bana gore degerin gayet guzel. Secido sen nerde yasiyorsun bilmiyorum ama bursa fakultede bi arkadasin da amh 1.8 falandi. Ancak hoca bu test sonucu yanlis senin rezervlerin az bu zaten gorunuyor demis. Testi yaptirdigin yer de onemli. Ben ozel kurumlara hic bir konuda guvenmedigim icin fakulteye devam ediyorum. Elbet biraz agir isliyor ama daha guvenilir bence. Sen bu olayi iyice arastir canim ben de yanlis birsey soylemis olmayayim.

Cep telefonumdan gönderildi.

Gerci zeynepte doktormus ama ben Boyle biliyorum. Dedigim gibi yaniltici olmak istemem.

Cep telefonumdan gönderildi.

Doktor tup bebek dediyse acele etmelisin. Senin adetler nasil duzenli mi kac gunde bir oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…