- 30 Ekim 2013
- 20.656
- 57.212
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
-
Yaznayi unuttum benin hormonlarimde normaldi ama yumurtam catlamiyodu. Kuru yaptiktan sonra hamile kaldim. Bode ovulasyon testi almistim. O da ise yariyor bencw
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar merhaba.. benim derdimde cocuk 13 aylik evliyim 29 yasindayim..3doktor degiatirdim tam 4. Iyi dedim oda paragozmu anlamadim.
Canlarim benim hormon testlerimin hepsi normal cikiyor hatta amh bile 2.16 cikti gittigim hic bir doktor yumurta rezervi demedi bu doktor surekli bunu diyor..bwnim yumurtam catlamadigi icin kist olusuyor ve adetim gecikiyor.. tek sorun buysu bu adam hic bir ilac tedavisi yapmadan hemen tup dedi sok oldum.. yumurta rezervi olsa hormon testlerinde cikmazmiydi?
Birde arkaasim yeni evlendi oylesine kontrole gitti ayni adama onada hersey guzel 2 ay tedavi edelim olmazsa tup yapalim demis napicam bolmiyorum..Allahim hepimize kendilogindwn gebelik versin insallahkizlar Allah rizasi icin akil verin bu doktorun derdi parami vok uzgunum cokkk
Secido canim benim de yumurtam catlamiyodu. Bu yuzden kist olusuyodu hemde yillardir. Bal tarcin corekotu denedin mi bilmiyorum ama ben bunu denedigim ay hamile kaldim. Mayis ayi topiginden hatirlarsin az cok. Bu kuru yaparken de hep adacayi ictim. Kur suresi kadar. Denemediysen dene bence. Insallah faydasini gorursun canim. Hep dua ettim sana. Allah kabul etsin insallah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım amh değerin yani, yumurtalık rezervin düşük çıkmış. Sen başka tedavilerle oyalanma da bir an evvel çocuk sahibi ol diye tüp bebek önermiş doktorun çünkü amh ne kadar düşükse menapoz o kadar yakındır, zaman aleyhine işliyor ve diğer tedavilerle vakit kaybetme
Ama bana 2.16 normal dediler burda arstirdim normal yaziyordu
Bak cnm iyissini dusun ve bitkisel tedaviye yonlen. Benim sorunum yumurta rezervim cok dusuk 0.16 fsh 40 larda doktor bana da vakit kaybetmeden tup bebek dedi. Cunki her ay olusan yumurtalar da oluypr ki tup bebek kolay degil ha deyince olmuyor yine yumurtaliginin hazirlanmasi lazim ben 4 ay tup bebek tedavisi gordugum halde. Tup bebek yapmak icin uygun olmadi. En sson care haci hoca yasli ebelerde buldum. Ve bu arada bende adet dusensizlogi de vardi cyclo prognova kullaniyorum o da yumurtanin catlamasina engel olup her ay kist yapti. Bu ay ilac icmedim ve iki gun kaldi. İns. Kirmizilari gormem bu ay
8.1in altı düşük ovaryen rezerv göstergesidir
Canım amh değerin yani, yumurtalık rezervin düşük çıkmış. Sen başka tedavilerle oyalanma da bir an evvel çocuk sahibi ol diye tüp bebek önermiş doktorun çünkü amh ne kadar düşükse menapoz o kadar yakındır, zaman aleyhine işliyor ve diğer tedavilerle vakit kaybetme
8.1in altı düşük ovaryen rezerv göstergesidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?