• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anlayamadim !

Amh degerinin dusuk oldugunu dusunmuyorum. 1degerinin altinda olursa dusuk over rezervi deniyor. Mesela benim 0.27 bana dor raporu cikarildi ve tup bebek dendi. Yaniltmak istemem ama bana gore degerin gayet guzel. Secido sen nerde yasiyorsun bilmiyorum ama bursa fakultede bi arkadasin da amh 1.8 falandi. Ancak hoca bu test sonucu yanlis senin rezervlerin az bu zaten gorunuyor demis. Testi yaptirdigin yer de onemli. Ben ozel kurumlara hic bir konuda guvenmedigim icin fakulteye devam ediyorum. Elbet biraz agir isliyor ama daha guvenilir bence. Sen bu olayi iyice arastir canim ben de yanlis birsey soylemis olmayayim.

Cep telefonumdan gönderildi.

Ayy napsamki bende iyu bir doktor bulsam.. :( bu adam arkadasimada sunu demis daha 2 aylik evli oylesine gitti doktora hic bir sorun yok 2 ay tedavi edelim olmazsa tup bebek deneriz demis

Canım benim dediğim, 8.1 pmol/L değeri. Senin 2.16 dediğin hangi birime göre? Yaptırdığın labaratuara göre değişebilir... Doktorunla iyice bi konuş....

DIREK sonuc yumurta rezervi 2.16 yaziyordu.. adetim geciktigi icin doktor suphelenmisti sonucu gorunce bir sorun yok dedi.. baska doktor yumurta rezervi var diyor kafam karisti

Doktoruma guvensem beklemem malum ozel hastanaler pazar yerine dondu bana dediginin aynisini arkaasimada demis hem sorunun yok demis hemde tup demis

ama tatlım günümüzde kısırlık inferlite o kadar çoğaldı ki ilerde oluşabilecek sorunlara en erken çözüm bulmaya çalışıyor doktorlarımız bak bana da biri birşeyin yok dedi. diğerleri tüp bebekten başka çaren yok dedi. biri de tüp bebek diyenler seni kandırmış sana nasıl umut veriyorlar böyle senin anne olman imkansız anne olamazsın sen dedi bütün dünya başıma yıkıldı keşke daha önceden bulsalardı sorunumuz tüp bebek yaptırsaydım...

Yaşınız ileri bir yaş değil, evliliğiniz de yeni. Değerler de normal sanırım...
Sağlıklı insanların bile hamile kalma şansı %20 imiş.

Canim bizimde olmuyor. Doktora gittik ikimizde kontrol olduk birsey yok hersey olmasi gerektigi gibi.Sadece bende kist cikti oda normal dedi manyak, kotumu nedir hic bakmadi. Gerci hollandada cok agir yuruyor boyle seyler. once 1,5 sene deniceksin. Sonra kontrol edicekler. Sonra tuplerime bakicaklarmis dar olabilirmis ama ben bunu istemiyorum. Korkuyorum ya tuplerim ameliyatta zedelenirse. Illa ameliyatla bakilmasi lazimmis. Bende onu kesinlikle istemiyorum dedim o en son care. Sonra ilac tedavisi bilmem ne tedavisi sira bekle bir 3-5 sene ugrasiyorsun. Bende tabi bukadar stresi kaldiramiyorum. Artik pes ettim. Yasim daha onlara gore erken oldugu icin 30 yasina kadar zamanin var ondan sonrasi kotu diyorlar. Bende bal tarcin corek otu kurunu denicem obur aya. Oda olmazsa turkiyeye gelip tup bebek yaptircam. Cunki hollandada en az 5 sene bekletiyorlar.:43: Allahim sonumuzu hayirli eylesin evlat yokluguyla acisiyla sinamasin insallah.. Ya okadar kotuki burda 10 15 sene ugrasanlar var tup bebek icin. Hop diye yapmiyolar.. :43:

Canim bizimde olmuyor. Doktora gittik ikimizde kontrol olduk birsey yok hersey olmasi gerektigi gibi.Sadece bende kist cikti oda normal dedi manyak, kotumu nedir hic bakmadi. Gerci hollandada cok agir yuruyor boyle seyler. once 1,5 sene deniceksin. Sonra kontrol edicekler. Sonra tuplerime bakicaklarmis dar olabilirmis ama ben bunu istemiyorum. Korkuyorum ya tuplerim ameliyatta zedelenirse. Illa ameliyatla bakilmasi lazimmis. Bende onu kesinlikle istemiyorum dedim o en son care. Sonra ilac tedavisi bilmem ne tedavisi sira bekle bir 3-5 sene ugrasiyorsun. Bende tabi bukadar stresi kaldiramiyorum. Artik pes ettim. Yasim daha onlara gore erken oldugu icin 30 yasina kadar zamanin var ondan sonrasi kotu diyorlar. Bende bal tarcin corek otu kurunu denicem obur aya. Oda olmazsa turkiyeye gelip tup bebek yaptircam. Cunki hollandada en az 5 sene bekletiyorlar.:43: Allahim sonumuzu hayirli eylesin evlat yokluguyla acisiyla sinamasin insallah.. Ya okadar kotuki burda 10 15 sene ugrasanlar var tup bebek icin. Hop diye yapmiyolar.. :43:

Ayy ne sacma sistem insallah gerek kalmadan evlatlarimiza kavusuruz zor bir surec bol bol sabir istiyor insallah Allahim tez vakitte kavusturur bizi

Ben de çok doktor değiştirdim hemen her hastalığımda şunu gördüm en iyi doktor ve tedavi olanakları belli başlı özel hastaneler ve devlette. Yani acıbademe amerikan hastanesine gidecek durumunuz varsa hiç beklemeden gidin. Yoksa vakıf ünv. Hastanelerine gidin. Medipol başkent bezmialem gibi ki ben en çok onlara giderim o da yoksa devlete gidin. Sıradan özel hastaneler özellikle büyükşehirdekiler paradan başka bir şey düşünmüyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaznayi unuttum benin hormonlarimde normaldi ama yumurtam catlamiyodu. Kuru yaptiktan sonra hamile kaldim. Bode ovulasyon testi almistim. O da ise yariyor bencw

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çatlatma iğnesi yaparlar olur biter

secido tüp bebek yapsan ya da büyük şehirlerdeki hastanelere görünsen şansını denesen maddi olarak aynı kapıya çıkar..senin yerinde olsam vakit kaybetmektense tüp bebek için başvururdum. sonuçta doktor doktor gezip yine beklemek te var işin ucunda. ama senin ne istediğin önemli. sen her ay hamile kalmayı umarak zaten psikolojik olarak çok yıpranıyosun ve yaş geçiyor. eşinle iyi düşünüp karar verin.

secido tüp bebek yapsan ya da büyük şehirlerdeki hastanelere görünsen şansını denesen maddi olarak aynı kapıya çıkar..senin yerinde olsam vakit kaybetmektense tüp bebek için başvururdum. sonuçta doktor doktor gezip yine beklemek te var işin ucunda. ama senin ne istediğin önemli. sen her ay hamile kalmayı umarak zaten psikolojik olarak çok yıpranıyosun ve yaş geçiyor. eşinle iyi düşünüp karar verin.

Haklisin kuzum sende hep yanimdasin Allahim senden razi olsun..dun yine tahlillerim gayet iyi cikti doktorda dedi hatta biraz tartistik bana dediklerini inkar etti . Bende sabahlari 1 tatli kasigi bal tarcin corekotu yemeye basladim

Haklisin kuzum sende hep yanimdasin Allahim senden razi olsun..dun yine tahlillerim gayet iyi cikti doktorda dedi hatta biraz tartistik bana dediklerini inkar etti . Bende sabahlari 1 tatli kasigi bal tarcin corekotu yemeye basladim

Allah senden de razı olsun. kalbine göre versin inş.. tüp bebekle ilgili dediklerini mi inkar etti?

Allah senden de razı olsun. kalbine göre versin inş.. tüp bebekle ilgili dediklerini mi inkar etti?

Evet ya saka gibi dedim bende sen mi doru soyluyorsun tahlillermi eger tahliller yanlissa bosa para dokmeyeyim dedim biraz kekeledi kizardi falan sanirim ustune gittim:1:

peki ne yapmayı dğüşünüyosun? eşinle görüştün mü?

Esim zaten ozelleri pek onaylamiyor bir donem ilac sektorundeydi pazar yeri oldugunu duaunuyor.. bir testim olumsuz olsa hemen tup dusunurum ama bana hic tedavi olmadan tup yapmak sacma geliyor bu ay bal tarcin corekotu kullaniyorum bakalim nolucak

Esim zaten ozelleri pek onaylamiyor bir donem ilac sektorundeydi pazar yeri oldugunu duaunuyor.. bir testim olumsuz olsa hemen tup dusunurum ama bana hic tedavi olmadan tup yapmak sacma geliyor bu ay bal tarcin corekotu kullaniyorum bakalim nolucak

hayırlı haberlerini bekliyorum. dualarım seninle

Back
X