anlayamamazlık?

pureseas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2016
19
0
1
28
burayı senelerdir takip edıyordum, daha oncede uyelıklerım vardı, sıfre msn dolayısıyla unuttum.
anlatıyorum, benım dort bucuk senelık iliskim oldu. izmirde yasıyorum ama yasadıgım yerde herkes bırbırını tanır, oturdugumuz yerde o ılıskım 5 , 6 ay once bıttı, zaten dört bucuk yılda cok ayrılıp barıstık. sımdı bırısıyle konusuyorum ama bu cocuk o eskı erkek arkadasımı tanıyor, ama sevmezler bırbırını ,
bız gorustuk bulustuk zaten bırbırımızı eskıden berı tanıyoruz. sonra arkadas ortamında denk gelme felan derken, bız sonra tek bulusmaya basladık arada, yakınlasma oldu opustuk felan derken, benı kıskanıyor. o bu oluyor ben gururuma yedıremıyorum cıkmıyoruz sonucta cıdden ılk defa basıma geldı 4,5 senelıkte ılk sevgılım baska sevgılım olmadı ıstemedım. hıcbr erkegı kolay kolay begenmem cıkmam. bu yakısıklı felan degıl ama bır cekım var aramızda delı gıbı kıskanıyorum. oda benı, ben demıstım yapamam sevgılı degılız kendımı kotu hıssedıyorum ben senın nasıl oldugunu bılıyorum dedı bana, ben kımseyle sevgılı olmak ıstemıyorum. sende kımseyle cıkmıycaksın bende dedı, ben napıcagmı bılmıyorum..
kendımı cıdden onursuz hıssedıyorum.

Son düzenleme:
4.30 ?

Eğer durum hoşunuza gitmiyorsa söyleyin,kimse sizden daha değerli değil kendinizi kötü hissetmeyin,madem bu durum size uygun değil söyleyin ya sevgili olursunuz zaten ya da görüşmeyi kesersiniz.

4.30 ?

Eğer durum hoşunuza gitmiyorsa söyleyin,kimse sizden daha değerli değil kendinizi kötü hissetmeyin,madem bu durum size uygun değil söyleyin ya sevgili olursunuz zaten ya da görüşmeyi kesersiniz.
maalesef soyledım , ıstemıyorum boyle dedım. sarıldı gıne.. anlatamıyorum

sonucta iliski değil, ve ben resmen dost hayatı gıbı bısey yasıyorum hıssedıyorum

maalesef soyledım , ıstemıyorum boyle dedım. sarıldı gıne.. anlatamıyorum

Karşı koyamama durumu var sanırım siz de.
Bilemedim yani madem kendinizi böyle kötü hissettiriyor,neden hala devam ediyorsunuz ? İleride bunun pişmanlığını yaşarsınız dünyadaki son erkek o değil,kendinize daha çok uyan birini bulun bence.

evet ılk defa bır erkekte boyle oldu bende anlamadım

Bulanık adamdan bi cacık olmaz. Net değilse bitir. Oyalıyor seni belli.

İlişkinin adını koymadan birşeyler yaşamak istemiyorsanız net olun, bunu karşınızdaki insana söyleyin. Eğer hisleriniz karşılıklıysa sevgili olur devam edersiniz, değilse herkes yoluna gider

Resmen sacmalamis .opusuyorsunuz sariliyorsunuz ama o sevgili degiliz diyor oyle mi.sevgiliyiz deseniz ne olacak.sanki evlilik istemiyor.acaba birilerine karsi seni sevgilim diye tanitmak mi istemiyor

Birlikte olmak neden istemiyor? Sadece yakinlasma cinsellikse sonra erkek arkadaslariyla yaptigi sohbetlere meze olma. Erkekler deger vermiyor ve cok cirkince konusuyor kendini buna layik goruyor musun? Illaki karsina seni seven deger veren biri cikacak bekle biraz derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…