Anlayamiorum ;s

BensuCansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
34
0
86
Hollanda
Selam kizlar.. insallah bana yardimci olabilirsiniz..

Ben 1 senedir sevdigim cocukla konusyorum samimi olarak.. ama uzak oldugumuz icin.. olmuyor nedense bir turlu.. bana ilklerde inanlmaz sicak davraniyordu.. hep o arayip sorardi.. msnde felanda ilk o selam verirdi.. cok ilgilenirdi.. arkadstan öteyz yani bir ara sen beni umursamiyosun önemsemiyosun diordu.. ondan snra daha cok ilgi gosteremeye basladim.. simdi artik hic ilk selam vermiyor umursamaz davraniyor ara sira tersleyip laf sokuyor gibi.. ve ben alamiorum.. neden boyle oldu birden.. ne bekliyor benden? yoksa benden uzaklasmayami calisiyor :s...?

sadece tlf ve internet üzerinden görüşülüyorsa uzaklaşmak gayet normal bence.

Anlayamadım , bu insanla siz sevgili misiniz?

Uzakta olunca, sadece iletişim araçları ile bir sıcaklık oluşmasını beklemeyin bence.

evet gözden uzak olan gönüldende uzak olur demişler bu gayet normal, anlayamdığım tek şey sevgili misiniz..?

yok canim gerçek seviyorsa eger "gozden uzak olan gonuldende irak olur" sozune katilmiyorum. BensuCansu cum sana gelince, aranizda gerçek, can dan sevgi oldugunu sanmiyorum.. yani affina siginarak yaziyorum, galiba geçici sevgi yani ciddi lik yok sanirim. yoksa niye oyle davransin ??

ortada bir "sevgililik" durumu yoksempatiksalakcinni

arkadaş ondan hoşlanmış, bi ara arkadaş olarak araları iyi imiş

sonra karşı taraf eskisi kadar ilgili davranmamaya başlamış

yine kendi kendine durumukaydirigubbakcemile

ayrılık küçük aşkları söndürür,büyük aşkları alevlendirir...eğer gerçekten seviyorsa soğumaz bence..

inş sana yardmcı olabılır.m. bnmde ole bi ilşkim oldu uzaktydk 6 ay gormedk bırbrımızi sonra o univ sınavına gırdı ve ailesi istemedgı halde sırf bana yakın olablmk için geldi univ basladı 1 ay gectı.. sensiz yapamıyr oluyrm bitirym dien cocuk ertesi gun bana bıttı dedi ve gıttı.. sonradan duydm bnden 2 hafta sonra biriyle baslamıs ve bnm 4 ayım heba oldu onun izleri var sakın baglanma derim tatlım uzakta sonucta ve bu cocuk senden uzaklsmaya calısyr...uzulmede ilerde pişman olursun ..

mesafeyle alakası oldugunu dusunmuyorum ben benım erkek arkadasımda baska bı sehirde ve 2 senedır beraberız hala ilk gunki gıbı asıgız bırbırımıze özleyınce cıkar gelır sesımı duymedan yapamaz bence sor neden bole davrandıgını sorunun ne oldugunu sor konusmadan olmaz kı baktın olmuyo sende ona o sekılde davran kı anlasın kaydirigubbakcemile

Diğer arkadaşların da dediği gibi bu çocuk senden uzaklaşmaya çalışıyor
ılk başlarda olur diye denemiş ama anlaşılan uzaktan yürütmek zor gelmiş
Ama şu da var ki ''gözden ırak olan gönülden de ırak olur'' diyen arkadaşlara katılmıyorum.
Ben de sevgilimle nette tanıştım ve ilk 1 sene birbirimizi hiç görmedik ama birbirimizden uzaklaşmadık aksine gün geçtikçe ona daha da ısındım daha çok sevdim

Bu kişiden kişiye değişir genel konuşmamak lazım:1closedeyes:

Gözden ırak olan gönülden de uzak olur sözüne katılmıyorum paşa paşa sevdim mi bekliosun valla ben 3 senedir bekliyorum sevdiiğim de beni

Quixotic cnm sana katılıyorum ben de 2 senedir bekliyorum.dediğin gibi sevince paşa paşa bekliyorsun zaten başka çare yok ya hiç başlamayacaksın böyle bi ilişkiye ya da bekleyeceksin

arkadaşlar erkek arkadaşlarınızı baz alarak cevap veriyorsunuz da hali hazırda böyle bir ilişki yokmuş ki zaten...

demekki sizin hissettiğiniz duyguları o size karşı hissetmiyor...belki de duygularınızın farkına varıp rahatsız oldu ve mesafe koyuyor...

Diğer arkadaşların da dediği gibi bu çocuk senden uzaklaşmaya çalışıyor
İlk başlarda olur diye denemiş ama anlaşılan uzaktan yürütmek zor gelmiş
Ama şu da var ki ''gözden ırak olan gönülden de ırak olur'' diyen arkadaşlara katılmıyorum.
Ben de sevgilimle nette tanıştım ve ilk 1 sene birbirimizi hiç görmedik ama birbirimizden uzaklaşmadık aksine gün geçtikçe ona daha da ısındım daha çok sevdim

Bu kişiden kişiye değişir genel konuşmamak lazım:1closedeyes:

sana sonuna kadr katılıorum bende sevgılımde nette tanıstım ilk 6 ay gorusmedık hiç ama 2 sene oldu hala ilk gunkı gıbı asıgım ona :) :)kaydirigubbakcemile4

arkadaşlar erkek arkadaşlarınızı baz alarak cevap veriyorsunuz da hali hazırda böyle bir ilişki yokmuş ki zaten...

demekki sizin hissettiğiniz duyguları o size karşı hissetmiyor...belki de duygularınızın farkına varıp rahatsız oldu ve mesafe koyuyor...

Erkek arkadaşımı baz alarak konuşmam, genelleme yaparak konuşmaktansa daha gerçektir diye düşünüyorum.

Back
X