• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayamıyorum bunca aydır hiç mi konuşmaz

zorlu_sewdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
23
2
86
İstanbul
Merhaba
Sevgilimle 9 aydır birlikteyiz sevdiğime sevildiğime değer verdiğine eminim 32 yaşında ben 25
Sorunum evlilikten hiç bahsetmiyor hiç hayal kurmuyoruz planlarını anlatmıyor benimle paylaşmıyor ciddi anlamda konuşmuyor benimle niyetimi farklı diye düşünüyorum artık fakat hiç kötü bir beklentiside yok tahminimce maddi konular yüzünden olmuyor ama işi var çalışıyor maddiyat evlilik konuşmaya engelmi acaba çok bunaldım artık son zamanlarda ufak sebeplerden tartışmayada başladık zamanıma üzülüyorum ne kadar sevsemde ayrılmalımıyım bilmiyorum birde oğlak burcu evlilikten korkan burçmuş meğer :43::5::5:

Eger evlılık beklentınız varsa bunu acıkca dıle getırınnnn eger kıyısından kösesınden bu mevzudan kacıyorsa kosarak ordan uzaklasınnnn bosuna vakıt kaybıı...

ya laf arasında evlilik mevzusunu açsanız hani biz evlenelim tarzında değil de.İşte bilmemkim evleniyor ne güzel bir gelin olacak ailesi olacak bilmem ne çok şanslı demi deseniz yüz ifadesinden bile az buçuk anlaşılır bence.Ama burçlara göre evlilik isteyip istemediğini anlamaya çalışmayın bence.Çünkü bi sürü psikolojik faktör varken evlenmek kararı konusunda sanmıyorum burçlara sıra gelsin:31:

Eger evlılık beklentınız varsa bunu acıkca dıle getırınnnn eger kıyısından kösesınden bu mevzudan kacıyorsa kosarak ordan uzaklasınnnn bosuna vakıt kaybıı...

birde bunu deneyeceğim yüz yüze :(

ya laf arasında evlilik mevzusunu açsanız hani biz evlenelim tarzında değil de.İşte bilmemkim evleniyor ne güzel bir gelin olacak ailesi olacak bilmem ne çok şanslı demi deseniz yüz ifadesinden bile az buçuk anlaşılır bence.Ama burçlara göre evlilik isteyip istemediğini anlamaya çalışmayın bence.Çünkü bi sürü psikolojik faktör varken evlenmek kararı konusunda sanmıyorum burçlara sıra gelsin:31:

Söylüyor sessiz kalıyor ama böyle piyango lafı çıktığında çıkarsa hemen evleniriz diyor birden başka konu yok :)

tatlım maalesef artık bu tarz erkekler turedı senınle uzun uzun ılıskı yasıyorlarrr ama evlenmeye hıc mıhıc nıyetlerı yokkk hem vakıt kaybı hemdee manevı çöküntü yasıyorsun güvenin kalmıyor ınsanlara açık ol açıkca sor ilişkimin gelecegini bilmek ıstıoyurm sende bende cocukdegılız bunu ciddibi şekilde konusmak ıstıorum de yaniii...herkesın ılıskıdennn beklentısı okadar farklılastı kii artıkk evlılık dıe bısey kalmadııı acıkcasııı bunu sormanda gayet normal

bence 1 gün durup dururken soğuk davran neyin var derse çıkış umrunda mı sanki nereye gidiyoruz biz ya diye ama sinirlice :) tecrubeyle sabit düğünümüz yakında :)

Merhaba
Sevgilimle 9 aydır birlikteyiz sevdiğime sevildiğime değer verdiğine eminim 32 yaşında ben 25
Sorunum evlilikten hiç bahsetmiyor hiç hayal kurmuyoruz planlarını anlatmıyor benimle paylaşmıyor ciddi anlamda konuşmuyor benimle niyetimi farklı diye düşünüyorum artık fakat hiç kötü bir beklentiside yok tahminimce maddi konular yüzünden olmuyor ama işi var çalışıyor maddiyat evlilik konuşmaya engelmi acaba çok bunaldım artık son zamanlarda ufak sebeplerden tartışmayada başladık zamanıma üzülüyorum ne kadar sevsemde ayrılmalımıyım bilmiyorum birde oğlak burcu evlilikten korkan burçmuş meğer :43::5::5:

Oğlak erkeği.. aman Allahım.!!
Yıllar önce vardı bir oğlak arkadaşım.. Her kuruşunu hesaplar, keyfe para harcamaz.. Çok gerekmedikçe bir şey almaz..
Zaten 1- Başak, 2- Oğlak.. Yükseleni ne bu kardeşimizin..?
32 yaşında, kaç senedir çalışıyor? Belki gerçekten maddi anlamda hazır değildir ya da biriktiriyordur.?
Biraz daha ağzını ara bence.:1:

bence daha ılıskınız 9 ay olmus 9 aydada evlılık konusmaması gayet normal insan bıseylerden tamamen emın olmalıkı oyle evlılık konusu acmalı sımdı ılıskının basında evlılık muhabetı olup husranla bıtcegıne gec olsun guc olmasın bence sen evlenme konusu acmıyo dıcegıne asıl acaba evlensem nasıl olur dıye onu gozlemle ömür boyu bırlıkte yasamak söz konusu sımdıkı ılıskılerde zaten 1 ay cıkıp yuzuk takılıo o bıtıo baskasıyla takılıo simdiki kızlar yüzüklerin efendisi oldu resmen evlılık ıcın saglıklı duzgun ılıskı varsa hepsı olur zamanla acele etme bence

erkeği ikna eden kadındır . Onu aradığı kadın olduğuna ikna etmek zorundasın . Kadınlar evlenmeyecekleri adamla genelde beraber olmaz ama erkekler daha rahat deneme amaçlı birliktelikleri çok olabilir .

sonuçta onların adı çıkmaz en fazla çapkın olurlar , biz farklıyız toplum baskısı

erkeği ikna eden kadındır . Onu aradığı kadın olduğuna ikna etmek zorundasın . Kadınlar evlenmeyecekleri adamla genelde beraber olmaz ama erkekler daha rahat deneme amaçlı birliktelikleri çok olabilir .

sonuçta onların adı çıkmaz en fazla çapkın olurlar , biz farklıyız toplum baskısı

maalesef haklısın.

Back
X