Büt yok mu okulunuzda ?
var sanırım. Büt olunca yaz okuluna kalmıyor muyuz?
bütten geçersen yaz okuluna kalmazsın tabiki
inşallah geçerimTeşekkürler cevap için.
Rica ederiim :)
Geçersin inşallah, kolay gelsiin :)
İntegralmiş Serilermiş beynim acıdı sabahtan beri anlayama çalışmaktan. Sınıfta kimsede not yok (ya da var da vermiyorlar), zar zor bir not bulabildim ama hiçbir şey anlamıyorum. Çok karışık yazılmış açıklama yok sadece rakamlar bir kaç işlem o kadar. Sanırım kalıcam bu dersten
Gerçekten sabahtan beri uğraşıyorum ama yok anlamıyorum ya. Kalmak da istemiyorum hoca geçme notunu 40 küsür bişey belirlemiş sanırım. Hayır bir de bu ders alan dersimiz bile değil 40 geçme notu mu olur. Sinirden ve çalışmaktan başım ağrıdı
Eğer kalırsam direk yaz okuluna mı gitmek zorunda oluyorum?
Bence de 40 geçme notu olmamalı, 60'dan aşağı düşmemeli matematiğin de bir karizması var sonuçta :)
Sen şimdi o notları bırak git bir lys kitabı al
Adım adım anlatır o kitaplar
Konuya iyice hakim olduktan sonra o notlardan çalışır, hocanın sitilini öğrenir, sınavda da başarılı olursun inşallah.
İntegralmiş Serilermiş beynim acıdı sabahtan beri anlayama çalışmaktan. Sınıfta kimsede not yok (ya da var da vermiyorlar), zar zor bir not bulabildim ama hiçbir şey anlamıyorum. Çok karışık yazılmış açıklama yok sadece rakamlar bir kaç işlem o kadar. Sanırım kalıcam bu dersten
Gerçekten sabahtan beri uğraşıyorum ama yok anlamıyorum ya. Kalmak da istemiyorum hoca geçme notunu 40 küsür bişey belirlemiş sanırım. Hayır bir de bu ders alan dersimiz bile değil 40 geçme notu mu olur. Sinirden ve çalışmaktan başım ağrıdı
Yapmayın yahu bizim okulda geçme notları 65in altında olmuyor genelde, 40tan ne olacak geçersiniz her türlü. Üstelik aslında basit şeyler, konu isimlerini yazıp youtubedan video da izleyebilirsiniz. İngilizceniz iyiyse size birkaç site de önerebilirim, bizde ingilizce dersler. Eğer dil sıkıntınız yoksa göndereceğim siteler işe yarar baya:) Hem bence siz stres yapmışsınız ondan zor geliyor, yoksa cidden basit konular. Konu anlatımı lazım size, youtubeda ingilizce birçok video var onu biliyorum, eminim türkçeleri de vardır bunların. Okulda ders kaçırdığımda ben yapıyorum valla, inanın faydası oluyor:)
evet zevkli ama ben anlamayınca panik yaptımAy ben cok severdim integral ve turevi cok zevkliydi
Hoca da bize o kitabı tavsiye etmişti ama bende yok. Seriler diziler integral falan işliyoruz. Maclaurin serisi, integral testi falan.Ne işliyorsunuz tam olarak çift katlı türevler falan mı?
Thomas Calculus diye bir kitap var biz bu kitabı kullanmıştık analiz dersinde edinebilirseniz tavsiye ederim
aslında çok zor değil ama çok konu var bir anda olmuyor önceden çalışmak lazımmışTurev kolay digeri zor evt...netten konu anlatimina bakin derim
İilk sınavım çok kötü bir de birinci dönem geçme notu baya düşüktü o yüzden böyle sitem ettim.Moral bozmak gibi olmasin ama o dersi 3.ye alacagim.Ne kadar zamaniniz var bilmiyorum.Kelin ilaci olsa basina surermis.Cok sıkı calismak gerekiyor formul ezberlemek yerine farkli uygulamalara bakin.40 da gecilebilir bir not ilk donem 40la kalmistim.Vizem berbatti o ayri calismamistim pek.İnanin basarin.zor degil.
sizi kırmak ve kınamak için değil ama kimsede not yok ya da vermiyor demişsiniz.. zaten notları kendiniz tutup dersi takip etseydiniz ne not arama derdinde olurdunuz ne de konuları anlamıyor olurdunuz..kendi tuttuğun en kötü not bile başkasının verdiği en iyi nottan iyidir bazen.
(derse girememe gibi özel sebebiniz varsa yorumum için kusura bakmayın )
Yuksek lisans yapiyorum, bu donem derslerimden birinin sinif gecme notu 80'di. 78.5'tayim kaliyorum galiba diye az aglamadim. Sonunda gectim, ama sikintidan bunalimdan kanser olacaktim. Esas 80 gecme notu mu olur? 40 ne demek ki, o kadar da alin artik yani. Yoksa o dersi almis olmanin ne anlami var?
Neyse. Su zamana kadar cok zor anladigim, yok yapamayacagim dedigim dersler oldu. Aglaya zirlaya cok calismisligim var. Bir dersi gecmesi ne kadar zorsa, o kadar ustune giderim ben. Internet en buyuk yardimcim. Cok guzel anlatan kaynaklar buluyorum. Tavsiye ederim. Gir youtube'a, videolu anlatim ara mesela.
Benim hep 50ydi geçme notum hatta bi'dersim çok zordu ve ben kastığım halde 49 alıp o dersi tekrar almak zorunda kalmıştım küfür gibiydi
Benim anlamadığım bu ders bu kadar zorsa sen niye milletten not istiyosun derse girmedin mi hiç? Zor olan dersi zaten başkasının iki üç yazılmış cümlesiyle zor anlarsın.
İnternette baya kolay anlatımlar var panik yapmadan kendine not çıkara çıkara mantığını anlamaya çalışsan?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?