Anlayamıyorum :/

BensuCansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
34
0
86
Hollanda
selamm kizlar

sevgilm son zmnda cok umursamaz oldu :/
bunu ona soyledim... hatta olmuor bole cok umursamazsin sanki sadece ben deger veriorum dedim bitirmeye calistim ama soz verdi duzelticegine..
ama artik onun beni aldatigini hissediorum baska kizlarla konustugunu bu yuzden bukdr umursamaz davrandigini... ama neden ayrilmadi onu anlamiorum acaba beni sevdigi icinmi yoksa benide yedekte tutmak icinmi

Ahh bee güzelim hiç dert edicek bi şey degil madem umursamıyo seni sana deger vermiyo yol ver gitsin hayatt uzunn yaşamak güzel sevdikçe sevildikçe ilgi gördükçe güzel bölesinle evlenicende nolucak köss köss keyfinimi beklicen lütfedicekte umursucak diyee hmm boshayallersmile

haklisiniz aslinda.. boyle nereye kadar.. belki beni daha cok sevicek biri cikar karsima

biraz daha sans ver canım bitirmek kolay düzeltmektir önemli olan ama gercekten seviyr ve ciddi düsünyorsan.. eger düzelmezse hala baska insanlarla konusmaya devam ederse bitir. bu arada erkekler de su zihniyet gercekten de var sanırım. bi tane olsun benim olsun hersey onunla olsn hep o olsun dursun ama arada da değişiklik olsun eger böyle düsünyorsa senin ki isin zor canım otr ciddi ciddi konus niyeti neymiş baskası varmyms gözlerine bakarak konusun :D

konusmaya calisiyorum ama bana hemen GUVENMIOSUN bana diyip kstip atior.
gecenlerde konustum brz azarladim gibi tamam hayatm ozur dilerim dedi.. ama degistigi yok.. nasil konusucagimi hic bilmiorum ://

ya KKda bu dertten muzdarip ilk sen deilsin, bi haftada artış oldu sanki... şimdi şöle diyebilirim, uzun süreli ilişkilerde erkeklere arada "sıkıldım, bunaldım" triplerine çok giriyo, bi müddet bu ayar devam ettikten sonra eskisi gibi oluyolar, ben de çok ağladım "niye böle yapıyosun" diye sıkıldım, bunaldım, üstüme gelme dedi bi müddet böle devam etti sonra normale döndü, tabi bazı problemler vardı ondan dolayı böle olmuştu, sorunlarını halledince normale döndü...

herkes bu dertten muzdarip bir müddet sonra böyle oluyorlar. belki sorunları falan vardır. Fazla üzerine gitme bakalım zamana bırak zaman ne gösterecek.

evet haklisiniz galiba.. ailevi sorunlari var bu aralar. ama nette yabanci kizlarla konusuyor ve bu beni deli edior. ! neden konustugunu sorucam ona.. bi mantikli aciklamasi olucagini sanmiorum

bu facede bıktırdı beni, benimki de konuşuyo valla hiç tanımadığı kızlarla, niye yapıyosun bunu diyince maksat eğlence, makara yapıyorum diye acaip bi bahanesi var ama bence bu aldatmadır, kendisine de söledim, artık kendine bi çeki düzen vericek...

benmkide verse iyi olucak ya . olmuor bole kizlarda surekli duvara yazorlar yilisik yilisik .... bole bir iliski olucaksa bende baska erkeklerle knusim gorsun bakalim nasil oluormus.

ne diyeyim, bu face'i icad edenin Allah belasini versin baska birsey demiyrm!!! onlar kolaylik bulup herkesle konusuyrlar o sitede...
Belki dedigime karsi cikan olacaktir ama face'de durmadan olayanan erkek daha adam olmamistir demek, hala cocukca vakit geciriyr.. ztn cok sacma buluyrm o siteye.
neyse gelelim sana, bence bitirme ama sende umursama. bazilariizin dedigi gibi belki sorunlari vardir, sikiliyrdur onlar boyle ilgiye gelemiyrlar anladigim kadariyla, birak kendi haline, ama bitirme, sende sakin ol, kendi keyfine bak, uzulme, eger seni seviyrsa sorunlari duzelince sana geri gelir eskisi gibi olur.
Vede sunuda ekliyeyim, erkekler baskiyi sevmezler. seni rahatsiz eden bir sey olunca hemen saldirma, yanlis birsey yapmadan once bir dusun ve bir ozet cikar, kendini onun yerine koy ve kim hakli kim haksiz gzlce dusun. Sonra hakli sen olursan, sevgilinle anlayacagi ve gzl bir sekilde konusmaya calis. iyi bir ani bekle, mesela sinirli dglken, yada yorgun veya yogun dglken. Sakin saldirici yada onu inata bindirecek sozlerle baslama konuya. gzlikle anlat, onada soz hakki ver. ondan sonra birak kendi haline, yani zaman ver ona, bakarsin iki gun sonra soylediklrin ise yarar bakarsin bir ayi bulur.. ama guclu adaletli sakin ve sabirli davranirsan daha Ö^nde olursun ve uzulmezsin...
cok uzun yazdim ama napayim :-) insallah ise yarar

ne diyeyim, bu face'i icad edenin Allah belasini versin baska birsey demiyrm!!! onlar kolaylik bulup herkesle konusuyrlar o sitede...
Belki dedigime karsi cikan olacaktir ama face'de durmadan olayanan erkek daha adam olmamistir demek, hala cocukca vakit geciriyr.. ztn cok sacma buluyrm o siteye.
neyse gelelim sana, bence bitirme ama sende umursama. bazilariizin dedigi gibi belki sorunlari vardir, sikiliyrdur onlar boyle ilgiye gelemiyrlar anladigim kadariyla, birak kendi haline, ama bitirme, sende sakin ol, kendi keyfine bak, uzulme, eger seni seviyrsa sorunlari duzelince sana geri gelir eskisi gibi olur.
Vede sunuda ekliyeyim, erkekler baskiyi sevmezler. seni rahatsiz eden bir sey olunca hemen saldirma, yanlis birsey yapmadan once bir dusun ve bir ozet cikar, kendini onun yerine koy ve kim hakli kim haksiz gzlce dusun. Sonra hakli sen olursan, sevgilinle anlayacagi ve gzl bir sekilde konusmaya calis. iyi bir ani bekle, mesela sinirli dglken, yada yorgun veya yogun dglken. Sakin saldirici yada onu inata bindirecek sozlerle baslama konuya. gzlikle anlat, onada soz hakki ver. ondan sonra birak kendi haline, yani zaman ver ona, bakarsin iki gun sonra soylediklrin ise yarar bakarsin bir ayi bulur.. ama guclu adaletli sakin ve sabirli davranirsan daha Ö^nde olursun ve uzulmezsin...
cok uzun yazdim ama napayim :-) insallah ise yarar

hayir cok guzel yazdn haklisin sabirli olmam gerekior. ama iste kizlarin fotografina yorum yapior kizlar onun duvarina yazior felan bu benm canimi skior. biz arada cok ozel seylerde konusuyoruz belki bunlari konusuoruz diye ayrilmiodur benden diye dusundm bir ara

hayir cok guzel yazdn haklisin sabirli olmam gerekior. ama iste kizlarin fotografina yorum yapior kizlar onun duvarina yazior felan bu benm canimi skior. biz arada cok ozel seylerde konusuyoruz belki bunlari konusuoruz diye ayrilmiodur benden diye dusundm bir ara
bahsettiğin özel şeyler eğer benim anladığım şeyse, merak etme herkes konuşuyor öyle
yerimseniben

bahsettiğin özel şeyler eğer benim anladığım şeyse, merak etme herkes konuşuyor öyle
yerimseniben

evet canm o özel seyler :) belki o yzden ayrilmiodur diye dusundm bir sure kafami kurcladi.. benm simdi ne yapmam gerekio peki kizlar?
Yani ayrilmiycam sabirli davrancam.. ama o kizlarla neden konustugunu sormam gerekio

evet canm o özel seyler :) belki o yzden ayrilmiodur diye dusundm bir sure kafami kurcladi.. benm simdi ne yapmam gerekio peki kizlar?
Yani ayrilmiycam sabirli davrancam.. ama o kizlarla neden konustugunu sormam gerekio

iste burda temkinli ol. biz kizlar en zayif noktamiz bu, yani sevgililerimizin bizden baska kizla samimilesmeleri.. Peki BensuCansu'cum, eger sorabilirsem nasil yorumlar yapiyor erkek arkadasin o kizlarin resimlerine? Ve de o kizlar ne yaziyr erkek arkadasinin duvarina? sonra suna da dikkat et eger gorustugu kizlar her erkekle konusuyrsa pek fazla aldirma cunku onlar oyle girgir seyler.. hem birden ona niye yazdin da deme yani ztn araniz limoniyken hemen civileri batirma. yorumlari bilmiyrm ama boyle seyler bana cocukca geliyr yani boyle davranislar o yuzden sen bunlara boyun eyme, birkac kendini bilmez kizlarin yazdiklarimi senin moralini bozacak?? hayir !! Ne yapacagin konusunda fazla birsey soylemek istemem cunku yanlis yol vermek istemem sana.

o dedigin gzl seylerden her erkek bahsetmeyi sever guzelim, seni sevmeyende, oyuzden o gzl konusmalara aldanma, belki sert soyledim ama dogrusu bu.

kizlar yabnci zaten gelip gecici bunlari biliorum ama yinede cok kiskaniyorum.. bikere solemistim bana guveniosun ama senin yuznu kara cikarticam demisti :/
O guzel konusmalarinada aldanmiorum sevmeyende konusabilir biliorum ama neden halla benmle birlikte onu cozemedim son zamanda hic konusmuoruz ozel seyleri.. cokda ilgilenmior benmle .. gecenlerde kizdm ona ilgilenmiosun dedm olmuor artik dedm ozur dilerm hayatm duzelticem ozur dilerim dedi halen duzeltmesini bekliorum ://

valla benimki 2 hafta çok soğuk davranmıştı, sonra internete sardı zaten; işten çıkmıştı ama sonra tekrar işe girince her şey düzeldi...

bu facede bıktırdı beni, benimki de konuşuyo valla hiç tanımadığı kızlarla, niye yapıyosun bunu diyince maksat eğlence, makara yapıyorum diye acaip bi bahanesi var ama bence bu aldatmadır, kendisine de söledim, artık kendine bi çeki düzen vericek...

bizim face yok canlarm benim vardı bi ara erkekler eklyr diye dondurdu simdi diyrm ikimz adına acalım istemiyor ama görüyorum ki bu face çok ara bozuyor neden foto begendin yorum yaptın falan bence kapatın kökten kurtulun valla benim erkek ark msn inde sdc bn abisi bide en yakın arkdsı var kafamz rahat hihoyyyt

Back
X