Anlayamıyorum :/

kizlar yabnci zaten gelip gecici bunlari biliorum ama yinede cok kiskaniyorum.. bikere solemistim bana guveniosun ama senin yuznu kara cikarticam demisti :/
O guzel konusmalarinada aldanmiorum sevmeyende konusabilir biliorum ama neden halla benmle birlikte onu cozemedim son zamanda hic konusmuoruz ozel seyleri.. cokda ilgilenmior benmle .. gecenlerde kizdm ona ilgilenmiosun dedm olmuor artik dedm ozur dilerm hayatm duzelticem ozur dilerim dedi halen duzeltmesini bekliorum ://

sabret güzelim erkekler ne kdr yakn olsada hep içinde sakladıkları seyler vardır benimde böyle dönemlerim oldu baskalaryla hiç bir zmn ilgilenmedi ama bna ilgisinin azalgı zamanlar oldu konustum sabret askım söz düzelcek dedi gercektende düzeldi tatlım demekki bi sorunu var sürekli sikayet etme beni özledin mi bakiim beni seviyormusun de sirin ol mutlu ol sürekli gergin olma mutlulukta mutsuzlkta bulasıcıdr

ne demek tanımadığı kızlarla konuşuyor
benim kaldıramayacağım bişey
en iyisi faceni kapatın
bizim ikimizin de yok kafamız rahat bu konuda

kusura bakmayın siz ilgisizliğini şikayet etmişsiniz de ben o kız olayına takıldım
ciddi belirtin tavrınızı
ben de tanımadığım erkeklerle konuşayım hoş olur mu o zaman de...
güvenle alakası yok bu işin

kizlar ayrilmaya karar verdim. telefonlarimi acior msndede blok etmis !
neden blok ettin dedigimde inkar etti ama baska bi arkadsimn msnine ekleyip baktm. ve orda msndeydi bende yoktu. yani zaten ya msn ya tel gorusemioruzda! olmuor artik ayrilicam.

Back
X