Merhaba bayanlar. 1 seneyi aşmiş bir iliskim var. Sevgilimin babaannesi vefat etti. Mesaji gorur gormez sevgilimin yanina gittim mevlut hazirliklari vardi.akrabalar vardi bassagligi dileyip tanistim. Sevgilimin anne ve babasiyla bi kere gorusmustum zaten. Diger akrabalari o dertlerinin arasinda benimle bile ilgilendiler sagolsunlar...
Sevgilimin abisinin esi benim geldigimi gordu yanima gelir diye baktim tanismak icin yuzunu cevirdi. ikinci defa geldi salona bu sefer yuzume bakmadi.3 geldiginde sevgilimin abisiyle konusuyoduk oyle geldi bende anlasildi bana selam vermiycek diye kalktim basiniz sagolsun dedim sarildim optum. Oyle anca sarildi. Halbuki benim gelicegimi biliyormus yengesi. Sevgilim beni almak icin gelmisti arabayla baba dur quantunkizi orda demis yengesi hemen hizlica arkasini donup beni gormeye calismis.ama eve geldigimde yuzyme bakmadi.
Hoca bulamamislar mevlut gec olucak diye atistirmalik birseyler koyup annesi bizi cagirdi.yengesi esiyle tabagini topladi bende zahmet olmasi diye kendi tabagimi kendim goturiyim dedim almak istedi yok zahmet etmeyin ben koyarim dedim mutfaga gittik. Sevgilimin annesi ordaydi tekrar almak istedi yok ben koyarim dedim hemen koydum. Elimde pecete vardi bu sefer onu almak istedi cop kutusu yanimdaydi zaten. Yok olurmu oyle sey ben atarim dedim attim.
Bir ara sevgilim sigara icmeye gitti yengesi karsima oturup telefonuyla ugrasiyodu. Birden memleketimi sordu.( hala telefon elinde yusume bakmiyor)Ben surdanim sen nerdensin dedi.bende ordanim dedim. Benimle konusmak istiyor diye sevindim akrabalariniz kaldimj orda diye sohbeti ilerlettim.biz turkluge onem veriyoru kimse yok o yuzden orda dedi. (Cifte vatandasim o da biliyor gittigimi yilda bikez akrabalarimin yanina) tabi oyledir bizde onem veririz tabiki turk oldugumuz icin dedim konu kapandi.
Sevgilimin kuzenleri bile giderken sarilip gayet icten memnun olduklarini soylediler. Yengesi giderken herkese sarildi ama sevgilimle yanimiza gelmedi sevgilime bir gorusuruz diyebilirdi.
Kotu bisey yok ortada ama garip hissettirdi yengesi sanki bana biseyleri ispat etmek ister gibi. Daha oncedende sevgilime durduk yere telefonumun modelini sormus. Ay o telefondan kullaniyolar mi hala demis.sevgilimde quantumkizi fazlasina ihtiyac duymuyo demis. Kendisi calisiyor tabiki son model iphone olabilir ama ben ogrenciyim telefon en son takicagim sey. Yengeside bende gocmeniz. Fotograflarimi gordugunda bu nasil gocmen gozu renkli degil demis.kendi gozu renkli. Yengesinin fazla kilolariyla sorunu var, bende normal olmayan sekilde zayifim iki durumda kotu ama yengesi facede zayif kadin mi olur tarzi yazilar paylasiyor. Bir kac olay daha var.bunlar daha biz tanismadan olanlar.
Sevgilimin annesi biz tanismadan bunlari farketmis abisine, karin ilerde quantumkizina sacma sapan konusursa bilki karinin yaninda olmam ceki duzen versin kendine demis.
Sevgilime Mevlutte yengesinin beni selamlamaya gelmek istemedigini, mutfakta garip hissettigimi anlattim, sana oyle gelmistir belki dedi olabilir dedim cenaze ortami. Sevgilimde gidip annesine anlatmis. Anneside quantumkizi geldiginden beri yengen demegi halde annecigim annecigim demeye basladi pek bi yardima istekli oldu kiskandi,quantum kizinin yengende cekicegi var demis.
Ben kimseyle kotu olmak istemiyorum o yuzden yengesi beni gormezden geldigi halde kalkip sarildim. Ama bende mi gormezden gelseydim bilmiyorum.sicak kanliyimdir ama beni tanimadan tavirli olan bi insana anlamamazliktan gelmeye devam etmeli miyim.? Daha ortada evlilik yok daha simdiden bunlarin konusulmasi annesinin abisini uyarmasi sacma geliyor. Bana kalsa aileyle henuz tanismak istemezdim ama sevgilim annemin hastaliginda acil kan araniyordu igden korkar bi kere bayiliyodu ona ragmen kan verdi baska bi arkadasinida getirdi onada verdirtti.ilk oyle tanisti o da annemle.Kiz kardesim ameliyat olucagini duydugunda ilk o geldi,kardesimin kapisinda sabahladi. Bende yaninda olmak istedim o uzgunken.