• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayamıyorum

zaman geçtikçe birliktelik alışkanlığa dönüşüyor çünkü.
karsındaki insanı iyi tanıyorsun ve benzeştiginizi düşünmeye başlıyorsun.
Bu konuda yaşlar küçük. özellikle erkekler bazı şeyleri bayanlara göre daha çabuk tüketiyor, sevgi, aşk gibi...
Konu sahibinin erkek arkadası dış dünyayı keşfetmis ve özgür olmak istemiş.
duyguları degişmiş, en azından ayrılıp yoluna devam etmeyi tercih etmiş. Bu birlikteligi devam ettirip başka alternatifleride degerlendirmek isteyebilirdi.
onun için bende yaptıgının vefasızlık oldugunu düşünmüyorum.

bu durum sonucunda kimseye güvenmemeyi gerektirmez mi.
yani bize 7,5 yıl güzel zamanlar yaşatan, sözler veren- bu sürede her sözünü tutan adama da güvenemeyecek miyiz?

yani Türkiye'de yaşıyoruz, biliyorsunuz kadın için zor bir karar bunca yılını birine vermek, ailelerin öğrenmesi falan. Erkek ben değiştim, zevklerim değişti diyerek sıyrılabilecekse eğer, hiç ona sebepleri sorulmayacaksa o zaman hiç ilişki yaşamayalım. Görücü usulüne geri dönelim.

bu durum sonucunda kimseye güvenmemeyi gerektirmez mi.
yani bize 7,5 yıl güzel zamanlar yaşatan, sözler veren- bu sürede her sözünü tutan adama da güvenemeyecek miyiz?

yani Türkiye'de yaşıyoruz, biliyorsunuz kadın için zor bir karar bunca yılını birine vermek, ailelerin öğrenmesi falan. Erkek ben değiştim, zevklerim değişti diyerek sıyrılabilecekse eğer, hiç ona sebepleri sorulmayacaksa o zaman hiç ilişki yaşamayalım. Görücü usulüne geri dönelim.

Ama şöyle bişey var, her 7 yada 8 yıl birlikte olanın duyguları degişir gibi bişey söylemiyorum ben.. öyle olsa ortada çift diye birşey kalmazdı.
ama duyguları degişenler de olabilir. Şimdi aşk yada sevgi bittiyse geride kalan birlikteligin süresinin bir önemi kalmıyor.
Bu kez mecburi birliktelige dönüyor ve mutsuz olunuyor. Eger taraflardan birinin duyguları degiştiyse bunu eşiyle paylaşmalı ve yollar ayrılmalı diye düşünüyorum.
8 senemi verdim sana nasıl beni yarı yolda bırakırsın mantıgını dogru bulmuyorum. çünkü ayrılan tarafta 8 yılını vermiş oldu bu durumda. Yani demek istedigim sevgi aşk verilip alınan bişey degil.

bir yandan hak veriyorum.

bir yandan da şöyle düşünüyorum. ilişkilerde zaman geçtikçe aslında kişiler daha çok birbirine benziyorlar, zevkler ortaklaşıyor,... her ilişkide böyle değilmiş demek ki.

Zamanın nasıl geçtiği önemli.
Şöyle; 25 yaşından sonra yaşanacak bir beraberlikte dediğiniz doğru. Ergenlik tamamlanmış, karakter oturmuş, kişinin ne olacağı belli.
Ancal 20 yaş öncesidönemde hem ruhi hrm bedeni gelişim devam ediyor. Farklılaşmak bu yüzden normal. Büyüyor insan.

olarlada görüşüyorum ama üzerine çok gitmek istemiyoruz daha kötü olur diyorlar çünkü o çok inat bir insan gördüğüm en inatçı kişilik daha kötü olmasıdan korkuyorlar babasıda yok en son abisi onla oturup konuşacaktı ama işleri zıt zamanlı olduğu için konuşammışlardı durum böyle yani ALLAHım biliyor her şeyin iyisini ayrılmış olsakta kötü olmasını istemem umarım tez vakitte rabbim doğru yolu gösterir

Konuşma yapılmasının bir işe yarayacağını sanmıyorum zaten. Demek istediğim siz direkt iletişime geçmeyin sevgilinizle, ailesi üzerinden takip edin.

İyide aşk sevgi bitti demedi Bana ilk ayrıldığımız da Sonr çok üstüne gittim hergün yazdım falan sevmiyorum dedi yani diyorum ya ayın 17sinde geldiğimde oy oy diye sarılan adam ay sonu gelmeden ayrılmak istedi ve arada bana hiç bir şekilde soğuk davranmadı her şey aynıydı o yüzden anlayamıyorum

Korkunç bir durum ama şu dakika itibari ile artık o ilişki tekrar olmaz. unutmaya çalışacaksın.

Back
X