Anlayan biri falıma bakabilir mi kızlar? karşılığında bende bakarım ^^

$1.webp $2.webp $3.webp $4.webp $5.webp

selamlar tekrar bir fal daha yüklüyorum, kolay gelsin efenim.

heey bakıyorum hemeen:))
canım işle ilgili güzel bir haberin var senin.bir yükseliş var sana.bi erkekle görüşme görüyorum sana.sanki sevgilin yada öyle bir aday bilmiyorum yakınlaşma gibi olay.birini peşinde bırakmışsın.o koşuyo sen gidiyosun.c harfi var bunun içinde.içinde sıkıntıalr gördüm.ama öyle bi tane değil ya çok kararsızsın sen herşeyi sıkıntı yapıyosun yada gerçekten bir ton sıkıntın oluşmuş daha atamamışsın.bir iki tanesi gidiyo gibi ama hala içinde kalanlar var canım.senin 2 3 tane kısmetin var.ama hepsi deli divane peşinde sanki.sen istemiyosun çok coolsun böyle:) bu kadar görebildim tatlım

çok mu coolum ehehe güldürdün canım ya :D

yükle bakayım tatlım saolasın :)

http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-36.html buraya eklemiştimde bakar mısın banada.burdan yazarsan olur canım senin topiğinden:16:

canım sanki bir dönem bir işin veya birnin peşine düşmüşsün ama senin için hayırlı değil gibi bunun içinde çok şeyi geride bırakmışsın ya da bırakacaksın, sanki birinin oyununa geliyosun canım ya gözlerini aç dikkatli davran.

bir karar arifesindesn doğru kararı verirsen senden kralı yok iyi düşün taşın canm, aksi halde şu anki konumunda deavm edecek.

kimsenin seni engellemesine izin verme en doğru şekilde kendini ispat et ve yolunda yürü canım.

bir akrabanız falan mı evleniyor sanki yakında haberi gelecek.

güzel rahat bir dönem bekliyor seni sıkıntıları yaracaksın canım, bunları atlattıktan sonra bir kısmetin olacak.

:)

canım sanki bir dönem bir işin veya birnin peşine düşmüşsün ama senin için hayırlı değil gibi bunun içinde çok şeyi geride bırakmışsın ya da bırakacaksın, sanki birinin oyununa geliyosun canım ya gözlerini aç dikkatli davran.

bir karar arifesindesn doğru kararı verirsen senden kralı yok iyi düşün taşın canm, aksi halde şu anki konumunda deavm edecek.

kimsenin seni engellemesine izin verme en doğru şekilde kendini ispat et ve yolunda yürü canım.

bir akrabanız falan mı evleniyor sanki yakında haberi gelecek.

güzel rahat bir dönem bekliyor seni sıkıntıları yaracaksın canım, bunları atlattıktan sonra bir kısmetin olacak.

yenisi gelmesin ya.eskisi dönsün bana arasın beni:43: sağol canım

selamlar tekrar bir fal daha yüklüyorum, kolay gelsin efenim.

Canım senin yolunda gitmeyen bir işin var. Sen çok mutsuz oluyorsun yolunda gitmiyor diye hatta birinin etkisi var bu işinin olmamasında. Senin iyiliğin için engellenmiş bir durum var ortada. Senin çekeceğin yükü sırtlanmış bir insan görünüyor.
Z harfli biri var, bu kişiye arkanı dönmüşsün. 5 vakit çıkmış senin açından. Artık bu 5 vakit senin karşındaki kişiye verdiğin süre mi yoksa kendin için mi bilmiyorum.
Seni körükleyen bi bayan var şöyle yap böyle yap diye akıl veriyor sana ama çoğu zaman haince düşüncelerle veriyo bu akılları sana.
Saçları gür olan bir bayan var, kıvırcık olabilir saçları. E harfi gördüm isminde veya soyismnde olabilir. Çok temiz yüzlü bir kadın ve bu kadından güzel bir haber geliyor sana.
Sevdiğin biri var sanırım karşılıklı çıkmışsın bir erkekle. O seni biraz karamsar görüyor belki senden kaynaklı tartışma yaşıyor olabilirsiniz yani ona göre senden kaynaklı. Ama senin ruhunun inceliğini fark edememiş.
Midene ilgili bi rahatsızlığın mı var canım? Ya da karın bölgesinde? Sanki biraz rahatsızlanacaksın gibi görünüyor.
İstediğin bir şey var üç kişi karşı çıkıyor buna, bir kişi de destekliyor. O destekleyen kişi sayesinde bişeyler başaracaksın ve ondan sonra daha şanslı daha kısmetli anlar seni bekliyor olacak
Pek hoşlanmayacağın bir haberin var önce küçük küçük geliyor bu haber önemsemiyorsun ama sonradan başını ağrıtabilir. Zaten bu konuyla iligili soru işaretleri var kafanda.
Görebildiklerim bunlar canım
Sen de benim falıma bakarsan sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-41.html#post31359781

canım senin etrafında seni koruyup kollayan biri var, erkekte olabilir bayanda ama ciddi manada önemsiyor ve kolluyor.

geçmişinden kavgalı olduğun bir bayan arkadaşın varsa gözü biraz üstünde gibi hala aklındasın belki pişmanlık duyuyordur.

kısa bir zaman sonra biriyle bir tanışma var büyük ihtimalle güzel şeyler olacak gibi ;)

kalbinde bir boşluk var birinin bu boşluğu doldurmsını bekliyorsun yada olan kişi bu boşluğu dolduramıyor.

şans sende yanı canım işlerin yolunda gidecek bu gidişat seni memnun edecek.

bir kısmetin var ama sen sırt çeviriyosun canım.

teşekkür ederim canım :1::1:

için çok sıkıntılı ama bu sıkıntıları daha çok sen yaratıyosun gibi.takıntılısın bazı şeylere insanlarda hakkında konuştukça içini karartıyosun.2 kşinin karşılıklı konuşmasını görüyorum.bu konuşmaya başka biri sebep oluyo yada sağlıyo diyim iyi bişey yapıyo aslında 2nizde ne desek modundasınız.hafif toplu biri bu şişman değil zayıfta değil hani.birileri sayesinde bir başarı kazanıyosun sen.seni destekliyolar.küçük küçük haberlerin var aslında senin ama sen gelmelerini engelliyosun karamsarlığın yüzünden.t harfli biri sana doğru geliyo geçmişten olabilir bu emin değilim.bu kadar canım:16:

canım iki tane kısmet var, eski sevgilin hafif kilolu muydu? bitanesi hayatına yeni girecek gibi uzun boylu, diğeride varolan biri ama hafif kilolu görüyorum ben.bu yeni girecek dediğim kişi sanki biraz dikkafalı kendine güveni fazla çevreyi pek takmayan bir tip olabilir.

sizi barıştırmak için uğraşan insanlar var mı ?sanki uğraşan bir grup insan gördüm hatta biri seninle bizat onun lehine konuşmuş tekrar sana aşılamaya çalışmış gibi.

canım işle ilgili güzel şeyler var iyi bir konum biri sana yardımcı olacak konumu güçlü biri.

uzaktan güzel de bir haberin var.

canım iki tane kısmet var, eski sevgilin hafif kilolu muydu? bitanesi hayatına yeni girecek gibi uzun boylu, diğeride varolan biri ama hafif kilolu görüyorum ben.bu yeni girecek dediğim kişi sanki biraz dikkafalı kendine güveni fazla çevreyi pek takmayan bir tip olabilir.

sizi barıştırmak için uğraşan insanlar var mı ?sanki uğraşan bir grup insan gördüm hatta biri seninle bizat onun lehine konuşmuş tekrar sana aşılamaya çalışmış gibi.

canım işle ilgili güzel şeyler var iyi bir konum biri sana yardımcı olacak konumu güçlü biri.

evet canım hafif kilolu.kimseyle konuşmadım ya ama o burya geldi.sence barışmaya çalışıcak mı?

bide babam bugün geldi seni birinin yanıa part time vericem yüksek lisans yapmazsan full time olur diye.ben yüksek lisansı ankarada yapmak istiyodum okuduğum yerde:43::43::43:

banada bakın canım :))

$IMG00929-20130802-2124.webp $IMG00930-20130802-2124.webp $IMG00931-20130802-2124.webp $IMG00932-20130802-2125.webp $IMG00933-20130802-2125.webp $IMG00934-20130802-2126.webp $IMG00935-20130802-2126.webp $IMG00936-20130802-2127.webp

seninde için kararmış sanki.bi yere gitmek istiyosun ama o yol kapalı.biri senin başını öne eğiyo gibi.kafandan milyon tane şey aynı anda geçiyo çok kararsızsın.canım falın karanlık göremedim dahada zaten içim kararık bugün benden bu kadar:)

evet canım hafif kilolu.kimseyle konuşmadım ya ama o burya geldi.sence barışmaya çalışıcak mı?

canım kafamda onunla ilgili 2 çeşit yorum oluşmuştu ben konuşanların sana konuştuklarını düşündüm ama sen öyle diyorsan belki onun çevresinde birileri seninle ilgili konuşuyor iyi mi kötü mü bilmiyorum.ben geçmişe çok bağlı kaldığını düşünüyorum canım aslında ama kalbe söz geçmiyor galiba :) canım ne olur gelince onu bilemem hayırlısı olur inşallah.yükseklisans konusunda sen yapmak istiyorsun ailen mi karşı çıkıyor yoksa tersi mi anlamadım o konuyu, yüksek lisans yaparken çalışman ne kadar mümkün olur ne kadar vakit ayırman gerekir bilmiyorum ne yazık ki canım bende üniversite okuyorum şu an da ama isteklerin konusunda ısrarcı olmanı tavsiye ediyorum geçen bir falında da bununla ilgili şeyler yazmıştım gerçekten ne yapmak istiyorsan babanı karşına al konuş sen yetişkin bir insansın kimsenin sana öyle yap şöyle yap demeye hakkı yok canım.

canım kafamda onunla ilgili 2 çeşit yorum oluşmuştu ben konuşanların sana konuştuklarını düşündüm ama sen öyle diyorsan belki onun çevresinde birileri seninle ilgili konuşuyor iyi mi kötü mü bilmiyorum.ben geçmişe çok bağlı kaldığını düşünüyorum canım aslında ama kalbe söz geçmiyor galiba :) canım ne olur gelince onu bilemem hayırlısı olur inşallah.yükseklisans konusunda sen yapmak istiyorsun ailen mi karşı çıkıyor yoksa tersi mi anlamadım o konuyu, yüksek lisans yaparken çalışman ne kadar mümkün olur ne kadar vakit ayırman gerekir bilmiyorum ne yazık ki canım bende üniversite okuyorum şu an da ama isteklerin konusunda ısrarcı olmanı tavsiye ediyorum geçen bir falında da bununla ilgili şeyler yazmıştım gerçekten ne yapmak istiyorsan babanı karşına al konuş sen yetişkin bir insansın kimsenin sana öyle yap şöyle yap demeye hakkı yok canım.

ben başka şehirde okudum.başka şehirde de yaşıyorum da okuduğum yerde yapmak istiyorum babamda burda:) evet canım kafaya koydum zaten herşey ingilizce sınavına bağlı.sağol canım:16:

Back
X