- Konu Sahibi ladyindream
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heey bakıyorum hemeen:))
canım işle ilgili güzel bir haberin var senin.bir yükseliş var sana.bi erkekle görüşme görüyorum sana.sanki sevgilin yada öyle bir aday bilmiyorum yakınlaşma gibi olay.birini peşinde bırakmışsın.o koşuyo sen gidiyosun.c harfi var bunun içinde.içinde sıkıntıalr gördüm.ama öyle bi tane değil ya çok kararsızsın sen herşeyi sıkıntı yapıyosun yada gerçekten bir ton sıkıntın oluşmuş daha atamamışsın.bir iki tanesi gidiyo gibi ama hala içinde kalanlar var canım.senin 2 3 tane kısmetin var.ama hepsi deli divane peşinde sanki.sen istemiyosun çok coolsun böyle:) bu kadar görebildim tatlım
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-36.html buraya eklemiştimde bakar mısın banada.burdan yazarsan olur canım senin topiğinden![]()
canım sanki bir dönem bir işin veya birnin peşine düşmüşsün ama senin için hayırlı değil gibi bunun içinde çok şeyi geride bırakmışsın ya da bırakacaksın, sanki birinin oyununa geliyosun canım ya gözlerini aç dikkatli davran.
bir karar arifesindesn doğru kararı verirsen senden kralı yok iyi düşün taşın canm, aksi halde şu anki konumunda deavm edecek.
kimsenin seni engellemesine izin verme en doğru şekilde kendini ispat et ve yolunda yürü canım.
bir akrabanız falan mı evleniyor sanki yakında haberi gelecek.
güzel rahat bir dönem bekliyor seni sıkıntıları yaracaksın canım, bunları atlattıktan sonra bir kısmetin olacak.
:)
selamlar tekrar bir fal daha yüklüyorum, kolay gelsin efenim.
canım senin etrafında seni koruyup kollayan biri var, erkekte olabilir bayanda ama ciddi manada önemsiyor ve kolluyor.
geçmişinden kavgalı olduğun bir bayan arkadaşın varsa gözü biraz üstünde gibi hala aklındasın belki pişmanlık duyuyordur.
kısa bir zaman sonra biriyle bir tanışma var büyük ihtimalle güzel şeyler olacak gibi
kalbinde bir boşluk var birinin bu boşluğu doldurmsını bekliyorsun yada olan kişi bu boşluğu dolduramıyor.
şans sende yanı canım işlerin yolunda gidecek bu gidişat seni memnun edecek.
bir kısmetin var ama sen sırt çeviriyosun canım.
:)
Eki Görüntüle 769909 Eki Görüntüle 769908 Eki Görüntüle 769912 Eki Görüntüle 769910 Eki Görüntüle 769911
bakarsanız sevineceğim kızlar :) hadi falınıza kuvvet
canım iki tane kısmet var, eski sevgilin hafif kilolu muydu? bitanesi hayatına yeni girecek gibi uzun boylu, diğeride varolan biri ama hafif kilolu görüyorum ben.bu yeni girecek dediğim kişi sanki biraz dikkafalı kendine güveni fazla çevreyi pek takmayan bir tip olabilir.
sizi barıştırmak için uğraşan insanlar var mı ?sanki uğraşan bir grup insan gördüm hatta biri seninle bizat onun lehine konuşmuş tekrar sana aşılamaya çalışmış gibi.
canım işle ilgili güzel şeyler var iyi bir konum biri sana yardımcı olacak konumu güçlü biri.
uzaktan güzel de bir haberin var.
canım iki tane kısmet var, eski sevgilin hafif kilolu muydu? bitanesi hayatına yeni girecek gibi uzun boylu, diğeride varolan biri ama hafif kilolu görüyorum ben.bu yeni girecek dediğim kişi sanki biraz dikkafalı kendine güveni fazla çevreyi pek takmayan bir tip olabilir.
sizi barıştırmak için uğraşan insanlar var mı ?sanki uğraşan bir grup insan gördüm hatta biri seninle bizat onun lehine konuşmuş tekrar sana aşılamaya çalışmış gibi.
canım işle ilgili güzel şeyler var iyi bir konum biri sana yardımcı olacak konumu güçlü biri.
uzaktan güzel de bir haberin var.
evet canım hafif kilolu.kimseyle konuşmadım ya ama o burya geldi.sence barışmaya çalışıcak mı?
canım kafamda onunla ilgili 2 çeşit yorum oluşmuştu ben konuşanların sana konuştuklarını düşündüm ama sen öyle diyorsan belki onun çevresinde birileri seninle ilgili konuşuyor iyi mi kötü mü bilmiyorum.ben geçmişe çok bağlı kaldığını düşünüyorum canım aslında ama kalbe söz geçmiyor galiba :) canım ne olur gelince onu bilemem hayırlısı olur inşallah.yükseklisans konusunda sen yapmak istiyorsun ailen mi karşı çıkıyor yoksa tersi mi anlamadım o konuyu, yüksek lisans yaparken çalışman ne kadar mümkün olur ne kadar vakit ayırman gerekir bilmiyorum ne yazık ki canım bende üniversite okuyorum şu an da ama isteklerin konusunda ısrarcı olmanı tavsiye ediyorum geçen bir falında da bununla ilgili şeyler yazmıştım gerçekten ne yapmak istiyorsan babanı karşına al konuş sen yetişkin bir insansın kimsenin sana öyle yap şöyle yap demeye hakkı yok canım.