M MaviRe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 1.682 1.426 48 24 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #21 Judy_K .!.: Hah şimdi oldu işte. Böyle ayrıntılı anlatmasan yardımcı olamayız ki canım. 5hazirandan sonra % sıfırlanmıştır o değer. Eğer ilişki olduysa bu 2 yükselmekte olan bir değer. Adetine kaç gün kaldı? Genişletmek için tıkla... Korunmadan iliskiye de girmedim
Judy_K .!.: Hah şimdi oldu işte. Böyle ayrıntılı anlatmasan yardımcı olamayız ki canım. 5hazirandan sonra % sıfırlanmıştır o değer. Eğer ilişki olduysa bu 2 yükselmekte olan bir değer. Adetine kaç gün kaldı? Genişletmek için tıkla... Korunmadan iliskiye de girmedim
Judy_K Mucizem ❤️ Alparslanım Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Eylül 2017 11.039 19.737 248 32 Bakü 24 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #22 MaviRe .!.: Biteli 9 gün oluyor adetimin. 19. Gün dongumdeyim doğurgan donemdeyim Genişletmek için tıkla... En iyisi beklemek bence. Adetine yakın idrar testi yaparsın.
MaviRe .!.: Biteli 9 gün oluyor adetimin. 19. Gün dongumdeyim doğurgan donemdeyim Genişletmek için tıkla... En iyisi beklemek bence. Adetine yakın idrar testi yaparsın.
M MaviRe Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2020 1.682 1.426 48 24 Haziran 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi MaviRe #23 Judy_K .!.: En iyisi beklemek bence. Adetine yakın idrar testi yaparsın. Genişletmek için tıkla... Aslında degerime bakıp korunmayı birakmak istiyordum daha beklemeden
Judy_K .!.: En iyisi beklemek bence. Adetine yakın idrar testi yaparsın. Genişletmek için tıkla... Aslında degerime bakıp korunmayı birakmak istiyordum daha beklemeden