Anlayanlar bakabilir miiii

Cinsiyetimizi bilmiyoruz acaba nedir
Bu siteye üye olduğunuza göre Sizin cinsiyetiniz kadın olmalı . Bebek için de bekleyin doktor söyler. Minik yaramazlar merakta bırakmayı seviyorlar. Nacizane 'cinsiyetimiz, babamız, uykumuz' gibi kalıplar bebeğe birey fikrini aşılamadığından önerilmiyor. Tabi bebek de karar da sizin.

Cinsiyetimiz derken? Çok sinir bozucu buluyorum böyle çocuğuyla kendini tek birey gibi görüp "Bugün çok gazımız var. Dün kakamızı yapamadık" gibi cümleler kuran anneleri..

ben de bunu yazacaktım son sayfaya bakınca aha dedim tek gıcık olan ben değilim :))

Konu sahibi ağzınızı şimdiden çocuğunuzun birey olduğunu kabullendiğiniz şekle alıştırmaya çalışın.

Bence kız. Bizimkinin fotosuna benziyor doktorum genital kemik yapısı vücuda paralel muhtemelen kız demişti 11 haftalıktı o zaman. Ve kız hala :)

Sizin cinsiyetiniz kadın olmalı. Sonuçta kadınlara özel bir forumdayız. Bebeğinizin şahsi cinsiyeti hakkında bir fikrim yok. Bence önemi de yok. Heyecanlanmayın sıradaki kontrolde öğrenirsiniz. Olmadı zaten doğumda göreceksiniz. Sürecin tadını çıkarın ve nooooolur bebeğinizden bahsederken “biz/bizim”li cümleler kurmayın inanılmaz itici çünkü. Umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…